28-10 -21
Zo, huisdierenoppas verzorger is er dus mijn beestjes zijn in goede handen.
Koffers gepakt (hopelijk alles mee en anders pech gehad) , met de bus naar het vliegveld en dan hoppa op de vlieger naar Benidorm en zaterdag en woensdagavond zingselen in Hotel Helios en verder shoppen en vooral genieten van alles en iedereen zolang het nog kan/mag.
Ik zeg: Toedeledokie allemaal tot laters.....................


OP 4 in de top 1000 , DANK JULLIE WEL , LOVE YOU LOVE YOU !
4 Jij moet een engel zijn
44 De tijden van weleer
79 Een zee van liefde
110 De Mondscheinsonate

Mensen hier kunnen jullie allemaal  "De tijden van weleer",  "een Zee van liefde",  De Mondscheinsonate  of  "Jij moet een engel zijn" aanvragen (niet iedere dag natuurlijk, maar deze radio's hebben ze en VBRO/VBNL ook maar daar heb ik geen verzoekadres van).


http://rolleman-radio.nl

 

https://www.radioforstina.nl

http://www.kanonvandeveluwe.nl

https://piratenfamilie.nl


http://www.radioregionaal.nl


http://radiohollandika.nl

https://www.fleur-radio.be

http://studio1-radio.synology.me/wordpress

https://www.radioladymonza.nl/verzoekje

www.freestarradio.nlwoensdag 13 mei stond ik op 1 bij tv oranje, wat geweldig.
Dank aan alle lieve fans die zo dapper door stemmen en voor jullie oneindige support , ik ben een gezegend mens dankzij jullieZONDAG 8 MAART OP 1 bij TV ORANJE YEAHHHH , dank aan alle stemmers iedere dag opnieuw , ben echt MEGA blij met jullieZO!!! en dit is feest natuurlijk, wat een score in de top 1000


Wow op 12 met Mondschein en 49 met Een zee van Liefde, ik ben vereerd en met stomheid geslagen , de max , ik zeg..................... Dank dank dank


               8 december de kerstboodschap ingesproken bij TV Oranje , was weer top daar .


Was 2 december echt een heel gezellig interview bij RTV Scheldemond met Kenny Vermunt, uitzending rond 2 januari .


Dit nummer zong ik bij de cd presentatie voor de mensen die mij door een nare gezondheidsperiode hebben geholpen en ik verder even niemand wilde zien.
De kwaliteit is niet zo best van geluid en beeld , maar het was een intiem moment tussen een paar intieme vrienden en mij.
Helaas was er ook wederom weer eens een fan jaloers die niets maar dan ook niets met dit moment te maken heeft en hierna uit pure jaloezie ook dingen heeft gedaan , verzonnen en gezegd die bewust bedoeld waren om mij te kwetsen.
Een mens mag toch wel de vrienden bedanken die je ergens doorheen trekken en dat doe ik gewoon en wie daar als "fan" niet tegen kan , tja wat zal ik er van zeggen....


Jaaaah, hij is er de nieuwe full cd "Zonder masker"


Zoooo..................., artikeltje zeggen ze dan

*Wilt u deze editie per post ontvangen kijk dan even in de webshop op www.luckyjoe.nl tegen vergoeding van portokosten sturen zij het magazine dan per omgaande toe.


Zo, woensdag de laatste 2 tracks opnemen voor de nieuwe full cd "ZONDER MASKER" .
Als alles er op staat dan kunnen de backings er op en de laatste losse gitaar partijen .
Als die er op staan kunnen we gaan afmixen en gaan muggenziften over woordjes die over gezongen moeten worden en ga zo maar door hahahaha.
Maar alle info staat straks hier hoor, dus kom gewoon af en toe kijken bij nieuwtjes.En dan kom je 16 juni onverwachts ineens voorbij op RTV1 (Stadskanaal-Veendam-gewoon heel Drenthe dus <3 dus aan het andere eind van Nederland :-) ) en Bij RTV Ijsselmonde (Kampen provincie Overijssel)


Hallo allemaal,
Nou daar gaan we weer haha, zaterdag 25 mei is de release van "Een zee van liefde" en gaat het ook weer los bij de radiozenders om te stemmen en natuurlijk TV Oranje, dus ik heb echt weer iedere dag jullie trouwe stemmen nodig om de top van de hitlijsten te bereiken.
Vanaf 25 mei om 19.00u staat de clip ook openbaar op youtube (via deze pagina in het topic "Zee van liefde" ), hopelijk vinden jullie de clip mooi .
Ik ben in ieder geval blij met deze single en nu maar weer verder werken aan het complete album ........... maar eerst even het gezellige feestje in Porgy en Bess zaterdagavond 25 mei.

Kus kus
Riezziebiezzie


13 april dag 52 op 1 bij Oranje, ik ben verbluft en zoooo blij ....


JAAAH , ojee we hebben deze hitlijst met het wonderschone "Mondscheinsonate , ik sta op 1 en ik ben mega mega blij want hier had ik niet op gerekend.
Dank aan alle stemmers, jullie zijn echt toppers

 


Voor week 2 op de eerste plek bij de Vlaamse Super 15 !!!


En op 1 bij de Vlaamse super 15 , waar ze dachten dat ik geen kans had als Nederlander, jullie hebben anders beslist  !Zaterdag 19 januari te gast bij Omroep Baarle in de zaterdag matinee 

 

 

 

 

 

Zaterdag in de Ambiance Zelzate een prachtige Diamond painting van een foto van Debbie Harry met mijzelf gekregen (de eerste keer dat ik met haar in de kleedkamer stond hahahaa, alweer zo'n 15 jaar geleden als het niet langer is).
Ik ben helemaal gelukkig hier mee en de maker Marina de Baere  dank ik ook met HEEL MIJN HART !!!!.


Interview in de studio van Go-RTV zaterdag middag 8 dec 2018


van 0 op 1 bij TV ORANJE YEAHHHHHH

en van 0 op de eerste plaats bij TV Oranje, dank dank dank aan alle fans die hebben gestemd , ik ben dolblij want we hebben zo hard gewerkt aan dit project met het hele team.
Gaan we het nu volhouden en dit een tijdje volhouden met iedere dag een stemmetje op:
http://www.tvoranje.nl/verzoekparade.html


en MONZA plaat van de week yeahhh