Babbels van Riezz persoonlijk voor de fans


28 nov 2021

Hallo lieve vrienden,
Ik dacht ik zal maar weer eens een babbeltje schrijven aan jullie allemaal.
Wat hebben we weer een toestand met die Corona ellende he, de jobs vallen 1 voor 1 weer weg , de maatregelen steeds scherper en de horeca krijgt het vooral in NL heel hard voor de kiezen want ze moeten al om 17.00u sluiten .
Ik snap dat iedereen er meer dan genoeg van heeft dat we dit virus maar niet onder controle schijnen te kunnen krijgen en ik vraag mij af hoeveel boosters we nòg moeten krijgen.
Als ik heel eerlijk ben snap ik er niet veel meer van en heb mij voorgenomen om me niet mee te laten trekken in negatieve spiralen die je op sociale media tegenkomt.
Als je alle complotten gaat lezen wordt je helemaal gek op den duur en ik persoonlijk wil mijn leven graag een beetje gezellig houden zover mogelijk.

Wat  wèl een enorme domper is , is dat de kerstuitstap met mijn maat Claude niet door gaat doordat de maatregelen steeds strenger worden en de hele kerstmarkt waarschijnlijk gaat sluiten zoals ook al in Vlaanderen aan de gang is .
Maar Claude en ik maken het in het voorjaar goed met jullie dat beloven we!
Vanmiddag zei onze minister dat er al gedacht wordt aan maatregelen met de feestdagen dus dan weten we het wel he mensen, thuiszitten met je gezin en blij zijn dat je kunt telefoneren en facetimen pffffffffff.

Verder, tja .................. zou er een duet-single voor de kerst uitkomen maar de orkestband is niet klaar .
Als we de band  zullen krijgen schuiven we hem door naar februari, naar de Valentijnsperiode , we hebben dit gewoon niet in de hand en de opnamestudio was al besproken, alles gerepeteerd etc etc etc , maar zonder orkestband doe je niets dus.
Nou ja we gaan er maar van uit dat hij ooit klaar is.
Maar dat is wel meteen de reden waarom we zo veel oproepen voor TV ORANJE om te stemmen want dan is in ieder geval mijn gezicht op tv zodat ik niet wèèr van 0 af aan moet beginnen en jullie stemmen echt geweldig iedere dag dus ik dank jullie met heel mijn hart.

Wat wel heel leuk nieuws is, is dat ons "gezin" uitgebreid wordt met een nieuw huisgenootje.
Een vriendin die ons al ik denk 25 jaar geleden boekte in haar restaurant woont nu in Oostenrijk en zet zich in voor zwerfhonden en katten die in Roemenië onder erbarmelijke omstandigheden moeten zien te overleven.
Normaal gezien scrollen wij over de foto's heen want ik wordt vreselijk verdrietig van dierenleed en kan er gewoon niet van slapen.
maar Peter zag een hondje voorbij komen en was klabammelieboem verliefd op het hoofdje en zelfs onze Tania had het al gezien en gedacht dit is wat voor Peter en Riezz maar ik zal het maar niet melden want ze doen het nooit hahaha.
Toen Peter mij de foto's liet zien was ik al overstag natuurlijk en we hebben heel goed gesproken of er plek is in ons leven voor een hondje en na alles afgewogen te hebben (ook qua oppas als we er niet zijn etc) hebben we s'avonds Heidi gebeld en info gevraagd over het diertje.
Het blijkt dat er een teckelachtig ondervoed straathondje is opgevangen en die kreeg vitamines etc etc en begon na drie weken dikker en actiever te worden dus die mocht gesteriliseerd worden.
Bij de dierenarts hoorden de opvangers dat dit hondje wel lekker aankwam maar dat dat voornamelijk kwam omdat ze hoogzwanger was.
Tja.................... en uit dàt hondje zijn dus de puppies gekomen waar wij er 1 van in huis nemen want dat was snel besloten.
Ze heeft dus nooit hoeven zwerven en is in huis opgegroeid dus dat is wel een voordeel denken we .
We hebben haar "London" gedoopt naar onze favoriete stad en 18 december komt ze in Nederland aan na een lang transport waar ze best wel een tijdje van bij zal moeten komen, maar met geduld en liefde kom je een heel eind en geduld en liefde voor dieren is er hier genoeg weten de mensen die mij kennen wel.
Dus aan onze kersttafel zit er dit jaar een puppy en door alle maatregelen hebben we zeeën van tijd voor de opvoeding en het geeft ook wel een goed gevoel om zo een beestje een warm mandje te geven.

Dit was mijn verhaal weer wel zo een beetje, maar jullie weten nu in ieder geval wat wij hier doen en doormaken allemaal.
Ik wens jullie allemaal veel gezondheid en dikke zoenen van
Riezzebiezzie


26 sept 2021,
Hallo lieve vrienden,
Hoe is het met iedereen?.
Hier alles tiptop in orde , we mogen weer optreden, knuffelen, dansen etc etc (in NL pas sinds zaterdag 25 sept) dus daar wordt Riezzie weer heel blij van natuurlijk.
Het is allemaal een stille nare periode geweest voor iedereen maar laten we nu maar blij naar de toekomst kijken met z'n allen.

Ik ben op het moment heel druk bezig met nieuwe muziek en er zit iets aan te komen waar ik mij heel erg op verheug, een onverwachte samenwerking met een mooie spannende Vlaamse dame maar daar horen jullie wel meer van als alles helemaal 100% rond is.
Tja, wat is er verder nog voor nieuws............... eigenlijk niet zo heel erg veel want alles is een beetje achter de schermen aan de gang qua muziek en de meeste optredens zijn bruiloften en prive feesten omdat die nu weer mogen.
Eigenlijk heb ik besloten om alles in een roze positieve bubbel te zien want negatief gedoe is zo energieverspillend en energie kan ik beter gebruiken voor leuke dingen natuurlijk.
Oja, vergeten jullie de kerstmarkt uitstap niet met mijn maat Claude en iswm cafe "de Klok" (zie de poster in de agenda).
EEEEENNNN we verheugen ons natuurlijk op de fanreis naar Benidorm over een paar weken , zon,zee, strand en vrienden om ons heen , wat wil een mens nog meer .

Nou lieve mensen,
Groetjes uit Zeeland en tot snel allemaal
Riezzebiezzie.

Oja, dank jullie wel dat jullie nog steeds trouw stemmen op mij bij Radio Atlantica  iedere week...3 april 2021
Hallo lieve vrienden,
Hoe is het met jullie allemaal?, hier gaat alles zijn gewone saaie gangetje.
We mogen nog steeds niets he en dat frustreert mij vreselijk want eerlijk gezegd zie ik er het nut niet meer zo van in.
Eerst moeten we allemaal binnen blijven want ojee de besmettingen .......... en dan is het , we moeten de zon in want vitamine D helpt tegen het virus......... vervolgens gaan mensen naar buiten en worden openbare plekken gesloten want anders is er te veel besmettingsgevaar.
Ik ben natuurlijk absoluut geen Corona ontkenner want zoals jullie weten heeft het hier ook flink toegeslagen en was dat ècht geen fijne tijd  waar we helaas nog steeds de vruchten van moeten plukken.

Maar intussen blijven in NL alle horeca zaken dicht , zitten vele branches werkeloos thuis en stort de wereld om ons heen in .
De aanvragen voor optredens lopen hier gelukkig weer binnen maar ik zet ze nog maar niet op de website en zo ,want ik moet het eerst maar zien of de zaken open gaan en als ze al open gaan of we mogen optreden , er zal vast een addertje onder het gras zitten straks.
Ik heb dus geen zin om constant door een poster het woord "geannuleerd" te moeten zetten (en als ik dat al doe dan flipt ene Marnik Houthoofd omdat ik het woord geannuleerd heb gebruikt en in zijn beleving betekend dat afgelast , heel vermoeiend en als straf ben ik van zijn affiche afgehaald) , jammer allemaal eigenlijk .
Nou ja, eigenlijk mag ik blij zijn dat ik niet alleen ben, dat ik mijn diertjes heb en met mijn muziek bezig kan zijn zoveel ik wil , maar je zult maar alleen thuis zitten of op een appartementje wonen en b.v. niet naar een stadspark mag ................ trieste bedoening en dat is onze maatschappij geworden.

Hopelijk zie ik jullie allemaal snel weer en zijn jullie ook allemaal gezond gebleven na dit k..tejaar.
En wat ik nog meer hoop is dat de horecazaken waar we allemaal hebben gezongen er gewoon nog zijn en niet ten onder zijn gegaan aan de maatregelen , laten we deze mensen ook niet vergeten want wat een ellende hebben die al achter de kiezen nu.

Ik ga maar afsluiten want verder weet ik even niets positiefs te vertellen, ik hoop iedereen snel weer te zien en I love you all <3 .

Oja, ik wil jullie wel echt bedanken dat jullie iedere week stemmen op "Engel" bij radio Atlantica Breda, echt dank dank om mij op 1 te houden, werkelijk hartverwarmend.

Keep safe allemaal en tot heel heel snel.
Dikke virtuele kus
Riezzebiezzie


4 februari 2021

Hoi hoi Allemaal,
Even een update van ikke.
Nou we zijn nu een paar weken verder en Peter is weer thuis, Tania en ik zijn al een tijdje klachtenvrij en de zuurstofinhoud van de longen gaat bij allemaal ook omhoog dus ik kan zeggen dat het met een sisser afgelopen lijkt te zijn.
We zijn wel nog snel moe en ik snel buiten adem  , maar het erge "ziek zijn" gevoel is wel weg.
Ik snap bij God nog steeds niet echt wat me is overkomen , ik had net allerlei testen gehad en 100% gezond verklaard en dan van de ene dag op de andere heb je het gevoel alsof er een bus over je heen is gereden en kun je niets meer dan op de bank liggen.
Ik was er 100% van overtuigt dat ik dit ellendige virus niet zo gemakkelijk zou krijgen met alle voorzorgsmaatregelen die wij al namen sinds maart 2020 .
Maar als je b.v. boodschappen doet en je pakt al de fles ontsmettingsmiddel voor je karretje hou je er geen rekening mee dat diezelfde fles al door honderden mensen is vastgepakt en ga zo maar door, je kunt je niet 100% beschermen  (trouwens bij de Lidl Zuidpolder in Terneuzen is al weken al het ontsmettingsmiddel op en zetten ze de lege spullen buiten maar ga je met z'n 2 naar binnen worden ze hysterisch haha).
Ik ben langzaam aan begonnen met zangoefeningen en k.t wat heb ik weinig lucht , maar we houden stug vol en het komt wel weer goed neem ik aan, iedere dag een beetje meer.
Nou ja, het is niet anders en ik ben blij dat we ons alledrie beter voelen en de rest zal wel volgen, maar dat dit iets is waar zwakkere mensen zomaar aan sterven kan ik heel goed begrijpen, dus pas op jezelf allemaal want we moeten elkaar allemaal wel weer terug zien na deze ellende en hoelang dat gaat duren?????? wie het weet mag het zeggen, maar ik heb vertrouwen in de toekomst.

Lieve groeten en hopelijk tot snel weer
jullie
Riezzebiezzie7 januari 2021

Hallo allemaal,
Even een persoonlijk berichtje van ikke.
De meesten van jullie hebben alles wel op FB gelezen dat wij beiden en Tania Covid hebben en dat Peter inmiddels al een paar dagen in het ziekenhuis ligt met een aan covid gerelateerde longontsteking aan beide longen en zuurstof krijgt omdat zijn zuurstofgehalte veel te laag blijft.
Hij voelt zich verder redelijk , alleen vreselijk moe etc maar gelukkig ligt hij veilig in het ziekenhuis en wordt er goed voor hem gezorgd daar.
Ik ben achtergebleven thuis met alleen een telefoonnummer van de huisarts om te bellen als ik het niet meer zou redden alleen, geen onderzoek verder niks en zoek het maar uit in je eentje en zorg er vooral voor dat je niet doodgaat.
Op koorts, kortademig zijn en werkelijk doodmoe is het daarbij gebleven bij mij en nu sinds 2 dagen geen echte koorts en een redelijk goede longinhoud ondanks dat ik luchthapperig ben en heel snel bekaf, maar dat is dus iets dat maanden kan duren en mensen dit is een aanslag op je lichaam dus je bent er goed ziek van .
Maar ik heb voor mijzelf de hoop dat het bij mij hierbij blijft en ik straks ook niet in het ziekenhuis lig , maar hoe het met zingen zal gaan geen idee want lucht heb ik er niet voor .
Is ook helemaal niet belangrijk, het belangrijkste is dat Peter , Tania en ik straks gewoon beter zijn ,hij weer thuis is en we deze nare periode af kunnen sluiten.
Ik dank de mensen voor hun hulp om boodschappen te halen en zo en verder gaan we het allemaal afwachten.


update: na 11 dagen intussen bij Peter geweest in het ziekenhuis , zie foto.Nou lieve mensen
Dikke kus en hopelijk tot ziens
Riezz
xxx


16 december 2021
Hallo mijn lieve vrienden,
Hoe is het met iedereen, ik hoop vanuit het diepst van mijn hart dat jullie allemaal gezond zijn en niet al te eenzaam want dit zijn nare en rare tijden.
Peter en ik zitten nu vanaf maart eigenlijk al thuis in een kleine bubbel en sinds een maand of 2 met een iniminie bubbel met Tania en Alexander omdat we maar liever geen risico nemen .
Deze wereld is veranderd en niet ten goede en dan heb ik het niet alleen over Corona maar ook over de verdraagzaamheid tussen de mensen.
Deze hele situatie haalt het allerslechtste van de mensen naar boven , de haat en nijd tussen collega's waar ik al jaren "vrienden" mee dacht te zijn wordt door deze hele situatie ook steeds naarder en de negatieve berichten de hele dag op de startpagina in het algemeen zijn zo van invloed op mijn innerlijke leven dat ik mijn Facebook account voorlopig heb overgegeven aan Peter en Tania want ik heb niet zo een trek meer in alleen maar negativiteit .
Ik doe dus alleen maar de jarige mensen feliciteren als eerste smorgens als ik de pc aanzet en dan vertrek ik weer naar mijn prive account waar ik alleen familie en mijn rattery-vrienden en zo heb .
Ik snap ook de haat België /Nederland niet zo want ineens is dat ook weer aangewakkerd als ik hier de winkels in ga en in Vlaanderen is het niet anders tegen de Nederlanders hoor ik van mijn Vlaamse vrienden.
Waarom laten we ons zo gek maken dat we elkaar niet meer kunnen verdragen, 2 prutlandjes die niets voorstellen maken ruzie om de Action zullen we maar zeggen............ jammer allemaal.
Gelukkig heb ik mega veel Vlaamse fans en intieme vrienden en we trekken ons niets aan van deze hele toestand , je houd van elkaar of niet , daar veranderd geen grens of Corona iets aan en klaar is het !.
De aanvragen voor optredens komen gelukkig ook weer binnen voor 2021 maar ik plaats ze nog maar niet want iedere keer geannuleerd erdoor schrijven is ook weer zo deprimerend, dus als ze echt door mogen gaan dan verschijnen ze vanzelf op de FB pagina en hier.
Ik mis wel alle mensen nu na al deze lege maanden , ik mis de knuffel de oprechte hartelijke kus etc maar helaas we zullen er door moeten met z'n allen en ik heb me er ook wel bij neergelegd en hoop dat 2021 een werkend vaccin brengt zodat alles weer normaal wordt want dit nieuwe normaal gaat NOOIT mijn normaal worden! , daarvoor ben ik veel te veel een mensen mens.
Nu ben ik natuurlijk niet alleen en heb ik mijn meer dan geliefde dieren dus ik moet mij gelukkig prijzen dat ik niet alleen thuis zit en dat ik kerst klein kan vieren met de mensen waar ik oprecht van hou want anders was ik ook wel even verder in een wak hoor.
Hopelijk zijn er dit jaar niet te veel mensen alleen met de feestdagen maar helaas maak ik mij al zorgen om de mensen die niemand mogen ontvangen of nergens naar toe kunnen want dat kan gewoon je buurvrouw zijn, je tante in een tehuis etc etc, laten we allemaal iets vaker de telefoon pakken en die mensen bellen voor een praatje , dat is dan alweer een klein lichtpuntje voor deze mensen.
Maar mensen we gaan dit winnen, we moeten even ons verstand gebruiken en dan kunnen onze horeca ondernemers en andere noodlijdende branches gewoon weer aan het werk want hoe die nu verder moeten is natuurlijk een raadsel en mijn hart is bij alle mensen die in deze situatie zitten nu.

Tja en dan ben ik MEGA blij dat iedereen dagelijks stemmen bij TV Oranje en via de TV Oranje app mijn liedjes aanvragen zodat ik iedere dag langskom op Oranje, ik vind het super van jullie en dank jullie met alles dat ik in mij heb want ik was even bang dat veel mensen mij zouden vergeten na bijna een jaar, dank jullie wel dat ik nog in jullie hart woon.
Door al deze stemmen en verzoekjes komt mijn muziek hopelijk in de top 1000 aan het eind van het jaar dus vraag gewoon via de app aan welk liedje het leukst vind en wie weet draaien ze hem wel overdag.

Nou lieve mensen, ik wens jullie een vredige decembermaand toe (van wat er nog van over is maar ik had al een filmpje gemaakt voor jullie he) en laten we hopen dat 2021 ons alles brengt wat 2020 ons afgenomen heeft en we vooral weer samen mogen zijn en elkaars warmte kunnen voelen.

Een hele dikke virtuele omarming van mij voor jullie allemaal.
Liefs
Riezz xxxxxxxxxxx

Update 1 januari 2021
Eerst en vooral iedereen een gelukkig nieuwjaar gewenst.
Voor ons is het niet zo een goed begin, 1e kerstdag werden wij ziek en we hebben ons laten testen en jawel we hebben na maanden met mondkapjes , handgels en handschoenen in de weer te zijn geweest en al onze sociale contacten en familie niet meer gezien te hebben het slachtoffer geworden van dat kut virus (sorry voor mijn Nederlands) .
Wij zijn dus al dagen goed ziek en mensen die dit als een griepje afdoen wil ik zeggen sodemieter op dit is geen griepje !.
Oudjaarsavond was dan ook 1 van de eenzaamste avonden van het jaar , Peter ziek in bed omdat hij echt niet meer kon en ik naar lucht happend op de bank .
We zijn nu aan dag 7 en nog geen ziekenhuis dus daar zie ik dan het positieve van in, zeker gezien Peter zijn achterliggende klachten.
Nu ben ik alleen maar bang dat het op mijn longen slaat want dan is zingen over en uit, maar laten we maar positief blijven en hopen dat we de milde vorm hebben en straks gewoon weer op de been zijn.
Mijn boodschap aan jullie allemaal is: Lieve schatten wees zo voorzichtig als je maar kunt want dit gun je geen mens (alhoewel ik niet weet hoe voorzichtiger ik nòg had kunnen zijn eigenlijk) .
Groetjes vanuit de ziekenboeg
Riezz


21 aug 2020,
Hallo lieve vrienden, hoe is het met jullie allemaal ?.
Hopelijk is iedereen nog gezond en goed door de hittegolf gekomen, wat was/is het warm he mensen.
Mijn geliefde tamme ratjes hadden het zo zwaar dat ik bang was dat ze het niet zouden redden , maar gelukkig zijn de dames er allemaal goed doorheen gekomen want mijn diertjes ziek, Riezz verdrietig en dat is heel zwak uitgedrukt.
Verder gaat alles gewoon zijn stille gangetje met de nadruk op stil want zoals voor alle artiesten worden de optredens 1 voor 1 afgezegd .
Vanaf maart dus maar 1 optreden gehad en de rest is in handen van het vreselijke beestje dat corona heet.
Als ik niet mijn grote schare fans had die mij blijven steunen dan was ik denk ik gewoon gestopt en was ik een anoniem leven gaan leiden want echt positief is het allemaal niet meer eigenlijk.
Ik vraag mij af hoe het verder moet gaan voor iedereen, de uitbaters van de zalen en de horeca weten niet meer hoe ze het nog moeten redden en veel collega artiesten zie ik om mij heen langzaam opgeven .
Tja , gelukkig is er wel facebook en houden de meeste fans wel contact met me want ik mis iedereen vreselijk , maar ik mis ook de vriendelijke uitbaters die altijd alles in het werk zetten om de artiesten en de gasten van hun zaak zo goed mogelijk te ontvangen.

Wat ik ook megaleuk vind is dat ik zie dat jullie iedere dag een stemmetje geven op mij bij TV Oranje dan heb ik dàt wel in ieder geval, dank jullie allemaal daarvoor.
Het Benefiet van het Vlaamse Kinderkankerfonds waar  ik Peter van was is dit jaar ook geannuleerd want niemand weet wat en hoe we dit moeten doen met alle regeltjes die er iedere dag bijkomen.
En zo valt alles in duigen en ik kan alleen maar hopen dat als er een vaccin of zo is voor dit vreselijke virus alles weer gewoon wordt , maar eigenlijk ben ik een beetje bang dat alles om zeep is en dat heel veel artiesten gewoon vergeten zijn of niet meer aan de bak komen en dan kun je mij een doemdenker noemen maar ik zie en hoor wat er om mij heen gebeurd en het is erg heel erg, maar vooral jammer van alle mooie dingen die we hadden kunnen delen.
In november staat nog steeds mijn 40 jarig jubileum optreden in Porgy en Bess maar met maar 50/60 plaatsen want de coronaregels moeten in acht genomen worden natuurlijk.
Ik had het me allemaal zo anders voorgesteld maar het is niet anders, dit staat eigenlijk wel voor mijn carriere , er is altijd wel iets........... opgehemeld, neergesabeld, opgestaan, grote hoogtes, diepe dalen , bedrogen , weer opgehemeld om weer neergesabeld te worden  en maar weer opkrabbelen , nu weer Corona enz enz


Dan is er natuurlijk de grootste domper voor ons allemaal :-(  , de artiestenreis in november gaat niet door , er is te veel risico en de dwang van bovenaf om 2 weken in quarantaine te moeten na thuiskomst (en wie weet wel al in Spanje als het zo doorgaat) en dat gaat voor veel mensen problemen geven met werk etc , dus met alle artiesten en Peggy is besloten om alles door te schuiven naar volgend jaar voor 100% dezelfde prijs en de artiesten hebben al bevestigd dat we gewoon volgend jaar meegaan en er niets veranderd aan samenstelling en kosten , dus hopelijk gaan jullie allemaal gewoon mee en schuiven jullie mee met ons naar volgend jaar als de situatie weer "normaal" is .
Nou lieve mensen , dit was wel even mijn babbel voor deze keer want ik weet niets meer.
Blijf allemaal gezond, hou van elkaar en vergeet me niet he.

Dikke virtuele omarming vanuit Terneuzen aan jullie allemaal.
Jullie
Riezziebiezzie


16 juli 2020,
Hallo lieve vrienden,
Alles goed daar achter jullie schermpje? .
Hier alles z'n gangetje hoor , nog steeds erg voorzichtig ivbm Corona natuurlijk en met de regen nu is het natuurlijk wel saai om binnen te zitten.
Gelukkig hebben we nog eBay, Aliexpress , Netflix en Facebook hahaha
Er komt gelukkig mooier weer aan zeggen ze op het nieuws dus daar gaan we maar van uit natuurlijk.
Voor nu hou ik me dus maar bezig met zangoefeningen, mijn dieren en gaan we veilig naar de supermarkt en naar onze vrienden etc etc.
Natuurlijk zijn we niet zo heeeeeeeeeel streng meer maar de grote angst is natuurlijk ook een beetje weg nu alhoewel dat nare virus nog steeds rondgaat en er vast weer een tweede golf zal komen.
Laten we hopen dat we er allemaal gezond doorheen komen.
De eerste optredens zijn alweer geweest en ik moet zeggen dat het wel vreemd is hoor als mensen niet mogen dansen en niet op de foto kunnen met mij.
Gelukkig zijn bij de optredens de +- 15 vrienden uit mijn eigen bubbel er trouw zodat het niet zo eenzaam is als artiest zijnde.
Ondanks alles zit de sfeer er toch wel in bij het publiek dus het voelt absoluut fijn om weer te mogen zingen voor jullie.
Als wij als artiesten onze verantwoording nemen en de fans ook kunnen de horecazaken gewoon open blijven met de bijpassende optredens , 15 augustus sta ik in Mol (zie agenda) en dat gaan we lekker in de open lucht doen zodat we toch een stuk veiliger zitten en verder houden we op de locaties alles zo veilig mogelijk voor jullie alsook voor mij natuurlijk.
Maar het is een hele toestand en op den duur weet niemand meer wat we ervan moeten denken omdat de berichten die op bv Facebook gedeeld worden voor 60% uit fakenieuws bestaan want echt nieuws is natuurlijk niet leuk om te delen .
Ik persoonlijk zeg: Stop met het delen van Corona berichten, iedereen kan ze zelf lezen op internet/krant of zien in het nieuws op tv.
Tja... dan maak ik me toch wel zorgen om de artiestenreis in november want hoe zal het in Spanje gaan tegen die tijd .
Ik verheug me zo ontzettend om met jullie lekker een weekje weg te gaan naar zonnige oorden, maar we moeten het allemaal afwachten.
Tot nu toe staat het op groen licht , dus duimen draaien maar.
Dan MOETEN de twee kinderkankerfonds benefieten wel doorgaan want dit doel ligt me om prive redenen mega aan het hart dus mensen doe geen domme dingen en neem de regels in acht ook al is het moeilijk en worden we allemaal opstandig (ik ook hoor , na de annuleringen van veel jobs door deze ellende en zie die maar terug te krijgen).
"Een zee van liefde" staat ook af en aan in de verzoekparade bij TV Oranje en dat is natuurlijk ook helemaal leuk, dank jullie wel dat jullie iedere dag een stemmetje geven daar voor me.
Verder heb ik eigenlijk geen teksten of zo meer geschreven want alles is zo inspiratieloos op het moment omdat mijn leven een beetje stil staat , maar ik klaag niet hoor haha .
Ik heb niet zo veel nodig om gelukkig te zijn en ik heb hele fijne vrienden die ik wekelijks zie , lieve fans die ik spreek op FB of aan de telefoon en wat wil een mens nog meer , toch?
Ja een paar nieuwe jobs voor de jobs die afgevallen zijn , maar dat komt ook wel weer, iedereen is voorzichtig nu en ik snap dat als geen ander .
Maar hou de agenda in de gaten en kom gewoon naar de optredens die er openbaar staan want die zijn leuk, je kunt bij de meesten lekker eten en dan zien we elkaar weer eens.

Ik ga maar weer eens de kijken wat er allemaal op FB gebeurd is en wens jullie allemaal het allerbeste en keep safe he.

Hele dikke knuf
Riezziebiezzie


12 juni 2020,
Hallootjes daar achter het scherm , hoe is het met iedereen?.
Wat is het nu echt lang geleden dat we elkaar hebben gezien he , ik vind het een drama dat ik mijn vrienden niet vrij kan en mag bezoeken.
Wat ik ook meer dan vreemd vind is dat ik mijn familie in België wel mag bezoeken maar mijn vrienden niet......... dus wat ze eigenlijk zeggen is dat ik geen Corona van mijn nichtje kan krijgen maar wel van mijn vriendin, dit slaat dus in mijn ogen nergens meer op.
Maar gelukkig mag ik vanaf 15 juni gewoon weer naar Vlaanderen mijn vrienden bezoeken, yes!!!.
De aanvragen voor optredens beginnen ook weer langzaam binnen te komen vanaf juli dus de middenstand krijgt zo te zien ook weer hoop op betere tijden gelukkig.
Wat is de horeca getroffen en ik leef vreselijk mee met alle mensen die door dit gedoe niet kunnen werken en hun levenswerk ten onder zien gaan zoals kermisexploitanten , zaaluitbaters, restaurants, artiesten etc etc, de lijst is oneindig en in en in triest.
De hele wereld lijkt op zijn kop te staan ineens, demonstraties, vernielingen, geweld en ga zo maar door , soms denk ik wel eens dat dit allemaal helemaal fout gaat aflopen voor iedereen want zò kan het niet door gaan natuurlijk.
Maar laten we ons daar vooralsnog maar niet te druk om maken want dan draaien we nog meer door met z'n allen en dat is nu ook weer niet de bedoeling.
Hier is er eigenlijk niet zo heel veel gebeurd de afgelopen weken , ik heb wat teksten geschreven en vorige week zijn we gaan repeteren bij Tommy de pianist om te kijken of we een paar nummers op de rij kunnen krijgen zodat als het door gaat in november er in Porgy&Bess ook een paar liedjes zijn met live begeleiding want om verder te repeteren met de band is gewoon nu niet verantwoord en is ook te kort dag.
De single: "De tijden van weleer" , draait bij de radio's nog lekker mee maar bij Tv Oranje eigenlijk niet zo helaas (jullie kunnen natuurlijk nog steeds stemmen via de links op deze website) al is het maar voor de eindjaarslijst.
Tja en wat heb ik verder gedaan al deze weken........... nou eigenlijk niet zo heel veel nuttigs haha.
Ik heb wel na jaren alle foto's gerangschikt vanaf de cd presentatie  tot nu en een boek gemaakt want in het digitale tijdperk is het natuurlijk leuk om zo veel foto's op je pc te hebben maar ik wil ze wel in mijn handen hebben ook om door te kijken en dat is dan ook maar meteen gebeurd nu.
Tja en vanaf juli dus weer optreden en dat betekend voor mij zwaar op dieet om de corona kilo's er af te krijgen want dat is even uit de hand gelopen en ik vecht mijn hele leven al tegen de kilo's en als ik twee keer zucht dan zitten er weer een paar kilo's bij.
Voorlopig dus 1000 calorieën voor Riezzie pfffffffffffff , ach alles kan erger toch?
Dit weekend wordt het bloedmooi weer dus ik hang in de tuin en ga genieten van het zonnetje (wat moet je anders eigenlijk nu) en tevreden zijn dat we nog gezond zijn, te eten hebben enz enz .
Mensen , ik wens jullie veel liefs en een dikke kus en hopelijk zien we elkaar heel heel snel weer terug .

Doeidoei
Riezz


4 mei
Hallo allemaal,

Wat ik met blijdschap wilde melden aan jullie allemaal dat we speciale toestemming hebben gekregen om een clip te maken van de Hommage aan "Rita Hovink" de tijden van weleer.
Marco is met zijn camera en attesten over de grens mogen komen en in Porgy en Bess mochten we een simpele zittende clip opnemen zolang we maar afstand van elkaar hielden etc etc.
Gelukkig heeft het nummer niet veel blabla nodig en ik heb gisteren een grove versie gezien en ik ben er wel blij mee.
Wel een dingetje voor mij om over een kleine grens heen te gaan want het is op sommige momenten zo heel close up dat mijn rimpels etc duidelijk in beeld zijn en voor een ijdel ventje is dat even slikken haha, maar who cares, het is wat het is.
Het is dromerig, roze, verdrietig en een verhaaltje over een liefde die weg is en je niet meer terug krijgt maar nooit meer zult vergeten en wie van ons heeft er niet zo een liefde?.

Hopelijk stemmen jullie dan weer massaal en wat ik echt echt wil vragen is , stem iedere dag bij de radio's die de single opnemen want in een tijd dat er geen werk is voor artiesten is het enige dat we hebben de radio's die zo goed en welwillend zijn om je werk op te nemen in de stemlijsten want nu is het een machtsspelletje hoor, ik sta te kijken van de weigeringen omdat ik ofwel een Óllander ben (maar betaal Vlaamse sabam want het produkt is Vlaams) ofwel denken ze in NL dat ik een Vlaming ben omdat ze niet weten dat Zeeuws Vlaanderen in Nederland ligt.
Twee landen die vroeger gewoon 1 waren kunnen toch niet zò met elkaar omgaan vind ik, maar ja ik geloof altijd in het goede van de mens en ik zal het nooit leren vrees ik.
Gelukkig heb ik in beide landen mijn vrienden , alhoewel ik mijn meer dan dierbare Vlaamse vrienden en fans nu niet kan zien door het Corona gedoe en ik vrees met grote vrezen dat wij artiesten de komende maanden niet meer zullen werken.
Maar laten we niet zo ver vooruit kijken en maar bij de maand leven en hopen dat er snel betere tijden komen want elkaar niet zien en wat allemaal zo normaal leek is ineens veranderd in een slechte B-film en ik hoop dat we allemaal als alles weer normaal is blijven beseffen hoe fragiel we eigenlijk zijn en dat we blij moeten zijn met wat we hebben.
Pfff nu wordt ik ook nog filosofisch op mijn oude dag hahaha.

Lieve schatten, hou jullie sterk, bel elkaar, chat met elkaar en vergeet elkaar niet.
Heel veel liefs
Jullie
Riezz