Babbeltjes van Riezz persoonlijk voor de vrienden en fans.


13 februari 2019:
Hellooooootjes allemaal.
Nou mensen vanaf vandaag is de nieuwe Conny en Riezz single uit en staat bij tv Oranje te verkiezen voor uitzending, dus we kunnen nu op HOERA WE LEVEN NOG stemmen , maar je kunt meerdere keren stemmen daar dus DE MONDSCHEINSONATE van mij solo is ook gewoon nog aan te klikken hoor en wie weet houden we ze samen in de top 5 .
De rest van de radio's zullen nog wel volgen en die komen allemaal in de navigatie bovenaan de website te staan.
We gaan het allemaal afwachten wat het gaat doen .
Ik ben nog steeeeeeeeeeeeds heel hard bezig aan nieuw solowerk want ik heb gezegd dat er een full album komt en dat zal er ook komen aan het eind van het jaar, maar ik neem wel mijn tijd want ik wil 100% kwaliteit hebben zonder enige concessie naar anderen toe, mijn product, mijn teksten, mijn keuzes en geen ander die de eer op strijkt van mijn werk en ideeën zoals constant gebeurd.
Maar het gaat tot nu toe helemaal naar mijn zin dus ik klaag op muzikaal gebied helemaal niet.
Conny zei bij de laatste optredens ook al dat ze met een nieuw album zou komen dit jaar dus zij is ook hard bezig met het uitzoeken van nieuw materiaal en eerdaags de studio induiken denk ik.
Wel een vreemd idee dat "Hoera we leven nog" de laatste Conny en Riezz single is , maar we hebben het leuk gehad en we moeten natuurlijk nog jobs afwerken dus we hebben het nòg steeds leuk hoor, maar we hebben allebei een solo carriere en we laten die niet vallen ook al zou HOERA een megaknaller worden, dan hebben we een top afsluiter (eigenlijk vind ik deze single al een hoogtepunt als afsluiter want wat is hij top en wat is de clip top met medewerking van defensie en de locatie die Peter geregeld heeft en zo meer ).
Verder gaan we alles braaf afwachten wat er nog gaat gebeuren en doe ik gewoon verder met werken aan mijn album en ik vind het dit keer ècht zalig in de studio want de samenwerking met Peter en Ellen is weer giga leuk.

Dus lieverds
Ik ga nu weer vertrekken naar de studio in Hoek om op te gaan nemen, ik zeg "Toedeloeeeeeeeeeeeeee
Riezziebiezzie

Intussen is de clip vandaag 13 febr op 1 binnengekomen bij TV Oranje dus een mooier slot van de muzikale (cd) samenwerking van dit duo was er niet te wensen , 3 singles gehad en 3x nummer 1 en een hit-album..................... het is goed zo .


nummer 7 voor de cd ingezongen dus het krijgt vorm allemaal


6 febr 2019.
Hellowwwwwwwwwwwwww allemaal, Hoe gaat het met jullie?.
Met mij gaat het super eigenlijk, we bezetten nog steeds de top 3 van TV Oranje, op 1 bij de Vlaamse Super 15, week 9 op de eerste plek bij Withyou TV dus het gaat zalig in mijn kleine leventje.
Overmorgen gaan we de laatste binnenbeelden schieten voor de Conny en Riezz videoclip en gaan we kijken of onze laatste single samen iets gaat doen.
Wij zelf vinden het een geslaagd project en de clip de max ! dus benieuwd wat jullie er van vinden.
Verder ben ik nog steeds druk aan het schrijven aan mijn album en druk aan het opnemen etc etc dus eigenlijk denk ik soms dat mijn kop niet weet dat mijn kont leeft , zo druk heb ik het met van alles.
Nog een maandje en dan beginnen de Madeliefje shows ook dus dan wordt het nòg drukker , maar zingen is zalig dus ik klaag niet haha.
Eigenlijk heb ik niet zo heel veel nieuws te melden tot de Conny en Riezz single uitkomt en dan zullen de die hard Conny fans ook wel gaan delen op facebook en oproepen om te stemmen en dan wordt het voor mij ook iets rustiger wat dat betreft en ik denk dat als het lukt met dit nummer Conny wel live zal gaan als we op de eerste plek mogen komen en dan heb ik een beetje rust om verder te werken aan alles en dat is ook wel lekker als een ander het overneemt.

Zo, mensen , ik weet even niks meer maar jullie weten in ieder geval dat het goed gaat met me haha.
Enneeeeeeeee vergeet vooral niet door te gaan met stemmen he allemaal want anders wordt het niks meer.

Dag allemaal en tot snel
Riezziebiezzie


21 januari 2019:
Hallo lieve schatten, we zijn weer een week verder en wat een bewogen weekje is het weer geweest.
Alweer dagen op de eerste plaats bij TV Oranje in de verzoekparade  waar ik jullie natuurlijk VRESELIJK DANKBAAR voor ben want we zitten aan dag 34  en dat is echt wel ongewoon hoor daar , dan natuurlijk voor week 7 op 1 bij WithYou TV en de kroning voor mij natuurlijk de eerste plaats bij Radio Vlaamse Ardennen , wat was dat een feest hier in huize Riezz, deze hitlijst wilde ik echt hebben omdat ze mij hier niet discrimineren omdat ik toevallig aan de verkeerde kant van de grens geboren ben (voor sommige platendraaiertjes aan de verkeerde kant dus he , ik voel me goed in zowel Vlaanderen als in Nederland en wat heeft muziek te maken met de plek waar je geboren bent pfffffffffffff wat een debiele onzin als je erover nadenkt ).
Nu hebben we nog maar een paar hitlijsten waar ik een kans krijg en die staan in de menubalk bovenaan allemaal op een rij en als jullie die gewoon iedere dag doen dan zou zelfs de Vlaamse Super 15 kunnen lukken en de Top 40, maar dat zal wel heel zwaar zijn hoor mensen , daat heb ik honderden stemmen nodig denk ik.
Maar ja jullie stemmen met z'n allen honderden keren iedere dag op TV Oranje dus eigenlijk verbaast mij niets meer  want jullie zijn een megafanbase en dat vanuit Vlaanderen-Nederland-Spanje-Engeland-Australië- Oostenrijk en ga zo maar door.
Ik denk dat er veel artiesten zouden wensen dat ze zo een promoteam achter zich hebben staan zoals ik nu, maar we love eachother dan ook oprecht he .
Ik denk dat jullie nog wel een tijdje doorgaan met stemmen op de Mondscheinsonate want jullie zijn niet te stoppen, zàlig vind ik het allemaal.
Ik was deze week bij radio Baarle en die hadden het erover dat ik door moet gaan met de klassieke thema's en een dag later begon een andere mevrouw van een radiostation er ook over en ja natuurlijk vind ik dat prachtig, maar ik wil ook werken natuurlijk en als ik alleen maar klassieke thema's ga gebruiken dan komt er in het feestcircuit geen job meer uit en ook de orkestbanden moeten dan ingespeeld worden door een orkest en daar heb ik geen centjes voor, ik doe alles in eigen beheer zonder ook maar 1 sponsor en moet echt sparen om een orkest de muziek te laten spelen voor klassieke bewerkingen (vandaar dat ik ook dolblij ben met het succes van de Mondscheidsonate) en ik verdien er ook geen stuiver aan want de centjes gaan naar de originele componist etc etc.
Dus om brood op de plank te krijgen moet er ook commerciële muziek gemaakt worden natuurlijk zodat ik kan zingen op feesten, seniorenmiddagen en ga zo maar door en er heeft zich ook nog geen platenmaatschappij gemeld dus ik zal het echt even zelf moeten betalen allemaal hahahaha, maar met liefde hoor, ik wil tòch maar 1 ding en dat is muziek maken.
Tot zo dus even waarom ik geen compleet klassiek album maak, hopelijk is het nu duidelijk voor mensen die het niet snappen dat ik dat niet doe (maar er komen nog wel klassieke bewerkingen aan , alleen gedoseerd zal ik maar zeggen haha).
Waar ik ook blij om ben is dat de dreig en doodsberichten ook eindelijk gestopt zijn , dus ik denk dat degene die dat deed om mij bij TV Oranje van 1 af te krijgen (een agressief ingehuurd promoteam of zo) nu thuis zijn/haar schoen opvreet en dat hebben jullie gedaan , ik wordt beschermd door een bende toffe fans en dààr hadden ze even niet op gerekend denk ik.
Volgende week of zo , ik weet het niet precies zit ik als gast bij Dan Ellery (de arrangeur van het meeste van mijn werk en van o.a de Melando's ) in een programma over zijn carriere bij Radio Minerva om te spreken over de Mondscheinsonate en over de al ik denk 15 jaar muzikale vriendschap die we met elkaar hebben.
Dus dat gaat ook weer gezellig zijn denk ik , want met den Dan erbij zit je gewoon lekker over muziek te praten en dat is nu net waar ik van hou (ik ben geloof ik getrouwd met mijn werk haha).

Nou................. wat moet ik jullie nog meer vertellen?, privè wordt het ook even druk want de boel wordt verbouwd hier, isolatie dak, muren en vloer , zonnepanelen, nieuwe vensters .....................kortom troep en drukte.
Hopelijk spammen jullie Facebook dan vol voor me want ik heb het dan druk met schoonmaken van de stofbende, mijn diertjes uit de tocht houden en ik weet niet wat, pfffffffffffffffffff ik zie er als een berg tegenop maar de wet is nu overal zo he, er moet geïsoleerd worden en dan doen we dat maar.
Woensdag het eerste gedeelte van de clip van Conny en Riezz opnemen en daar zwijg ik verder over want anders verraad ik te veel want  in de live uitzendingen steeds bijt ik al op mijn tong omdat ik de titel er dan bijna uitfloep.
NEE, jullie zullen het wel horen de tweede helft van februari hahahaha.


Nou lieve vrienden, stemmen jullie nog gewoon flink door voor me en hopelijk zien we elkaar heel snel weer voor een gezellige avond en een warme knuffel.
Oja, het gratis dankjewel concert loopt ook lekker dus niet vergeten je in te schrijven hoor als je erbij wil zijn en mensen uit Vlaanderen, het is niet zo ver van de Vlaamse grens , ongeveer 15 minuutjes van Zelzate dus niet diep Nederland in en het is vanaf Zelzate 1 rechte baan dus niet bang zijn dat je verdwaald , ik zeg.................kom allemaal gezellig 25 mei naar "Het jazz cafe van Zeeuws Vlaanderen - Porgy en Bess" in Terneuzen.

Dikke kus
Riezziebiezzieeeeeeeeeeeeeeeeee.

Oja, nogmaals vergeet het gastenboek niet he
en een "vind ik leuk" op de Riezz pagina op facebook


14 januari 2019:
Lieve lieve lieve mensen , vandaag was een emotionele dag.
Gisteren was ik van de eerste plek af bij TV Oranje nadat ik een mail had gekregen van onbekende komaf (geen IP meer te vinden via Facebook) met de vreselijkste dingen erin waar zelfs de doorgewinterde collega's van schrokken toen ik het liet lezen dus dat hakte er bij mij even in.
Zelfs iemand als Henk Damen wordt geslacht op sommige pagina's , die man maakt al jaren muziek dus wat willen de haters nu eigenlijk ? (ik heb hem het bericht laten lezen en ook hij vind het ronduit idioot).
En dan zegt iedereen je moet je dat niet aantrekken maar dat doe je toch onbewust en dan slaap je gewoon niet omdat je je afvraagt waarom mensen zoiets doen, we maken allemaal toch alleen maar muziek en muziek moet verbroederen dacht ik altijd.
Nou, vandaag dus de nieuwe TV Oranje en ik had nergens meer op gerekend en door jullie fanatieke stemmen stond ik vandaag gewoon weer op 1 .
De mensen die mij volgen weten dat als ik op 1 sta ik live ga op FB en dit keer kon ik eigenlijk niet echt spreken van de emoties , de haatberichten, vrienden die ineens anders tegen me doen , de radiostations die zeggen dat ze geen "idiote 'Ollandse c-artiest in hun lijst willen (Vlaamse extra 15) , VBRO die alles weigeren te draaien van mij als zijnde dat ik troep lever en nog veel meer gedoe van nare mensen hebben hun tol intussen wel geëist , maar ik heb me nu voorgenomen dat als er weer zo een eikel een bericht stuurt ik het niet lees en meteen verwijder, blijkbaar is dit de manier waarop de muziekwereld werkt tegenwoordig, ik koester de mensen die het wel goed met mij voor hebben en dat zijn een handjevol collega's (denk ik toch) maar vooral jullie allemaal, jullie bewijzen dat ik een grotere fanbase heb dan de mensen die me willen breken.
Dat is mijn geluk want jullie maken het verschil ................... duizend maal dank voor jullie steun, jullie trouw, jullie honderden stemmen en vooral de liefde die ik van jullie krijg want weet je hoe het voelt als er zoveel mensen van je houden , sla je armen om je heen en vermenigvuldig dat gevoel x1000 dan krijg je een idee hoe omarmt ik mij door jullie voel.
---
Nog 9 dagen en dan gaan we de clip opnemen van de nieuwe Conny en Riezz single en volgende maand krijgen jullie die over jullie heen gestort en ik denk dat dat wat gaat worden hoor, de stijl is heel maar dan ook heel iets anders dan jullie van mij maar ook van Conny gewent zijn, maar ook eens leuk om te doen .
Dit gaat teven de laatste (zèker voorlopig toch) Conny en Riezz single zijn want Conny gaat aan haar solo album werken en ik ben natuurlijk al een tijdje bezig met werken aan mijn gewoon weer solo album.
--
Verder begint het album te groeien en te groeien , Dan Ellery heeft weer een paar PRACHTIGE orkestbanden gearrangeerd voor mij , de teksten beginnen in mijn hoofd vorm aan te nemen en Peter de Krijger (Studio) en ik zijn bezig met zelf een orkestband te maken zodat deze helemaal naar mijn smaak is en ik heb natuurlijk mijn eigen Ellen Minderhoud he die de mooiste backings zingt van Nederland .
Dit album gaat zonder maar 1 concessie zijn, er komt alleen maar op dat wat ik wil al moet ik nog maanden sparen voor de muziek (ik wil nog een heus orkest voor een nummer denk ik als dat te doen is)
En natuuuuuuuuuuuuurlijk mijn promodame Tania, die werkt zich een slag in de rondte om iedereen te laten stemmen en zo veel meer ............... nou en dat in combi met jullie allemaal is gewoon een knalteam dat bijna niet te overtreffen is yeahhhhhhh, zelfs de Duitse en Spaanse fans stemmen mee en de vrienden vanuit Australië en Engeland doen dapper mee aan het stemmen iedere dag.
----
Tja en verder weet ik even niet zo wat ik moet schrijven, ik kan alleen maar vragen of jullie doorgaan met stemmen en me hooghouden in de hitparades en bewijzen dat ik er best mag zijn en dat zeker in Vlaanderen bij de radiostations die mij weigeren te draaien alleen maar omdat ik een Nederlander ben (gewoon verzoekjes aanvragen daar zodat ze wel moeten ! ) ........................ gelukkig zijn er eerlijke zenders zoals Radio de Vlaamse Ardennen , withyou TV en eigenlijk de stemlinks die hier op de website staan.
We gaan nog even duimen dat er nog meer goede resultaten bereikt worden voor De Mondscheinsonate en dan is het hop naar de nieuwe Conny en Riezz single.
En vergeten jullie niet in te schrijven voor het gratis  " Dankjewel concert" in Terneuzen 25 mei .

Zo lieve schatten,
Ik ga even bijkomen van alle emoties en zeg, tot snel allemaal
Jullie
Riezziebiezzie

Oja, vergeet mijn gastenboek niet he


5 januari 2019
Hallo lieve mensen, mijn eerste babbel van 2019 haha.
Ik hoop dat jullie het nieuwe jaar allemaal zijn ingegaan in gepaste feeststemming en geen nare vuurwerkdingen is overkomen etc .
Ik zelf ben magistraal het nieuwe jaar in gegaan met een party van de Hippo 12 in Bredene waar ik werkelijk met open mond heb staan kijken van het spektakel dat deze mensen op de been hebben gezet en als bonus mocht ik deel uitmaken van dat spektakel en lekker zingen en 200 man of zo polonaise is wel een leuk begin van het nieuwe jaar hoor .
Bij tv oranje ben ik helaas gezakt naar de 4e plaats de eerste dag van uitzending, maar de nieuwkomers zijn ook ijzersterk als ik eerlijk ben (even een toevoeging , 6 januari stond ik dankzij jullie stemmen weer op 1 ) .
Gelukkig gaan de radiolijsten wel goed omhoog dus jullie stemmen echt geweldig en dat is natuurlijk een heel mooi kado voor mij , dankjulliewel (ik blijf bedanken he , maar ik ben ook zo blij met jullie).
Maar de stemrondes zijn nog lang niet gedaan want boven bij "help Riezz de hitparade in" staan alle stemlijsten op een rij dus als jullie die iedere dag een keer afgaan dan moet alles goed komen natuurlijk.
Morgen ben ik te gast bij Withyou TV en ik heb het vermoeden dat de fans er massaal aanwezig zullen zijn dus we gaan een feestje bouwen in de studio daar haha, helemaal leuk.
Het gratis concert dat ik heb beloofd kan ik nu al zeggen, gaat plaatsvinden 25 mei in Porgy en Bess in Terneuzen en inschrijvingen gaan via het concert contactformulier  via deze website, er kunnen maar 150 mensen binnen daar dussssssssssssssssss ik zou zeggen als je er bij wilt zijn, wees dan snel met het invullen van het formulier .
Verder zijn Conny Brooks en ik Meter en Peter (beschermvrouw en heer voor de Nederlanders) geworden van het Kinderkankerfonds dus dat is wel een heel mooi doel waar we ons voor in gaan zetten, mensen die mij prive kennen weten dat ik in mijn familie en Vriendenkring veel te veel met deze ziekte te maken heb gehad om de vraag om Beschermheer te worden te kunnen/mogen weigeren .
Bovendien kom ik origineel uit de verzorging en helaas ook kinderen moeten verzorgen met deze vreslekijke ziekte die ons allemaal zo maar kan overvallen , ik ben dus trots dat ik gevraagd ben als Peter van het Kinderkankerfonds!.
De nieuwe en tevens (voorlopig) laatste Conny en Riezz single komt er ook aan febr/maart en daarna gaat Conny een solo cd opnemen en ik ben natuurlijk al een tijdje bezig met mijn solo album in samenwerking met Dan Ellery, Peter de Krijger en Ellen Minderhoud .
Het gaat dus ook een roerig jaartje worden met 25 mei misschien wel een verrassende mededeling maar dat ben ik nog heel erg serieus aan het overdenken allemaal.
Nou lieve mensen jullie zijn weer even op de hoogte van mijn gedoetjes en hopelijk zien we elkaar snel he.
Kus kus
Riezziebiezzie


Mijn nieuwjaarswens en dankjewel aan jullie allemaal xxxxx


hallo lieve mensen,
Het is nu 26 december, de kerst is voorbij en ik heb mijn mooiste kerstkado  gekregen van jullie........., nu al 22 dagen op de eerste plaats bij TV Oranje (vanaf 3 jan kunnen jullie weer stemmen daar), 4 weken op 1 bij WithYou TV en in de andere lijsten stijg ik door jullie stemmen ook gestaag.
Blijven stemmen hoor ,klik hier en je hebt ze allemaal op 1 pagina (help Riezz de hitlijsten in).
Heel langzaam tussen alle euforie van het op 1 staan door maken wij ons op voor het oudjaarsfeest .
Ik wil jullie allemaal een prachtig en een super 2019 wensen waarin we allemaal veel liefde, vrede , gezondheid en geluk mogen ontvangen.
Ik heb nog verschillende jobs te doen en een stel van jullie zie ik op Oudjaar in Bredene (België) en de rest zie ik allemaal denk ik misschien wel in de studio van Withyou TV waar ik op 6 januari te gast ben.
De entree is gratis dus kijk even bij de openbare agenda voor het adres en kom gewoon allemaal naar de studio en dan zullen we daar een klein feestje bouwen want wat jullie mij dit jaar hebben laten zien is dat jullie goed zijn in feestjes bouwen hahaha.
Maar voor mij is 2018 een topjaar gebleken met 3 nummer 1 hits en vele vele optredens en natuurlijk een nieuwe woning in een andere plaats in Zeeuws Vlaanderen en ga zo maar door.
Dit was een jaar vol veranderingen en het einde van de veranderingen zijn nog lang niet in zicht en dat is goed zo...................... houd me jong hahahaha.
Nou lieve allemaal, mijn rest alleen nog om te zeggen: Stem alsjeblieft dapper door en we zien elkaar in 2019 .

Heel veel liefs en bedankt voor een top jaar
Jullie
Riezziebiezzie

Net binnen, in de top 1000 van het jaar van TV Oranje staan Conny en Riezz op 12 met echte vrienden en op 41 met Ode aan jou en wat schertst mijn verbazing...... 2 en halve week na de release staat "de Mondscheinsonate" al op plaats 20 in de top 1000 van 2018 (een heel jaar dus).
Dat betekend dat er duizenden individuele stemmen zijn geweest in een korte tijd, gewoonweg waanzinnig , ik ben zo ontzettend blij.
Maar we kunnen gewoon door blijven stemmen dus op de Mondscheinsonate want we zijn nog niet klaar met deze single en vergeet de radiozenders ook niet he mensen.

wij zijn HAPPYYYYYYYYYYYDEPEPPPYYYYYYYYYYYYYYYYYYY !!!!


Maandagmorgen 10 over 10 ben ik te gast Bij Elsa van Hermon bij Omroep Zeeland , luister live


13 december:
Hallo lieve mensen, we hebben intussen 11 dagen de eerste plek van TV ORANJE bezet met het prachtige Mondscheinsonate en dat hebben we te danken aan al jullie stemmen, daarvoor duizend maal dank (iedereen stemt nog door natuurlijk op alle links die hierboven in de link (help Riezz de hitlijsten in) staan want we zijn nog lang niet klaar met deze single).
4 dagen geleden won een carnavalsnummer het en zakten we naar de tweede plaats van de verzoekparade, maar ook met de tweede plaats waren we al blij want jullie geven allemaal jullie goedkeuring voor deze wending die ik even gemaakt heb voor een muziekstijl.
Nu blijft de feest-Riezz er ook gewoon hoor dus ik ga niet ineens de zware ballad kant op hahaha, maar deze moest even omdat ik zelf van Beethoven hou en dit nummer werkelijk tè mooi is om te laten liggen.
Zondag ook van nul op 1 gekomen in de hitlijst van WithyouTV dus wat een positieve flow waar ik inzit en ik ben van plan om alleen nog maar positief aan mijn dromen te gaan werken en me niet meer te laten beïnvloeden door mensen met andere ideeën, ik ga dit keer voor mijn eigen bubbel waar ik mezelf kan zijn (ja ja ik heb the secret gekeken hahahahaha).
Ik ben heel hard aan het schrijven en aan het werk voor nieuw materiaal en ook de uptempo nummers zullen weer goed vertegenwoordigt zijn op een nieuw album.
Dit weekend in de Ambiance gestaan en een geweldige diamond painting gekregen (zie nieuws) en een prachtige black queen anthurium plant gekregen, het leek mijn verjaardag dus wel , echt tof.
Nou lieve mensen, gaan we nog een tijdje door met stemmen? en we zien elkaar zondag denk ik in België .
Dikke kus
Riezziebiezzie xxxxxxxx

Dank Patricia en Nicole voor de prachtige black queen anthurium , ik hou zoooooooooo van deze plantensoort


Bezoekje aan TV ORANJE I.V.M De Kerstwens

en de kerstwens komt geregeld voorbij op TV Oranje, leuk weer dit.

                 Voor de beroemde Greenwand met een pak schmink waar je U tegen zegt hahaha
Voor de beroemde Greenwand met een pak schmink waar je U tegen zegt hahaha

5 december.
Hallo allemaal, nou nou dag 4 op de eerste plaats bij TV ORANJE door jullie stemmen, ik ben werkelijk dolgelukkig, dank dank dank (ik weet niet wat ik meer kan zeggen want jullie maken mij sprakeloos).
Eeristeren bij TV Oranje de kerst en nieuwjaarswens ingesproken en daar was het ook helemaal top en veel bekende collega's getroffen, dus helemaal top.
De radio stemlijsten lopen ook waanzinnig dus ik ben een gelukkig mens.
Ik hoorde van Dj Hans van Sas FM dat de B-kant van de single dus ook aanslaat en ik heb besloten om deze vrij te beluisteren op soundcloud te zetten dus wie de single niet heeft kan het 2e nummer hier gratis beluisteren (onderste nummer in de speellijst):
https://soundcloud.com/user-624306873?fbclid=IwAR2pObXFcHTJThZN7rTVm6lxYdC1BjIR6dClvI79WfqWrQOPfya1dFFRjZI
De Mondscheinsonate draait nu ook mee in de gewone roulatie bij TV Oranje dus ook dat is voor het eerst dat dat lukt.
Alleen bij de Vlaamse extra 15 zul je het nummer niet horen want de "DJ" Meneer Wim Mees wil geen 'Ollanders in zijn lijstje terwijl het een Vlaams product is met een Vlaams Sabam nummer en nadat ik zei dat hij discrimineerde hij mij uitschold voor Hollandse Idiote c-artiest was ik wel klaar met deze rare meneer eigenlijk en ook omdat ik hoorde dat hij dat meerdere mensen al had aangedaan (ook een Belg omdat deze met een Nederlandse vrouw is getrouwd)  en zelfs het adres en telefoonnummer van mijn collega J.Ricardo openbaar op FB had gezet om te bewijzen dat deze uit Oostburg komt en niet uit België of Sluis, ik persoonlijk vind dat soort gedrag ziek , maar wie ben ik ?
Hij heeft zelfs MIJN privacy geschonden door onze conversatie naar Conny Brooks te sturen , ten eerste wat heeft zij ermee te maken dat ik een Idiote "Ollander ben en ten tweede hoe kan hij als cipier (dat is hij van beroep) zo dom zijn om de privacywet te schenden, ik weet nog niet of ik aangifte ga doen maar aan de andere kant wat is dat lijstje van hem nu eigenlijk.................... de èchte stations hebben het nummer goed opgepikt dus ik ben alleen maar dankbaar.
Oja, ik wil ook iedereen bedanken voor de lieve berichtjes in mijn gastenboek want dat geeft een mens een steuntje in de rug :-) .
Dikke kus van jullie
Riezziebiezzie


2 december:
Zo zo lieve vrienden , fans ,geliefden etc wat een emoties vandaag.
De nieuwe single is door jullie vele stemmen van 0 op de eerste plaats binnengekomen bij TV Oranje .
Hopelijk stemmen jullie gewoon door (zie boven in het menu want daar staan de stemlijsten) , ik ben zo wat van blij en dankbaar dat ik zulke trouwe fans en vrienden heb die gewoon iedere dag even het rijtje afgaan en een stem geven op mijn liedje.
Ik kan niet eens onder woorden brengen wat dit met mij doet, ik kan alleen maar zeggen duizend maal dank en ik hou van jullie.


20 november:
Hallo lieve vrienden,
Wat wordt het al koud he , ik zit 's morgens al te bibberen achter mijn pc voordat de kachel de boel heeft opgewarmd hier.
Maar laten we maar niet klagen, we hebben heel erg lang mooi weer gehad dus als er dan even een lading sneeuw en zo komt is de natuur weer een beetje in balans en voor de sneeuwliefhebbers onder ons (ik dus niet) is dat dan ook weer zalig.
Morgen ben ik weer bij Peter in de studio te vinden om verder te werken aan mijn full cd en morgen is het tijd voor een hele bijzondere samenwerking voor op het album maar daar later meer over .
Intussen is er ook alweer een nieuw arrangement gemaakt door Dan Ellery voor een ander knalnummer voor de cd dus langzaam aan begint alles vorm te krijgen, maar nog wel wat te gaan hoor dus de full cd zal niet volgende week of zo verschijnen, we gaan eerst voor de single.
Vrijdag en woensdag gaan we de videoclip opnemen in Terneuzen in Porgy en Bess en een paar nacht buiten opnamen met fakkels en zo ,dus hopelijk valt de koude dan een beetje mee want een heel refrein in de bijtende kou geeft zo een rode loop neus haha.
Hopelijk gaan jullie allemaal als de single uit is weer massaal voor me stemmen om me de hitlijsten binnen te krijgen , maar ik vertrouw gewoon op jullie steun jullie hebben uiteindelijk allemaal al bewezen dat ik 100% op jullie kan rekenen als ik jullie ècht nodig heb en daar ben ik natuurlijk mega dankbaar voor.
Het wordt dus weer een druk weekje , maar ik heb er weer zin in .

Dikke kus allemaal
Riezziebiezzie


7 november:
Zo, vandaag mijn solo single opnieuw ingezongen want de toonsoort was tòch te laag voor mij en ik vond de hele single geweldig alleen jammer dat ik zelf mee zong haha.
Maar met de orkestband te verhogen (dank dank Dan Ellery) zingt het nummer heel gemakkelijk weg voor mij.
Dus nu mag Ellen de puntjes op de i zetten met de backings, mixje doen (Hoes is al een paar weken klaar) en dan kunnen we de clip opnemen .
Ik zal blij zijn als we aan de promotie kunnen beginnen want ik vind het een prachtig nummer .............
De B-kant voor de single hebben we ook meteen ingezongen en dat was dan weer heel snel en is heel mooi geworden dus ik denk dat we 2 sterke nummers op de single hebben staan.
Als de single in onze handen is zal de hoes en de titel etc hier geplaatst worden , maar voor nu is het even afwachten tot alles klaar is..23 okt:
Hallo allemaal, is alweer een maandje geleden dat ik iets tegen jullie gebabbeld heb maar ik ben intussen op welverdiende vakantie naar Londen en Frankrijk geweest en hard aan het werk gegaan voor nieuw materiaal.
Mijn solo single zal over een maand of zo het licht wel zien en ik vind het zooooooooooooo een mooie melodie , Dan Ellery heeft er weer een super arrangement van gemaakt en ik hoop dat jullie er natuurlijk nèt zo over denken en me weer massaal de hitlijsten instemmen.
Als de single er is kunnen we ook eindelijk de clip opnemen en tja dat zal koud worden want ik wil zowel buiten als binnen opnamen en zowel 'smorgens als 'savonds laat.
Verder ben ik ook aan het rondstruinen voor nieuwe melodieën en aan het schrijven van teksten want ik denk dat ik toch maar een Riezz Full Album ga maken (maar heel kalm aan hoor want ik heb geen haast).
Dan hebben we natuurlijk de Diner Chantants in de Thuishaven in Terneuzen en de eerste was werkelijk heel leuk, leuke sfeer en het eten natuurlijk weer waanzinnig lekker zoals altijd daar.
11 november sta ik er wederom en dit keer met mijn goede vriendin Ellen Minderhoud die jullie allemaal nog wel kennen van de cd presentatie van het Conny en Riezz album.
We gaan er weer een middag met leuke en mooie liedjes van maken.
Tja, en na de solo single is het natuurlijk tijd voor de single met Conny en met die single brengen we hopelijk een beetje vrolijkheid in de koude wintermaanden (zal voor jan/febr zijn want dan zitten we qua timing voor de Madeliefje optredens helemaal op schema) , zal een verrassende stijlkeuze zijn die Conny en ik gemaakt hebben dus maak jullie borst maar nat haha.
Nou lieve mensen, ik heb verder even geen nieuws dus ik zou zeggen.................. tot snel allemaal.
Dikke kus
Riezziebiezzie
xxx


23 sept:
Brr de winter staat duidelijk voor de deur, wat wordt het al koud he mensen na de bloedhete zomer die we gehad hebben, ik zit te bibberen achter mijn pc en de herfst is net een dag gestart hahaha.
Het is een zomer geweest vol leuk werk, leuk publiek en vele toffe contacten , topvakantie in Londen gehad en nu is het tijd om aan de nieuwe muzikale zaken te beginnen.
Nou ja, we zijn er natuurlijk al aan begonnen.
Mijn 2 solosingles zijn opgenomen en de backings worden er nu opgezet en dan afmixen en kijken of alles mooi in balans is.
De orkestbanden zijn in ieder geval zoals altijd weer prachtig gemaakt door Dan Ellery.
De nieuwe single met Conny is ook al bijna helemaal ingezongen op een paar dingetjes na maar dat wordt deze week opgelost en dan kunnen daar ook de backings achter gezongen worden, dat gaat iets meer werk zijn denk ik.
Verder zijn we natuurlijk druk op zoek naar locaties om de bijbehorende clips op te nemen zodat we 1 belletje hoeven te doen naar Marco en we meteen aan het opnemen kunnen slaan zodat alles deze winter uitkomt overal.
Ohja, we gaan natuurlijk ook nog met z'n allen naar de kerstmarkt in Aken natuurlijk (er zijn nog een paar plaatsen vrij dus als je mee wil kijk even bij agenda) , zal een topfeestje worden denk ik zo maar.

Nou lieve schatten, ik ga maar weer iets doen.
Dikke kus vanuit Zeeuws Vlaanderen
Rieziebiezie