Babbels van Riezz persoonlijk voor de fans 2024


18 febr 2024

Hallo lieve vrienden,
Hoe is het allemaal achter jullie schermpje van de pc of telefoon? .
Hier gaat alles rustig z'n gangetje, beetje beu van de regen zoals iedereen, zelfs de hondjes willen niet meer door de wind en de regen lopen omdat de grasvelden (en ook mijn tuin) veranderd is in een moeras waar je in wegzakt.
Laten we hopen dat er na volgende week eindelijk eens gewoon massale droogte komt zodat alles weer een beetje normaal wordt.
We zijn ons aan het voorbereiden op het programma in Clinge 2 maart dat gelukkig al snel uitverkocht was, want dat is altijd even afwachten als je dit soort programma een keer ergens anders doet ,maar we gaan weer snel op zoek naar een geschiktere plek voor de volgende hoor.
Zal mij benieuwen of iedereen heeft opgelet wat ik telkens gezegd heb, het is geen polonaise optreden maar er zijn meer kleine liedjes met diepgang (1e deel) en natuurlijk de hits van de afgelopen jaren (2e deel) .
Natuurlijk zijn mijn vriendjes Peter de Krijger en Ellen Minderhoud van de partij dus dat is weer een gezellig samen zijn.
Verder tja, ik moet jullie allemaal bedanken dat jullie trouw door stemmen op de singles bij TV Oranje want dat is leuk voor de top 1000 aan het eind van het jaar.
Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de orkestband van de nieuwe single en hopelijk is het een sound waar ik mee kan leven want ik merk dat hoe ouder ik word ,hoe moeilijker ik kan wennen aan mijn eigen stem als ik hem terug hoor op een opname en zeker als het een uptempo nummer is zoals we weer eens gaan doen.
Maar zal wel goed komen allemaal hahaha, met "Kleine Trommelaar" is het ook allemaal goed gekomen uiteindelijk, die stond in 4 weken tijd op 30 in de top 1000 van het hele jaar dus dat is wel even iets om blij mee te zijn en leverde zelfs een prijs op van Hoppa Radio.
Verder hebben we besloten om het wat rustiger aan te doen want onze hondjes hebben heel veel moeite met alleen zijn en zoals de insiders weten ben ik nog steeds niet over mijn Longcovid heen en slaat de ongelooflijke vermoeidheid, irritatie door plotselinge harde geluiden, maar vooral de kortademigheid vaak ineens zomaar toe.
Ik dacht altijd:  "Die onzin krijgt mij er niet onder want ik geloof die hele toestand eigenlijk niet zo" , nou, fout gedacht dus en de dokters weten niets , gewoon niets om het op te lossen!.
Maar om alles uit te sluiten hebben ze me door de hele molen gehaald qua hart/nieren/longen etc etc want de huisarts zei dat het ofwel acuut hartfalen ofwel Longcovid was en nou volgens de cardioloog ziet alles er gewoon uit zoals bij mijn leeftijd hoort dus dat is dan wel weer lekker en zal ik jullie nog wel een tijdje flink  lastigvallen :-p .
Die Longcovid krijgen we ook wel onder controle, gewoon rust nemen en regelmaat in het leven houden en dát doen we nu door het rustiger aan te doen en iedere dag mezelf dwingen om met de hondjes een flinke wandeling te maken in de frisse lucht , op tijd naar bed , redelijk gezond eten (100% gezond zal wel nooit lukken vrees ik haha en ik heb diëten ook opgegeven, dan maar een buik hoor !).
Ach we blijven maar positief en nog een paar jaartjes dan mag ik met pensioen dus wat zal ik mij druk maken om het rustiger aan te doen, deze oude man heeft Netflix etc etc whahahahaha.
Ojee , het is al februari trouwens en ik heb jullie in de babbels niets eens een mooi 2024 gewenst (wel op FB en zo) , dus bij deze hoop ik dat al jullie dromen uit zullen komen en dat jullie vooral allemaal gezond mogen blijven en we elkaar vaak zullen zien.

Nou lieve vrienden, ik zeg toedeloe en tot snel
Liefs
Riezziebiezzi