18 febr weer op de eerste plek bij TV Oranje met HOERA !!!


JAAAH , ojee we hebben deze met het wonderschone "Mondscheinsonate , ik sta op 1 en ik ben mega mega blij want hier had ik niet op gerekend.
Dank aan alle stemmers, jullie zijn echt toppers , er kan nog gewoon doorgestemd worden hoor om me op 1 te houden

http://studiomike.be/tops/top40.html


 

 

 

 

 

 

 

En de Conny en Riezz singleclip : "HOERA WE LEVEN NOG" is op 1 binnengekomen bij tv Oranje.
Het is een mooi product geworden en ik ben trots dat het wederom mijn tekst is, mijn styling /haarstyling idee Tania de Poorter, de clip heb ik uitgeschreven en samen met Marco in elkaar heb gesneden en natuurlijk trots op Peter die de locatie en de medewerking met Defensie tot stand heeft gebracht.
Helemaal top weer.Voor week 2 op de eerste plek bij de Vlaamse Super 15 !!!


Jihaaaa weer terug op 1 bij TV Oranje voor dag 43 , jippieeee

En op 1 bij de Vlaamse super 15 , waar ze dachten dat ik geen kans had als Nederlander, jullie hebben anders beslist  !JA !!!!!! op 1 bij radio Vlaamse Ardennen, die wilde ik zò graag. Helemaal waanzinnig, nu weet ik niet meer hoe ik moet reageren ik ben sprakeloos dat jullie zo massaal voor mij stemmen . Mijn liefste en trouwste fanbase van de wereld ....


Zaterdag 19 januari te gast bij Omroep Baarle in de zaterdag matineewow mensen,
De Tv oranje top 1000 2018
op 12 ECHTE VRIENDEN
op 20  DE MONDSCHEINSONATE (al 2 en halve week na de release !!)
op 41 ODE AAN JOU
Ik denk dat we wel mogen spreken van een feestje.
Wat een jaar !!!!!


10 februari 2019  10e week op 1 bij WITHYOU TV


 

 

 

 

 

 

Zaterdag in de Ambiance Zelzate een prachtige Diamond painting van een foto van Debbie Harry met mijzelf gekregen (de eerste keer dat ik met haar in de kleedkamer stond hahahaa, alweer zo'n 15 jaar geleden als het niet langer is).
Ik ben helemaal gelukkig hier mee en de makers dank ik ook met HEEL MIJN HART !!!!.


Interview in de studio van Go-RTV zaterdag middag 8 dec 2018

van 0 op 1 bij TV ORANJE YEAHHHHHH

en van 0 op de eerste plaats bij TV Oranje, dank dank dank aan alle fans die hebben gestemd , ik ben dolblij want we hebben zo hard gewerkt aan dit project met het hele team.
Gaan we het nu volhouden en dit een tijdje volhouden met iedere dag een stemmetje op:
http://www.tvoranje.nl/verzoekparade.html


en MONZA plaat van de week yeahhh


Gewoon even klikken op de banner en de pagina liken en je bent als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes en foto's etc.En het is gelukt lieve vrienden. We staan op nr 1 bij de Vlaamse extra 15, yes yes yes

(intussen al 3 weken achter elkaar op de eerste plaats)

En intussen heeft de single "Ode aan jou" ook de nummer 1 positie bij TV ORANJE , SAS FM, Moonlight radio, WithyouTV en ga zo maar door gehaald, we zijn zòò megablij met het succes van Conny en Riezz .


YEAHHHHH RADIO VLAAMSE ARDENNEN staan we ook nummer 1 tussen alle grote namen, helemaal te gek dit .
Conny en Riezz zijn blij, verbaast , gelukkig maar vooral dankbaar voor dit succes , ongelooflijk !!!


En ja hoor , in de Vlaamse extra 15 staan we ook op de eerste plek dus dit is intussen de 4e nummer 1 positie die Conny en ik gehaald hebben (withyou Tv op 1- TV Oranje op 1- Radio Goes op1-en nu deze yeah yeah.
Deze was voor mij persoonlijk heel belangrijk want hier komen eigenlijk nooit Nederlanders in de hitlijst dus dit is wel een kleine triomf , helemaal super dus :-) 


En we staan de volle 3 weken op de eerste plaats van TV ORANJE                                                    
    Nummer 1 bij Radio Goes en de clip staat voor de tweede week op de eerste plaats bij WITHYOU TV .De dag na de cd presentatie stormde de single "Echte Vrienden" van Conny en Riezz meteen naar de eerste plaats van TV Oranje en stond 3 weken op nummer 1 .
De fans, vrienden en sympathisanten hebben de single meteen tot hit gebombardeerd .
Conny en Riezz zijn oprecht dankbaar aan iedereen die meegewerkt heeft om deze droom mogelijk te maken en er kan nog steeds dagelijks gestemd worden op www.tvoranje.nl/verzoekparade.html


En "Echte vrienden van Conny en Riezz" komt zo van 0 op 2 binnen bij Radio Goes en de week later op de eerste plek  , dank dank aan alle stemmers , wow dit is een droom http://radio-goes.nl/poll.htm