klik op de banners en je komt op de stempagina's


Lieve mensen willen jullie allemaal minstens 1x per dag per facebook account of IP adres willen stemmen op Riezz met de Mondscheinsonate , alleen jullie kunnen ervoor zorgen dat mijn single een hit wordt bij TV Oranje , dus ik reken met heel mijn hart op jullie allemaal.
Ik geloof dat je met een uurtje ertussen meerdere keren per dag kunt stemmen zelfs.


 

DEZE VLAAMSE SUPER 15 IS MEGA BELANGRIJK  DUS HELLUPPPP (ik sta links no 2 nu) en de maker van deze poll zegt  dat Vlaamse mensen vast niet stemmen op mij, dus maak het verschil mensen en zet me op de eerste plaats !


 

Links op de pagina kun je stemmen, helemaal te gek de top 40 binnen en nu op 7 door jullie stemmen ieder uur !!


Wow, gestegen hier , ik dacht dat jullie durven geen email te sturen omdat mensen het rare idee hebben dat hun email adres wordt gebruikt voor andere dingen, nou nee dus echt waar niet.
Gaan we allemaal met ieder emailadres dat we hebben even een mail sturen met alleen maar

Riezz-Mondscheinsonate en meer niet naar:

grenslijst-top30@zaterdag-matinee.nl


Ook withyouTV heeft Riezz verkiesbaar met de Mondscheinsonate , dus iedereen hier ook iedere dag een stemmetje en we krijgen het gewoon voor elkaar met z'n allen.
Ik sta ergens onderaan (staat op alfabet) en intussen al 10 weken op 1 dus of het nog verder zal gaan ligt aan jullie hahaha


 
Deze top is 100% eerlijk , betrouwbaar en zeer belangrijk voor Riezz.
(bovenste rij , Riezz met de Mondscheinsonate :-) )