Babbels van Riezz persoonlijk voor de fans 2023


28-11-'23

Hoe is het met iedereen?.
Hier gaat alles rustig zijn gangetje, drukke tijd achter de rug gehad met hele leuke optredens, maar de foto's hebben jullie vast wel gezien op de fanpagina op Facebook.
Dit weekend was een zalige revue van Nicky Martinez met fijne collega's , dus dat gaf wel even een voldaan gevoel.
Verder ben ik natuurlijk mega blij dat jullie iedere dag zo trouw stemmen op mijn liedje "Kleine Trommelaar" voor Tv Oranje ,ik zou hem het liefst tot half december op Tv Oranje willen houden want dat is leuk voor de top 1000 natuurlijk.
En zo gaan we al naar de kerstdagen en het einde van dit jaar toe, wederom een jaar voorbij met een lach en een traan .......... ik vind dat het allemaal heel snel voorbij gaat als je ouder wordt.
Als je 20 bent dan lijkt het alsof de dagen en maanden megalang duren en nu denk ik : "euh alweer kerst?"  , maar ik denk dat velen dat wel herkennen haha.
Kijken jullie nog even wie er naar het "Snoepdorpje" komt  (zie de openbare agenda op de website)
Oja voor ik het vergeet: 24 feb en 18 mei in de Mosselmarkt zijn afgezegd omdat ze daar privefeesten hebben op die datums dus wie wilde komen, dat hoeft niet want ze zijn niet open denk ik.
Wat we natuurlijk wel hebben, is mijn eigen programma in Clinge "Mell's place" op 2 maart en daar zijn nog kaarten voor, alhoewel die ook snel gaan (gelukkig).
Ik zit even te tobben over de single in het nieuwe jaar want er is keus uit een paar nummers, maar ik zal het op het moment zelf wel weten ineens, ik ben ook altijd zo een twijfelmens haha.
Wel gaan we heel goed kijken wat we ná maart gaan doen qua optreden, ik wil het wat kalmer aan gaan doen na 45 jaar en eigenlijk wordt ook het bedelen om mensen die je mee moet brengen om ergens op te treden absurd , ik blijf erbij : ik kan mensen niet dwingen om 2x per week een diner te betalen om me te zien zingen.
De tijden zijn veranderd en mensen letten op hun centen tegenwoordig , ik ook !.
Maar het is niet anders dus tja, wil je een artiest die komt zingen en ambiance maakt en zijn best doet om volk mee te brengen mag je me bellen en wil je iemand die je 100% garandeert dat jouw zaak vol met mensen zit dan moet je mij niet bellen.
Klinkt hard , maar dit is de tendens tegenwoordig en dat maakt het er niet leuker op.

Verder ben ik mega positief hoor haha, ik heb een paar leuke vaste zaken waar ze niet zeuren en verder zien we wel.
Nou lieve mensen, ik zou zeggen: blijf me helpen met jullie stemmen en we spreken elkaar nog voor de feestdagen he.

Dikke kus
Jullie vriend
Riezziebiezzie


Hallo lieve allemaal,
Hoe is het met iedereen achter het schermpje?.
Bij ons gaat alles gewoon zijn gangetje, we genieten van het mooie najaarsweer samen met de hondjes , want wat treffen we het he met dit zalige weer.
Jullie hebben gemerkt dat ik mijn belofte voor een zomersingle niet waar heb kunnen maken door ziekte en andere dingetjes , maaaaaaaaaaar er komt een kerstsingle aan die eerdaags gefilmd gaat worden, de voorbereidingen zijn zwaar in gang gezet en we wachten eigenlijk alleen nog maar op de toestemming van de locatie want die valt onder Gents monumentenzorgdinges, dus dat duurt even (intussen afgewezen, er mag niet gefilmd als het geen reclame is voor die ruine).
Dus weet iemand een Ruine of kerk waar we mogen filmen, doe dan even een tip geven via Contact.

Tja, dan heb ik mega-leuk nieuws:
Normaal doe ik ieder jaar mijn programma met een lach-hits en tranen in Porgy&Bess in Terneuzen, maar door onoverkoombare meningsverschillen doen we dat dus niet meer daar.

2 maart volgend jaar geef ik het programma op een  nieuwe locatie met een grote bühne en mega gezellige locatie in Clinge NL "Mell's place" waar ik intussen bij het interieur hoor haha.
Het zal weer een programma worden zoals iedereen van mij gewent is met een lach en een traan dus geen polonaise zoals normaal wel het geval is (eerste deel is kleinkunst en tweede deel zijn de hits).
Natuurlijk zijn Ellen en Peter er weer bij want wat ben ik zonder deze twee mensen in een programma zoals deze.
We hebben ook gekozen om de kaartverkoop kleinschalig te houden en niet verder te gaan dan 100 stuks zodat de zaal een cabaret opstelling krijgt en iedereen lekker ruim zit en zijn drankje en hapje kan nuttigen.
De kaarten komen vanaf NU in de verkoop dus wees er snel bij want op is gewoon op.
Jullie weten de weg naar Peter en Tania wel te vinden en zoals alle jaren reserveren die twee braaf alles voor jullie :-)
We nemen de kaarten ook mee naar de optredens dus dan kunnen  jullie Tania en Peter ook benaderen.


Ik hoop dat ik jullie trouwens allemaal zie bij de komende openbare optredens (zie de openbare agenda) want de lol gaat er bij veel optredens wel vanaf door het hele vervelende bedelen van de organisatoren om publiek dat de artiesten mee zouden moeten nemen .
De artiesten kunnen niet instaan voor een volle of lege zaak en hun fans niet dwingen om iedere week een diner te betalen om bij een optreden te kunnen zijn, de mensen hebben het niet meer zo gemakkelijk om zomaar in het wilde weg geld uit te geven en vaak moeten ze dan ook een eind rijden en dat is met de huidige benzineprijzen ook een dingetje.
Dus , ik ga mijn fans niet dwingen, wil je me laten zingen dan boek je me, wil je mij dwingen om 25 man mee te nemen dan boek je maar iemand anders die dat wel kan garanderen.
Ik maak heel veel reclame als ik de affiche op tijd krijg en deel hem op alle sociale kanalen en meer kan ik niet doen.
Dit klinkt heel naar, maar het is werkelijk heel vervelend om bij iedere boeking de vraag te krijgen: "hoeveel mensen neem je mee?" , mijn antwoord voor nu en voor eeuwig: "Ik heb geen idee , de mensen beslissen zelf of ze willen komen en niet ik !.


Nou lieve schatten, ik ga me klaarmaken voor een dagje hondenwassen en knippen want het is weer vandatte met Henry zijn beatle poedelhaar , knoop knoop knoop dus straks is meneer weer lekker kort en schoon en London gaat even lekker in bad (is zij het niet mee eens maar wat moet dat moet) en dan de losse haren er uit blazen.
Dat wordt weer een drukke dag dus en daarna zullen we wel heel gezond eindigen in Frituur Antoine om mijn geliefde goulash-kroketjes met zoete Mayo te verorberen.


Ik zeg: allemaal een fijne zondag en tot heel snel.
Dikke knuffel
Riezziebiezzie


Oja, dank jullie wel voor het iedere dag stemmen voor de top 1000 van TV Oranje jullie zijn toppers dat jullie dat steeds doen voor me.


30 maart 2023
Hallo lieve vrienden achter het schermpje,

Hoe is het met jullie allemaal?.
Hier alles zijn gangetje , het mooie weer komt er met vlagen aan (behalve de vervelende regenbuien natuurlijk en met 2 honden blijf ik modder weg dweilen haha) ,maar als het zonnetje er is zijn we lekker met de beestjes uitwaaien en kunnen de schatten naar hartenlust even de benen strekken.
London is sowieso een renner en de kleine Henry rent er dapper en blij achteraan, meer moet je niet willen dan genieten van de eerlijke vriendschap van de diertjes.

Tja, er is veel gebeurd op het gebied van muziek, ik ben vorige week eindelijk weer de studio in geweest en we hebben nu alles ingezongen voor "het Beste van Riezz" album.
We hebben wat oude stukken opnieuw ingezongen zodat ze meer naar deze tijd zijn gebracht , alle singles van de laatste jaren staan er op en niet te vergeten 3 bonustracks waaronder de nieuwe single en tadaaaaaaaaaa ook al meteen de kerstsingle haha we zijn erg op tijd dit jaar maar er moet heel veel aan gebeuren want het is een heel groot orkestraal stuk (back to classics) ,dan maar beter flink op tijd zijn.
Peter en Ellen zijn ook lekker creatief bezig voor mij, Peter natuurlijk met mixen,gitaar partijen toevoegen etc etc en Ellen natuurlijk met haar ongeëvenaarde backingvocals.
Wat dat betreft heb ik in de studio een mega  team achter mij staan waar ik mijn handen voor dicht mag knijpen en voel ik mij ook al zo'n 15 jaar meer dan op mijn gemak en thuis daar.
Trouwens , allemaal mega bedankt dat jullie iedere dag meerdere malen stemmen op mijn single "De Gevoelens" bij Tv Oranje want het gaat daar lekker hoor, thanx thanx thanx!

Het feestweekend voor Happy team hebben we ook weer achter de rug en ze waren zalig om te doen met Biezebaaze , Jacky lafon en Johan Veugelers en nu op naar de nieuwe editie van de revue Flamande in oktober.
Eigenlijk zijn er niet zoveel openbare optredens op het moment en speelt mijn zangleven zich af op privéfeesten en Okra's waar je niet zo maar naar binnen kunt.
Wel kun je natuurlijk b.v. gratis 6 april naar de Floreal daar sta ik met Jennifer Berton  en niet te vergeten de werkelijk mega gezellige optredens in Hert en Ziel te Moen , die zijn echt heel leuk om te doen en voor het publiek een feest dus kom daar allemaal massaal naartoe.

Ik zou dit jaar op 16 september mijn verjaardagsshow combineren in Porgy en Bess zoals ieder jaar met mooie kleine liedjes ,maar helaas is er een nieuw bestuur met nieuwe regels daar en ik kan overal mee leven maar als de drukker van de posters uit gaat maken wát en hóe alles op de poster van MIJN product komt omdat dat de nieuwe huisstijl is met een ijskoud lettertype dat ik pertinent afkeur, dan haak ik af.
Geen Porgy en Bess meer voor mij dus ,we vinden wel een andere locatie mettertijd ,ook al sta ik er niet om te huilen hoor , het is jammer maar ergens moet je voor jezelf een streep trekken natuurlijk en staan voor je product.

Misschien doe ik ergens nog wel een verjaardagsshow want ik krijg dit jaar een mooi rond getalletje , maar het zou ook zo maar kunnen dat ik het ga vieren in het buitenland ergens want ik ben al het gedoe ook wel een beetje zat allemaal, ik heb het idee dat niets meer gemakkelijk kan gaan , zo zinloos en dom allemaal als je er over nadenkt.

Maar we blijven zéker niet in die negativiteit hangen , er komen leuke dingen aan, ik heb vreselijk leuke mensen leren kennen de laatste tijd waar we hele leuke dingen mee gaan doen.
Alles gaat gewoon door en je weet het he................. mooie dingen komen niet 1 . 2 . 3. , daar gaat tijd overheen en je moet werken voor je geluk en alles dat komt aanwaaien ,waait ook zo weer weg.

Dikke smak aan jullie allemaal en hopelijk tot heel snel ergens.
Liefs jullie vriend
Riezz xxxx


31 januari 2023

Hallo lieve vrienden,
Hoe gaat het met iedereen? .
Hier gaat alles zijn gangetje ,een drukke januarimaand gehad als navolging van het natuurlijk waanzinnige oudjaarsfeest in Mell's Place in Clinge, Jongens wat was dat ?, zo een eindjaarsfeest en zo goed verzorgt maak je maar zelden mee.
De overgang van 23 naar 24 ben ik er ook weer bij en de reserveringen lopen nu al als een gek dus ik denk zo maar dat oudjaar 2023 al in april volgeboekt is in deze geweldige zaak.
Maar we zijn sowieso erg vroeg met een paar dingen dit jaar, de basis orkestband van de kerstsingle 2023 wordt op dit moment al ingespeeld omdat dat nogal wat voeten in de aarde heeft want ik ga voor de kerst weer terug naar een groot orkestraal klassiek stuk waar een hele lading echte instrumenten bij komen.
Eigenlijk zouden er op dit moment 2 nieuwe singles klaar moeten zijn maar door de feestdagen en daarna een lading lastige verkoudheden/keelontsteking ,carnavalsoptredens en een knalshow in "de Kaasboerin" werd dat even niets.
Maar ik beloof dat we in februari flink aan de slag gaan zodat de voorjaar single er met alle zekerheid wel al is , de band en de backings zijn super ,alleen moet ik er nog even zuiver overheen bléren en dat gaat nu wel lukken dus ik ben eerdaags weer bij mijn vriend Peter de Krijger in de studio te vinden om 2 projecten af te maken.

Tja en de mensen die mij prive kennen of die mij volgen weten dat er een hondje bij is gekomen hier om te kijken of London van haar verlatingsangst af komt en eindelijk alleen kan zijn zodat ik ook eens naar buiten kan zonder dat de buren hysterisch worden van het gejank en geblaf.
Wij hebben dus gekozen voor een Chocoladekleurige poedel omdat poedels een mensgericht ras is en we de hoop hebben dat hij de altijd bangige London meetrekt in zijn gedrag.
Hij heet "Henry" (genoemd naar Henry VIII) en London is helemaal verliefd op haar kleine vriendje en wonder boven wonder ,op het piepen van Henry na als we weg gaan is het stil in huis en is London eigenlijk de rust zelve .
De hoop is dus heel groot hier dat alles op zijn 4/8 pootjes terecht komt haha.

Én er staan natuurlijk een paar hele maar dan ook hele leuke programma's in het verschiet.

Bijvoorbeeld  zijn er natuurlijk vanaf februari ook de meer dan gezellige shownamiddagen met verschillende gastartiesten in het gastvrije "Hert en ziel" in Moen waar ik intussen bij het interieur begin te horen haha.
Op 11 februari is het jaarlijkse Valentijnsdiner in "The Cave" Oostakker (dat bijna vol is maar als je snel bent zou het nog kunnen lukken)

In maart het feestweekend van "Happy Team" in Gent, dat gaat een super festijn worden met op zaterdag de bekende groep Biezebaaze die voor het eerst een dubbel concert gaan geven op de zaterdag, met voor de pauze hun welbekende Gentse repertoire en na de pauze gaan ze los met hun meezing en dans repertoire dus dat wordt feesten en dansen met z'n allen.
De zondagmiddag hebben we : Jacky Lafon, Johan Veugelers, het travestie spektakel "the fancy Sisters" en ikzelf zei de gek.
Een weekend waar je méér dan U tegen mag zeggen.
In augustus ga ik weer gezellig naar Luxemburg om te zingen op de camping "Im Aal" voor ik denk het 9e jaar dus dat is ook weer thuis komen bij al die lieve vrienden daar.
De Floreal Blankenberge is er ook weer bij dit jaar en daar kunnen jullie allemaal gratis naar toe dus kijk gewoon op de posters dan weet je alles.

Nou, ik denk dat ik jullie wel een beetje bijgepraat heb en als ik iets vergeten ben sorryyyyyyyyyyyyy , oja , dank jullie wel dat jullie trouw blijven stemmen op "de gevoelens" bij TV Oranje die dus in december op 5 in de top 1000 stond dank zij jullie en door jullie stemmen nu stijgt hij al voor dit jaar in de top 1000, ik ben dus heel blij met jullie.
En als de nieuwe single eindelijk daar is gaan we met z'n allen die ook weer omhoog jagen he bij TV Oranje want eigenlijk ben ik TV Oranje meer dan dankbaar voor hun promotie van de Nederlandse artiest.

Zo kanjers,
Ik ga de honden langs de bosjes sleuren en kijk even allemaal op de affiches en kom gewoon allemaal langs bij de optredens want ook de uitbaters hebben in deze tijden publiek nodig om hun zaken draaiende te houden.
Dikke knuffel van jullie vriend
Riezz xxxxx

Oh ja, wie bij een optreden is geweest en het leuk vond, schrijf even een leuk berichtje in mijn gastenboek want daarmee help je mij weer .


18 november 2022

hallo lieve vrienden achter het schermpje.
Hoe gaat het met jullie allemaal? .
Hier gaat alles lekker zijn gangetje met allerlei leuke dingen in het vooruitzicht.
Tja, ik had een nieuwe single belooft voor de kerst maar er kwam steeds iets tussen en nu doet mijn keel even niet mee dus ach dan schuif ik het gewoon even op.
De backings van de lentesingle zijn wel al door Ellen geweldig ingezongen en de akoestische en elektrische gitaren door Peter ook al ingespeeld dus het gaat alleen nog om mijn geblér op de opnames maar dat gaat wel goed komen.
Velen van jullie heb ik nu een tijdje niet gezien omdat de meeste jobs die ik heb prive feesten zijn zoals verjaardagen en bruiloften maar afgelopen zaterdag in cafe Twipo in Dikkelvenne , waren velen van jullie weer zalig aanwezig om een feestje te maken.
Heerlijke avond gehad en Riezzie ging met een voldaan gevoel zijn bedje in zullen we maar zeggen.
We zijn ook bezig met een vast fanlokaal waar we 1x per maand of zo collega's kunnen ontvangen ,maar daar is nog veel voor in onderhandeling.
Wat ook wel leuk is, ik sta in Mell's Place in Clinge als gast in hun jaarlijkse kerstshows op 9 en 10 december dus als jullie zin hebben om naar dit megagezellige cafe met nog een echte bühne te komen zou ik zeggen: reserveer meteen je kaartjes.
Oudjaarsavond vieren we ook in Mell's place onder elkaar dus heb je nog niets te doen ,kijk even bij de openbare agenda dan heb je alle info en wie weet proosten we wel samen het nieuwe jaar in en voor de prijs hoef je het daar zeeeeeeeeeeeeeeeker niet te laten.
Ook wil ik jullie bedanken dat jullie nog steeds op "de gevoelens" bij TV Oranje stemmen om me hoor in de top 1000 te krijgen aan het einde van het jaar.
Hopelijk gaan jullie daar allemaal flink mee door want dat zou natuurlijk weer plezant zijn.
Op huiselijk gebied is het met ons hondje(draakje) nog steeds aanmodderen, maar 22 november komt er een therapeut om ons te helpen met het blafgedrag dat steeds erger wordt.
London heeft liever geen visite, liever geen mensen in de hal, liever geen mensen op straat etc etc want dat explodeert in een blaf-serenade , verder is het de liefste hond ter wereld maar waarom hebben ze bij een klein hondje de stembanden van een rottweiler geïnstalleerd ?.
Nou ja, we gaan het allemaal wel zien en hopelijk rent de therapeute niet na een uur huilend het huis uit hahahahaha.
Trouwens er staat voor januari een megaleuke show in de Kaasboerin met o.a. Bandit en Mieke en stamppotten en desserts zoveel je kunt eten dus dat beloofd ook weer een heerlijke dag te worden.
In Maart staat de jubileum editie van Revue Flamande op het programma en daar komen hele maar dan ook hele grote namen voorbij die Ronny geboekt heeft om naast mij te schitteren (de laatste keer met vriendje Sam Gooris en de mooie Belle Perez was ook al zo een heerlijk feest).
Tja en dan is in optie mijn verjaardags optreden in het mooie legendarische Porgy & Bess in Terneuzen op 16 september, maar ook dat is nog in prille ontwikkeling.
Nou lieve mensen ik ga afsluiten want London moet langs de bosjes gesleurd worden en dan doen we dat natuurlijk even he.
Het wordt flink kouder en met pestregen dus pak jezelf goed in en blijf allemaal gezond enne als jullie bij een optreden waren en jullie vonden het leuk................ schrijf dan iets gezelligs in mijn  gastenboek hier op de website.

Tot snel lieverds en een dikke kus
Jullie
Riezziebiezzie


18 juli 2022

Hallo lieve vrienden en fans,
Hoe is het daar achter jullie schermpje? , kunnen jullie je een beetje verwarmen haha.
We gaan ons klaar maken voor een heet dagje vandaag en morgen , maar klagen gaan we niet doen he want als het regent klagen we weer dat dit geen zomers meer zijn , gewoon genieten en lekker een ijsje eten en een lekker drankje en genieten van alles dat de natuur ons geeft.
Hier gaat alles lekker zijn gangetje , hard bezig aan nieuwe muziek maar dat ligt nu even 2 weken of zo stil door het weer anders glijd ik door de opnamestudio van het zweet en met airco zingen is niet zo lekker.
Maar dat houd dus wel in dat de zomersingle nu écht gewoon wordt opgeschoven naar volgend jaar voorjaar en er een single komt voor het einde van het jaar die beter past bij het jaargetij.
De nieuwe orkestband is trouwens prachtig gemaakt door Bryan en Peter de Krijger heeft er een lading akoestische gitaren en wat elektrische gitaren bij gezet dus klinkt lekker vet en swingend nu zonder te zware basdreun waar je niet overheen komt met je stem.
Bryan is nu hard bezig met de najaarssingle en ik denk dat dat ook weer een megamooie band wordt die helemaal in mijn stijl past en dat wordt inzingen , Ellen backings zingen en het clippie maken (het draaiboek op verschillende locaties ligt al klaar en veel figuranten zijn er ook al ) en dan gaan we er weer voor.
We zijn ook al een heel eind met de "best of cd" en we zetten de 2 nieuwe singles als bonus tracks op deze cd dan zijn alle singles gereleased op 1 schijfje, dus een album vol hits die je kunt meezingen en de 2 nieuwe als extraatje.
Mijn album "zonder masker" is bijna uitverkocht en we gaan er geen nieuwe bij laten maken dus wie hem nog niet heeft "Er zijn er nog een paar" .....................
Trouwens allemaal bedankt voor het trouw stemmen op mijn single "de gevoelens" bij TV Oranje , ik denk als jullie zo door gaan dat we een mooie positie halen in de top 1000 aan het einde van het jaar.

Met ons hondje "London" gaat het ook helemaal okay, ze is wel een vreselijk onhandelbare blafpuber geworden maar hopelijk leert ze dat geblér om alles af als ze door haar puberteit heen is.
De buren kijken gelukkig nog nét niet met een scheef hoofd naar ons als we met haar voorbij komen hahahaha.

Ik heb de afgelopen weken verschillende collega's ontmoet en ik hoorde wel dat er tijdens de Corona periode vreselijke leugens en onwaarheden over mij zijn verkondigd door een paar mensen en ik kan wel namen gaan noemen en dingen gaan plaatsen die ik zwart op wit heb , maar ik kan dat beter onze advocaat laten doen en die heeft alles in zijn orders en als ik nog 1 iets hoor dat niet waar is gaan we er vol in.
Het moet een keer stoppen , die leugens en zwartmakerij van mensen die ik geholpen heb toen ze aan de grond zaten en nu ineens de gevierde................ zijn.
Op een dag is het genoeg geweest zal ik maar zeggen want iemand bewust zijn brood afnemen met leugens is het laagste dat je kunt doen en ik ben niet de eerste en zeker helaas niet de laatste waar deze mensen dit mee doen en hebben gedaan.
Zo , en nu weer positief want mijn leven verpesten ze niet zullen we maar zeggen haha.

Heeft iedereen trouwens de leuke uitzending van :"het Cultuurkanaal" gezien Ik ben er vanaf 17:42 (gewoon even op de naam cultuurkanaal drukken hier"), echt leuk en gezellig en het stuk in de krant was ook helemaal top.
In september zit ik in de eerste uitzending van radio Friends en we gaan natuurlijk allemaal naar het optreden in
Hoogstraten van Radio Forstina , is gratis en veel artiesten, kijk maar even bij openbare agenda daar staat de poster.
Dan wat heel leuk is, is de Revue Flamande in oktober met een keur aan mega artiesten , staat ook bij de agenda en verder heb ik op het moment veel prive feesten en bruiloften die allemaal uitgesteld waren door de hele Corona ellende dus , druk genoeg zou ik zo zeggen.

Nou lieve vrienden,
Allemaal een dikke knuffel en tot heeeeeeeeeeeeeeeeel snel
jullie Riezziebiezzie

Oja, vergeten jullie mijn gastenboek niet ? xxxxxx


4 juni 2022,
Hallo mijn lieve vrienden achter het schermpje.
Hoe gaat het daar? al een beetje genoten van de paar zalige zonnedagen die we hebben gehad ?.
Hier hebben we een beetje gekwakkeld met ons hondje dat steeds maar zieker en zieker werd , maar hopelijk gaat het nu met de medicatie de goede kant op en ook weer met onze nachtrust.
Zo sneu zo een klein beestje dat haar ontlasting niet op kan houden en maar krampen heeft etc etc en ze kunnen niet vertellen wat er is he.
Nou ja, we gaan duimen dat over een week of 2 alles weer okay is, ze is in ieder geval weer vrolijk de kleine schat.
Verder hebben we natuurlijk een vreselijk drama achter de rug met "cafe de klok" waar door 1 buurtbewoner geen optredens meer gegeven mogen worden wegens geluidsoverlast en die klacht komt pas na 3 !!! jaar dus hoe gemeen is zoiets om iemand zijn inkomsten af te nemen.
Ik hoop van ganser harte dat Kevin en Nicky een oplossing vinden voor deze ellende en wie weet een andere locatie of een feestzaal waar de optreden door kunnen gaan en jullie wederom met grote groepen komen genieten van de gastvrijheid van deze mensen.
Ik durf te zeggen dat ik voor alle artiesten spreek die daar hebben opgetreden dat het bij deze uitbaters geen gewone optredens zijn maar "thuiskomen" is.
Laten we deze mensen zodra er een oplossing is, massaal steunen want uitbaters met hart voor de artiesten verdienen andersom ook alle steun natuurlijk.


Tja, verder zijn we hard bezig met nieuw werk, de najaars single is al bijna klaar en ik zit werkelijk met grote smart te wachten totdat de orkestbandenmaker mijn andere orkestband klaar heeft, dat zou de zomersingle worden maar daar is het intussen te laat voor dus wéér een project dat de kast in moet.
Maar hij heeft belooft dat ik hem deze week krijg dus dan kan ik wie weet 8 juni beginnen met opnemen van het nummer omdat ik dan toch in de studio ben  (inmiddels is hij binnen en ik denk niet dat we hem gaan gebruiken, het is nu een soort housemix die eigenlijk totaal niet bij mij past dus , tja, niet doen denk ik dan en weer terug naar een oude vertrouwde orkestbandenmaker)


Morgen 5 juni sta ik met Nicky Martinez in het prachtige taveerne Zilverbos, het is geen mooi weer s'avonds dus ik zou zeggen : Kom gewoon lekker daar naar toe het is overdekt en het eten is werkelijk zooooooo lekker dat ook ik weer een week op dieet zal moeten na morgen (tja ik ben ook maar een mens en de calorieën zijn intussen mijn grootste vijand haha).
12 juni sta ik in de Pallieter in Ursel en daar verheug ik me ook wel weer op, ik heb gezien dat jullie er weer met een grote ploeg zijn dus dat wordt dan dansen en meebrullen he .

Ik heb met het Vlaamse "cultuurkanaal" een naar mijn mening leuk interview gehad en twee nummers live gezongen (Engel en de Gevoelens) , ik weet alleen niet wanneer het wordt uitgezonden.
Ik denk dat dit weekend een artikel met foto in de PZC (Zeeuwse krant) staat maar als ik hem heb zet ik het artikel wel online voor de mensen die het willen lezen.

Oja, ik moet jullie werkelijk een miljoen keer bedanken dat jullie zo trouw stemmen op TV Oranje want nu al 2 maanden in de verzoekparade door jullie stemmen betekend een mooie positie wederom in de top 1000 aan het einde van het jaar.
Voor wie nog wil helpen dit is de link en kan iedere dag ieder half uur 2x TV ORANJE-DE GEVOELENS .

Ik ben ook een "het beste van cd" aan het samenstellen want er zijn toch wel veel nummers die ik zing tijdens optredens en die eigenlijk niet op een solo cd van mij staan en mensen vragen om b.v mijn polonaiselied "Het is mijn dag vandaag" etc .

Jullie merken dat ik niet stilzit en gewoon door ga met wat ik het beste kan en dat is mensen blij maken (hoop ik toch haha) .
Oja, schrijven jullie allemaal iets leuks in mijn gastenboekje hier, dat helpt ook om eventuele organisatoren een beeld te geven wat ik doe want ondanks dat ik al meer dan 30 jaar in Vlaanderen meedraai zijn er nog steeds uitbaters die mij niet kennen en verbaast zijn dat het Vlaamse publiek mij wel kent haha.

Dus lieve schatten, hopelijk tot snel en dikke knuffel van jullie
Riezziebiezzie


29 april 2022

Hallo lieve vrienden,
Alles okay achter jullie schermpje?.
Hier alles zijn gangetje, ik heb samen met JohnD de 8 dagen voor het Madeliefje in danscafe "de Toerist" tot een goed einde gebracht.
Het was weer mega gezellig met John en ook heel erg fijn om veel van jullie terug te zien daar.
De maand mei is lekker kalm dus kan ik mij weer flink gaan richten op ons kleine hondje dat intussen dus niet meer zo klein is en voor de eerste keer loops is en zoals iedere hondenbezitter weet is het een klus om een loopse teef op de meest onmogelijke tijden langs de bosjes te sleuren zodat je geen hete reutjes tegen komt haha.
Tja, verder moet ik jullie natuurlijk heel erg bedanken dat jullie gewoon iedere dag doorstemmen voor tv Oranje .
Helaas nemen de meeste Vlaamse radio's mijn single niet op in hun stemlijst, waarom weet ik niet en ik snap niet waar het probleem zit ik betaal Vlaamse Sabam , een Vlaamse arrangeur en een Vlaams cd bedrijf dus een Vlaams product !, maar ik ga me er niet meer druk om maken , ik ben intussen doodmoe geworden van dit soort amateuristische onzin iedere keer , ze doen maar (of in dit geval ze doen maar niet haha) .
Ik heb mij nu voorgenomen om te zingen en singles te maken voor de fans en voor TV Oranje en als een radio hem wil hebben weten ze mij wel te vinden (er zijn ook eerlijke radio's natuurlijk dus die hoeven zich niet aangesproken te voelen)
9 mei heb ik een interview met het cultuurkanaal en 10 mei een video interview voor de PZC (Nederlandse krant en internet tv) dus die doen wel gewoon mee.

Enfin nogmaals bedankt voor jullie trouwe stemmetjes , de leuke berichtjes in mijn gastenboek hier en de lieve reacties onder de videoclip van "De Gevoelens" .

Een hele dikke kus vanuit Nederland.
Jullie Riezzebiezzie xxx


30 maart 2022

Hallo lieve vrienden,
Even een snelle babbel van mij dit keer.
Zoals jullie al gezien hebben is de nieuwe single "De Gevoelens" in Spotify etc al te downloaden dus dat is goed gegaan.
Wat niet goed gegaan is.......... de videoclip ,daar zitten een paar vervelende "frame" storingen in dus hij moet opnieuw opgenomen worden.
Ik persoonlijk ben helemaal niet technisch dus ik snap daar de ballen van, maar we gaan zondagmiddag 3 april in het mooie Hulst de clip compleet opnieuw opnemen om gewoon verdere fouten te voorkomen.
Dit houd dus in dat de clip een weekje later bij TV Oranje is als alles dit keer goed gaat en jullie maar ook ik dus even geduld moeten hebben.
Hopelijk geen wallen etc onder mijn ogen zondag want het is een megadruk weekend qua optredens en verplichtingen, nou ja er bestaat make-up haha.
Zo, hopelijk begrijpen jullie waarom de clip er nog niet is en zijn jullie gewoon net zo benieuwd als ik naar het eindresultaat en stemmen jullie als hij op Oranje staat weer massaal de clip de verzoekparade in.

Dikke kus en tot snel.
Liefs Riezz

Update:  De clip is geschoten en snel gemonteerd en nu onderweg naar tv oranje en we denken wel dat hij nu helemaal goed is.
Zodra hij geupload is bij Oranje staat hij ook op youtube  en kunnen we hem eindelijk delen en natuurlijk stemmen voor Oranje iedere dag :-)


24 februari 2022

Hellowwwwwwww allemaal,
Hoe gaat het met iedereen achter het schermpje?.
Hier alles zijn gangetje met wat hobbeltjes.
De duo-single waar ik mij op verheugd had lijkt wel vervloekt , helaas kreeg Ellen die de backings doet een Corona besmetting en blafte als een zeehond dus niks backings en toen Ellen beter was had ze intussen haar man Peter (studio meester) aangestoken en die klinkt nu alsof hij uit de zeehondencréche komt.
Daarom heb ik besloten om maar eerst een solo single uit te brengen die al klaar is en waar we alleen een clip voor moeten maken.
Deze week gaan we kijken naar een locatie maar ik denk dat we die al goed in ons hoofd hebben in ons mooie Zeeuws Vlaanderen.
Er komt dus een ballade aan die de mensen die de full cd hebben wel kennen en ook vaak als favoriet aanwijzen dus wat dat betreft luister ik naar de fans haha.
19 maart gaan we de clip opnemen en dan is er eindelijk in de komende weken een nieuw nummer dat de ether in kan en naar verschillende radiostations.
Ik ben jullie trouwens mega dankbaar dat jullie iedere dag trouw stemmen op de Mondscheinsonate bij tv Oranje en ik hoop dat jullie dat voor de nieuwe single ook doen maar daar vertrouw ik gewoon op.

 

Maar dit houd dus wel in dat de duo single even een paar maanden de kast in gaat of dat ik het nummer misschien wel solo uitbreng want onze stemmen matchen eigenlijk helemáál niet zo lekker is gebleken in de studio bij het samenvoegen en afmixen en een slecht product af leveren moeten we niet willen (de vrouwenstem klinkt veel te jong naast mijn oudere hese stem).


Verder heb ik nog steeds mijn handen vol aan ons hondje dat vreselijke verlatingsangst heeft en dus in therapie moet want ze heeft dus liever niet dat ik naar de wc ga, een douche neem ,boodschappen doe etc etc , kortom geen hazewindhond maar een handenbindhond en dan zit je af en toe wel even met je handen in het haar als het diertje snoeihard snikkend huilt als een baby alleen maar omdat ze me niet ziet.
Ze gaat dus in april op cursus en als ze niet zelfzeker wordt zal het 1 op 1 cursus worden, kortom we weten wel waar we aan zijn begonnen met ons adoptiezielighondje en we weten ons vaak geen raad .
Als ze deze verlatingsangst niet had was het de leukste , liefste en mooiste hond die er is , maar ze moet dus duidelijk leren dat we haar niet in de steek laten en altijd weer terug komen (wie zou die lieverd in de steek kunnen laten , ik niet ).


Tja dit moest ik even vertellen aan jullie , maar dus geen paniek er komt nieuw werk aan en trouwens Marco Leusink is bezig aan de muziek van de zomersingle dus ik zal wel moeten doorgaan met nieuwe dingen maken want het is al betaald hahahaha.
Maar als die orkestband er is ga ik stante pede meteen de studio in want hij kan maar klaar zijn he, er gaat steeds iets mis en ik heb besloten dat ik het even anders ga aanpakken allemaal vanaf nu en strak in eigen hand hou.

Nou lieve vrienden, dikke kus vanuit regenachtig Zeeuws Vlaanderen en tot snel allemaal.
Jullie Riezz


27 januari 2022.

Hallo lieve vrienden,
Hoe is het met iedereen?.
Hier alles zijn gangetje ondanks de strenge maatregelen waardoor we nu al 2 jaar niet echt hebben kunnen werken en met de cultuursector open tot 22u schieten we ook niet heel erg op.
Gelukkig zijn de openingsuren in Vlaanderen soepeler dus kunnen we daar wel zingen .
Met ons hondje "London" gaat ook alles steeds beter , ze leert heel veel (en wij ook hahahaa).
Het is even wennen zo een kleine druktemaker in huis en we lopen nu ineens megaveel kilometers met het diertje dus voor onze conditie is het ook meteen goed ( wel jammer dat je maar 105 calorieën verbrand met een uur door weer en wind je hond langs de bosjes slepen, dus de vreterij plakt gewoon nog steeds aan mijn pens pffffffff).
Kortom ons huis staat in het teken van een kleine pruts .


Intussen zijn we ook eindelijk begonnen aan de opnames van de nieuwe duo single en ons gedeelte staat er zeg maar wel op , op een paar dingen na en nu gaat Ellen Minderhoud beginnen aan de backings en kan het afmixen beginnen.
We hadden als streefdatum 14 februari maar ik vrees dat dat niet gaat lukken want er moet ook een clip gemaakt worden en de locatie besproken worden etc etc en mede door de corona maatregelen was ook dat moeilijk om te regelen, niets was of mocht open en om nóg een keer een clip te maken zittend op een stoeltje om dat we nergens terecht kunnen gaat me te ver, dan stel ik het liever uit tot begin april.
Ik zal al blij zijn als alles gewoon klaar is (opnames- cd's - clip) .


Tja, verder is er niet zo heel veel te melden en de meesten van jullie zie ik bij de Vlaamse optredens zoals de vele optredens in cafe De Klok (zie agenda) .
Oja, Ik moet jullie allemaal natuurlijk mega mega bedanken dat jullie iedere dag stemmen op "De Mondscheinsonate" voor TV Oranje en mijn hoofd op die manier iedere dag op televisie houden en ik zag ook "Engel" in een paar radio polls hoog staan door de vele stemmetjes, echt super bedankt daarvoor.
Voor nu gaan we braaf wachten tot we te horen krijgen van Peter en Ellen van de studio dat we kunnen luisteren of de single naar onze wens is en dan kan de promocampagne beginnen en kan ik eindelijk vertellen met wie ik het duet heb opgenomen :-) .
Marco Leusink van Studio-Evolutie is ook al bezig met de orkestband voor de zomer solo single en ook daar verheug ik me super op want dat is zo een lekker en vrolijk nummer , maar daarover later meer.

Voor nu zeg ik toedeloe en hopelijk allemaal tot snel en knufs.
Dikke kus
Riezz xxxxx


28 nov 2021

Hallo lieve vrienden,
Ik dacht ik zal maar weer eens een babbeltje schrijven aan jullie allemaal.
Wat hebben we weer een toestand met die Corona ellende he, de jobs vallen 1 voor 1 weer weg , de maatregelen steeds scherper en de horeca krijgt het vooral in NL heel hard voor de kiezen want ze moeten al om 17.00u sluiten .
Ik snap dat iedereen er meer dan genoeg van heeft dat we dit virus maar niet onder controle schijnen te kunnen krijgen en ik vraag mij af hoeveel boosters we nòg moeten krijgen.
Als ik heel eerlijk ben snap ik er niet veel meer van en heb mij voorgenomen om me niet mee te laten trekken in negatieve spiralen die je op sociale media tegenkomt.
Als je alle complotten gaat lezen wordt je helemaal gek op den duur en ik persoonlijk wil mijn leven graag een beetje gezellig houden zover mogelijk.

Wat  wèl een enorme domper is , is dat de kerstuitstap met mijn maat Claude niet door gaat doordat de maatregelen steeds strenger worden en de hele kerstmarkt waarschijnlijk gaat sluiten zoals ook al in Vlaanderen aan de gang is .
Maar Claude en ik maken het in het voorjaar goed met jullie dat beloven we!
Vanmiddag zei onze minister dat er al gedacht wordt aan maatregelen met de feestdagen dus dan weten we het wel he mensen, thuiszitten met je gezin en blij zijn dat je kunt telefoneren en facetimen pffffffffff.

Wat wel heel leuk nieuws is, is dat ons "gezin" uitgebreid wordt met een nieuw huisgenootje.
Een vriendin die ons al ik denk 25 jaar geleden boekte in haar restaurant woont nu in Oostenrijk en zet zich in voor zwerfhonden en katten die in Roemenië onder erbarmelijke omstandigheden moeten zien te overleven.
Normaal gezien scrollen wij over de foto's heen want ik wordt vreselijk verdrietig van dierenleed en kan er gewoon niet van slapen.
maar Peter zag een hondje voorbij komen en was klabammelieboem verliefd op het hoofdje en zelfs onze Tania had het al gezien en gedacht dit is wat voor Peter en Riezz maar ik zal het maar niet melden want ze doen het nooit hahaha.
Toen Peter mij de foto's liet zien was ik al overstag natuurlijk en we hebben heel goed gesproken of er plek is in ons leven voor een hondje en na alles afgewogen te hebben (ook qua oppas als we er niet zijn etc) hebben we s'avonds Heidi gebeld en info gevraagd over het diertje.
Het blijkt dat er een teckelachtig ondervoed straathondje is opgevangen en die kreeg vitamines etc etc en begon na drie weken dikker en actiever te worden dus die mocht gesteriliseerd worden.
Bij de dierenarts hoorden de opvangers dat dit hondje wel lekker aankwam maar dat dat voornamelijk kwam omdat ze hoogzwanger was.
Tja.................... en uit dàt hondje zijn dus de puppies gekomen waar wij er 1 van in huis nemen (de enige met lange poten uit het nest haha).
Ze heeft dus nooit hoeven zwerven en is in huis opgegroeid dus dat is wel een voordeel denken we .
We hebben haar "London" gedoopt naar onze favoriete stad en we wilden naar London gaan deze zomer maar dat kon niet door die k..maatregelen dus London komt naar ons zullen we maar zeggenen .

18 december komt ze in Nederland aan na een lang transport waar ze best wel een tijdje van bij zal moeten komen, maar met geduld en liefde kom je een heel eind en geduld en liefde voor dieren is er hier genoeg weten de mensen die mij kennen wel.
Dus aan onze kersttafel zit er dit jaar een puppy en door alle maatregelen hebben we zeeën van tijd voor de opvoeding en het geeft ook wel een goed gevoel om zo een beestje een warm mandje te geven.

Dit was mijn verhaal weer wel zo een beetje, maar jullie weten nu in ieder geval wat wij hier doen en doormaken allemaal.
Ik wens jullie allemaal veel gezondheid en dikke zoenen van
Riezzebiezzie