Conny en Riezz,
Conny staat al bijna 14 jaar bekend als levenslied zangeres van Vlaanderen en heeft ook verschillende hits op haar naam staan zoals het aanstekelijke "Op weg naar de zon" .
Riezz staat al 39 jaar Internationaal op de bühne NL-BE-DE-FR enz enz.
Conny en Riezz kwamen elkaar veel tegen op verschillende feestavonden, in vakantieparken, Cafe's ,Brasserieën, restaurants enz waar ze allebei op moesten treden.
Conny was op zoek naar een studio om haar album "Vernieuwd" opnieuw op te nemen en is met hulp van Peter en Riezz terecht gekomen bij de studio waar Riezz al jaren zijn muziek opneemt en ze had een zanger nodig om een duet in te zingen en vroeg daar Riezz voor, tja Riezz is altijd wel te vinden voor iets nieuws en zo is het duet "Ode aan jou" op Conny's cd terecht gekomen .
Maar in de studio hadden de twee ,die elkaar daarvoor privé nooit echt gesproken hadden, best wel plezier samen zodat ze begonnen te praten om een album te maken als 1 malig duo.

Zo gezegd zo gedaan en ze gingen voorzichtig NL en BE door als het  duo Conny en Riezz  , we schrijven 1 malig duo omdat ze privé en financieel ABSOLUUT niet met elkaar verbonden zijn, voor dat er weer rare verhalen komen en bovendien is dit duo niet van blijvende aard.
Maar ze draaien intussen nu meer dan een jaar als gelegenheidsduo en de fans en zeer zeker ook de organisatoren van senioren-namiddagen, festivals, feestzalen etc  reageren allemaal mèèr dan positief omdat het plezier die deze twee artiesten met elkaar op de bühne hebben er gewoon vanaf spat, dus de amusements- waarde is hier zeer hoog.
De cd "Echte Vrienden" is 17 februari uitgebracht en de reacties van de fans en regionale radiozenders waren lovend en de door Riezz al 7 jaar geleden van tekst voorziene single "Echte Vrienden" bezette ook meteen voor een paar weken de eerste plaats bij TV Oranje en bij een paar Nederlandse en Vlaamse radiostations (en niet te vergeten de explosieschijven, lied van de week en Weektoppers etc) en met de tweede single "Ode aan jou" (Marianne Weber cover) ging het al niet anders.
Eind februari 2019 kwam de derde single uit  "Hoera we leven nog" die wederom de nummer 1 positie bereikte bij tv Oranje en nu gaan ze weer hun eigen solo weg met een album en carriere moves.
Ze zijn natuurlijk nog wel geboekt samen tot begin 2020 want tja...


           "Ze zijn wèl leuk samen op de bühne !"