Riezz................

Na bijna 40 jaar in het vak Internationaal (BE,DE,NL,LU,ES,FR enz) in verenigingsverband onder een alter ego (typetje) de bühnes bestormd  te hebben werd het voor de 100% Amsterdammer (met intussen een Zeeuws Vlaams hart ) Riezz tijd om het masker te laten vallen, de vereniging in 2014 achter zich te laten.
Uiteindelijk blijft het dezelfde stem en persoon als het alter ego, alleen zonder uitbundige kostuums en Riezz kan ook een feestje bouwen en mensen meeslepen met zijn hoge meezing gehalte, dàt bewees hij in half Europa al en uiteindelijk zong hij na de finale van de grote revues altijd al door zonder de "vermomming" , dus eigenlijk veranderd er niet zo heel veel wat dàt betreft.
Tijdens de laatste solo cd presentatie (maart 2017) heeft Riezz onverwachts het masker compleet laten vallen tijdens zijn jaarlijkse kleinkunst programma in de legendarische Jazz tempel Porgy&Bess in Terneuzen en de reacties van de fans die toch al heel wat jaren meegaan , waren mèèr dan positief, ze zien gelukkig duidelijk meer dan alleen een fictief karakter .
Dit alles houd natuurlijk absoluut niet in dat het typetje is verdwenen , want dit karaktertje is nog springlevend tot minstens eind 2020 en Riezz is ook geenszins van plan om een product waar 39 jaar meer dan succesvol Internationaal zo veel plezier aan beleefd is zo maar te laten vallen.
Het is alleen tijd geworden voor een "nieuw product" en de tijd zal absoluut bewijzen dat Riezz voor verschillende projecten in te zetten is en dan spreken we  bv over de senioren namiddagen , theater voorstellingen met kleinkunst programma's, diner Chantants, bruiloften etc etc ,zo maar door en de focus ligt nu iets meer op Nederland en België .
Riezz is duidelijk een laatbloeier wat dit circuit betreft en gaat gewoon even hard aan de slag voor een carriere als zanger want de beste jaren liggen nu voor hem ...................... "het masker is eindelijk gevallen" zullen we maar zeggen.
Dat Riezz zeker hitpotentie heeft is al 3x bewezen met 3 nummer 1 singles met het duo Conny en Riezz en solo met zijn prachtige "De Mondscheinsonate" , dan van 0 naar 1 vloog bij TV Oranje (5 maanden later bezette dit nummer nòg steeds de hoogste regionen van Tv Oranje) en in België hoog binnen is gekomen in de hitlijsten en verschillende eerste plaatsen in nam  (o.a 15 weken de nummer 1 bij Withyou TV) en de nieuwe single "Een zee van liefde" knalde ook meteen naar 1 bij TV ORANJE.
Er komt nieuw werk aan waar hij hard de teksten voor aan het schrijven is ,dus er komen weer een paar mooie singles aan en eind 2019 een Riezz full cd.


De tijd is nu aan Riezz..........................