Bij alle shows te koop voor € 5,00


En ja hoor, eindelijk is de nieuwe single er en wat ben ik blij met het resultaat.
Mijn favoriete klassieke stuk van Beethoven als basis, mijn eigen tekst, mooi arrangement , super koortjes van Ellen Minderhoud en natuurlijk topwerk van mijn studiomeneer Peter de Krijger.
De Hoesfoto's zijn gemaakt in mijn zo geliefde Hampton Court (ooit het paleis van henry VIII) , kortom ik ben 100% tevreden .
Wat de radiostations betreft weet ik het allemaal nog niet zo zeker want voor Vlaanderen ben ik een 'Ollander en voor Nederland ben ik een Belg zo op de grens wonend .............. maar er zijn gewoon top stations die het nummer hebben opgenomen dus die maken geen onderscheid omdat ik toevallig in NL geboren ben en daar stijgt de single ook gestaag, het is en blijft dezelfde taal die we zingen natuurlijk en de taal der muziek is internationaal.
Intussen heeft het nummer bij TV Oranje al bewezen dat het een mega hitpotentie heeft door intussen 52 keer de eerste plek te bezetten dus wat dat betreft ben ik vreselijk gelukkig.


De nummer 1 plaatsen TV oranje van "De Mondscheinsonate" en de plekken in de top 1000 van 2018

Tv Oranje lijsten bijgehouden en gemaakt door Andreas Jerphanion