Conny en Riezz,
Conny staat al 13 jaar bekend als 1 van de beste levenslied zangeressen van Vlaanderen en heeft ook verschillende hits op haar naam staan zoals het aanstekelijke "Op weg naar de zon" .
Riezz staat al 39 jaar Internationaal op de bühne NL-BE-DE-FR enz enz.
Conny en Riezz kwamen elkaar veel tegen op verschillende feestavonden, in vakantieparken, Cafe's ,Brasserieën, restaurants enz waar ze allebei op moesten treden.
Conny was op zoek naar een studio om haar album "Vernieuwd" op te nemen en is terecht gekomen bij de studio waar Riezz al jaren zijn muziek opneemt en ze had een zanger nodig om een duet in te zingen en vroeg daar Riezz voor, tja Riezz is altijd wel te vinden voor iets nieuws en zo is het duet "Ode aan jou" op Conny's cd terecht gekomen .
Maar in de studio hadden de twee ,die elkaar daarvoor privé eigenlijk nog nooit echt gesproken hadden, heel veel plezier samen zodat ze begonnen te praten om een album te maken als gelegenheids duo.

Zo gezegd zo gedaan en ze gingen voorzichtig NL en BE door als het  duo Conny en Riezz  , we schrijven gelegenheids duo omdat ze privé en financieel absoluut niet met elkaar verbonden zijn, voor dat er weer rare verhalen komen en bovendien is het duo niet van blijvende aard.
Maar ze draaien intussen nu een jaartje als duo en de fans en zeer zeker ook de organisatoren van senioren-namiddagen, festivals, feestzalen etc  reageren allemaal mèèr dan positief omdat het plezier die deze twee artiesten met elkaar hebben op de bühne er gewoon vanaf spat, dus de amusements- waarde is hier zeer hoog.
De cd "Echte Vrienden" is 17 februari uitgebracht en de reacties van de fans en regionale radiozenders zijn lovend en de door Riezz al 7 jaar geleden van tekst voorziene single "Echte Vrienden" bezette ook meteen voor een paar weken de eerste plaats bij TV Oranje en bij een paar Nederlandse en Vlaamse radiostations (en niet te vergeten de explosieschijven, lied van de week en Weektoppers etc) en met de tweede single "Ode aan jou" (Marianne Weber cover) ging het al niet anders.
Eind februari 2019 komt de derde single uit en daarin slaan deze twee een laatste keer samen een hele nieuwe verrassende weg in om daarna ieder weer hun eigen solo weg te gaan .
Ze zijn natuurlijk nog wel geboekt samen tot eind 2019 want tja...


   "Ze zijn gewoon leuk samen op de bühne !"