Riezz................

Na jaren zangles te hebben gehad van Ans Goudsmid en daarna 43 jaar in het vak Internationaal (BE,DE,NL,LU,ES,FR enz) waarvan o.a. 24 jaar in verenigingsverband onder een alter ego (typetje) de bühnes bestormd te hebben werd het voor de 100% Amsterdammer (met intussen een Zeeuws Vlaams hart ) Riezz tijd om het masker te laten vallen.
Uiteindelijk blijft het dezelfde stem en persoon als het alter ego,  Riezz kan ook een feestje bouwen en mensen meeslepen met zijn hoge meezing gehalte, dàt bewees hij in half Europa al en uiteindelijk zong hij na de finale van de grote revues altijd al door zonder de "vermomming" , dus eigenlijk veranderd er niet zo heel veel wat dàt betreft.
Tijdens een solo cd presentatie heeft Riezz onverwachts het masker compleet laten vallen tijdens zijn jaarlijkse kleinkunst programma in de legendarische Jazz tempel Porgy&Bess in Terneuzen en de reacties van de fans die toch al heel wat jaren meegaan, vooral de al meer dan 25 jaar trouwe Vlaamse fans , waren mèèr dan positief en zijn absoluut overstag gegaan voor de persoon zonder het masker. (Even ter verduidelijking dus wat een haatdragende EX-collega ook verteld,  Riezz komt niet pas kort in Vlaanderen , hij staat daar al meer dan 25 jaar op de bühne)
Dit alles houd natuurlijk absoluut niet in dat het door Riezz verzonnen typetje is verdwenen , want dit karaktertje is nog springlevend tot minstens eind 2024 en Riezz is ook geenszins van plan om een product waar meer dan 40 jaar succesvol Internationaal zo veel hartstocht ingestoken is zo maar te laten vallen.
Het werd alleen tijd voor een "ander product" en de tijd heeft al bewezen dat Riezz voor verschillende projecten in te zetten is en dan spreken we  bv over de senioren namiddagen , theater voorstellingen met kleinkunst programma's, diner Chantants, bruiloften etc etc .

Èn dat Riezz hitpotentie heeft is bewezen met o.a   zijn prachtige  "De Mondscheinsonate ",de single "Een zee van liefde" en de single "Jij moet een engel zijn" die alle drie flink scoorden (alle drie teksten van Riezz).
Ook gooide hij hoge ogen met zijn hommage aan de onvergetelijke Rita Hovink met het ontroerende      " De tijden van weleer"  dat niet zo zeer is opgenomen om te scoren maar echt als hommage aan dit Nederlands icoon en de laatste single "De Gevoelens" raakt weer de harten van de fans.
De full cd die deze singles allemaal heeft voortgebracht wordt op de optredens en via de website flink verkocht en de reacties zijn meer dan lovend.
Riezz zingt niet op deze cd, Riezz verteld verhaaltjes die je meenemen naar het binnenste van je eigen ziel (het gevoel dat de fans al kennen van zijn kleinkunst programma's die steevast uitverkocht zijn).


Riezz , van ballade naar polonaise ..........................