Riezz................

Na bijna 40 jaar in het vak Internationaal (BE,DE,NL,LU,ES,FR enz) onder een alter ego gewerkt te hebben werd het voor de geboren Amsterdammer (met intussen een Zeeuws Vlaams hart ) Riezz tijd om het masker te laten vallen.
Uiteindelijk blijft het dezelfde stem en persoon als het alter ego, alleen zonder de uitbundige pailletten kostuums en  kan Riezz ook een feestje bouwen en mensen meeslepen met zijn hoge meezing gehalte, dàt bewees hij in half Europa al.
Tijdens de laatste solo cd presentatie (maart 2017) heeft Riezz het masker laten vallen en de reacties van de fans die toch al heel wat jaren meegaan , waren positief, ze zien duidelijk meer dan alleen het alter ego.
Dit alles houd natuurlijk absoluut niet in dat het typetje Liz is verdwenen , want dit karakter staat nog geboekt tot eind 2020 en Riezz is ook geenszins van plan om een product waar 39 jaar meer dan succesvol Internationaal aan gewerkt is zo maar te laten vallen.
Het is alleen tijd geworden voor een "nieuw product" en de tijd zal absoluut bewijzen dat Riezz voor verschillende projecten in te zetten is en dan spreken we  bv over de senioren namiddagen , theater voorstellingen met kleinkunst programma's, diner Chantants en ga zo maar door en de focus ligt nu iets meer op Nederland en België (alhoewel Duitsland en Spanje nog steeds aan hem trekken dus dat zal wel terug komen).
Riezz gaat gewoon nu even hard aan de slag aan een carriere zonder Maskers ...................... "het masker is gevallen" zullen we maar zeggen.
Dat Riezz zeker hitpotentie heeft is al 3x bewezen met 3 nummer 1 singles met het duo Conny en Riezz en solo met zijn prachtige "De Mondscheinsonate" , dan van 0 naar 1 vloog bij TV Oranje (5 maanden later bezet dit nummer nòg steeds de hoogste regionen van Tv Oranje) en in België hoog binnen is gekomen in de hitlijsten en verschillende eerste plaatsen in nam  (o.a 15 weken de nummer 1 bij Withyou TV) .
Er komt nog veel meer nieuw solo werk aan waar hij hard voor aan het schrijven is en de Vlaamse arrangeur Dan Ellery is alweer aan het arrangeren dus er komen weer een paar mooie singles aan en eind 2019 een Riezz full cd.


De tijd is nu even aan Riezz..........................