Ja mensen, Belofte maakt schuld hahaha en ik ga mijn schuld aan alle stemmers inlossen.
Jullie hebben zo trouw gestemd (en misschien nog wel) om mijn mooie Mondscheinsonate op de eerste plaats te krijgen bij TV Oranje en de radio's dat ik een gratis concert geeft op 25 mei 2019 in Porgy en Bess Noordstraat 52, 4531 GJ Terneuzen , de locatie waar de videoclip grotendeels is opgenomen en dat in de laatste jaren een beetje mijn thuishaven geworden is.

Hoe gaat het is zijn werk: Hieronder staat een contactformulier en als je dat volledig invult sta je op de lijst om aanwezig te zijn (alle namen invullen van de aanwezigen dan staan ze op de lijst) want er kunnen maar 150 mensen binnen in Porgy en Bess dus het wordt een intiem concert met humor en een traan , eigenlijk zoals jullie van mijn P&B concerten gewent zijn.
Ik wordt deze avond bijgestaan door een van mijn beste vriendinnen Ellen Minderhoud die tevens verantwoordelijk is voor de backings op "De Mondscheinsonate" dus ze hoort er bij natuurlijk .
En er komen nog wat zaken aan met Ellen en haar man Peter maar daarover horen jullie nog wel meer.
Ik zou zeggen, willen jullie erbij zijn.............. invullenĀ  maar, want na een paar uur gaat het al snel.


Jullie krijgen geen bevestiging email terug, zolang er mensen bij kunnen sta je gewoon op de lijst en is het vol dan komt er een balk over de poster met VOL !! hahaha, dus blijf gewoon inschrijven als je er bij wil zijn hoor.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.