Riezz................

Na lange tijd zangles te hebben gehad van Ans Goudsmid en daarna 44 jaar in het vak Internationaal (BE,DE,NL,LU,ES,FR enz) waarvan o.a. 30 jaar in verenigingsverband onder een alter ego (typetje) dwars door Europa de bühnes bestormd te hebben werd het voor de 100% Amsterdammer Riezz tijd om het alter ego te laten vallen.
En Riezz kan een feestje bouwen en mensen meeslepen met zijn hoge meezing gehalte, dàt bewees hij in half Europa al , dus eigenlijk veranderd er niet zo heel veel wat dàt betreft.
Bekend zijn zijn bijna jaarlijkse kleinkunst programma's in de legendarische Jazz tempel Porgy&Bess in Terneuzen die vooral gevuld zijn met de al meer dan 30 jaar trouwe Vlaamse fans
De tijd heeft al bewezen dat Riezz voor verschillende projecten in te zetten is en dan spreken we  bv over de senioren namiddagen , feestavonden, artiestenreizen, theater voorstellingen met kleinkunst programma's, diner Chantants, bruiloften etc etc .

Èn dat Riezz bovendien hitpotentie heeft is bewezen met o.a zijn prachtige  "De Mondscheinsonate ", "Een zee van liefde" en de single "Jij moet een engel zijn" die alle drie flink scoorden (alle drie teksten van Riezz).
Ook gooide hij hoge ogen met zijn hommage aan de onvergetelijke Rita Hovink met het ontroerende      " De tijden van weleer"  dat niet zo zeer is opgenomen om te scoren maar echt als hommage aan dit Nederlands icoon en de laatste single "De Gevoelens" raakt weer de harten van de fans.
De full cd die deze singles allemaal heeft voortgebracht werd bij de optredens en via de website flink verkocht en de reacties zijn meer dan lovend.
Riezz zingt niet op deze cd, Riezz verteld verhaaltjes die je meenemen naar het binnenste van je eigen ziel (het gevoel dat de fans al kennen van zijn kleinkunst programma's die steevast uitverkocht zijn).
De laatste (kerst)single "Kleine Trommelaar" waar in plaats van enkel de simpele drummerboy-melodie werd gebruikt werd er de legendarische Bolero van Ravel aan de track toegevoegd en gooide hij ook hiermee weer hoge ogen, Riezz blijft verrassen en van klassieke bewerkingen kan hij zo maar weer met een moderne track uit de hoek komen.
Riezz zijn motto is dan ook "Ik laat me niet meer in een hokje stoppen, ik doe dat wat ik leuk vind" .


Riezz , van ballade naar polonaise ..........................