Babbeltjes van Riezz persoonlijk voor de vrienden en fans.


14 januari 2019:
Lieve lieve lieve mensen , vandaag was een emotionele dag.
Gisteren was ik van de eerste plek af bij TV Oranje nadat ik een mail had gekregen van onbekende komaf (geen IP meer te vinden via Facebook) met de vreselijkste dingen erin waar zelfs de doorgewinterde collega's van schrokken toen ik het liet lezen dus dat hakte er bij mij even in.
Zelfs iemand als Henk Damen wordt geslacht op sommige pagina's , die man maakt al jaren muziek dus wat willen de haters nu eigenlijk ? (ik heb hem het bericht laten lezen en ook hij vind het ronduit idioot).
En dan zegt iedereen je moet je dat niet aantrekken maar dat doe je toch onbewust en dan slaap je gewoon niet omdat je je afvraagt waarom mensen zoiets doen, we maken allemaal toch alleen maar muziek en muziek moet verbroederen dacht ik altijd.
Nou, vandaag dus de nieuwe TV Oranje en ik had nergens meer op gerekend en door jullie fanatieke stemmen stond ik vandaag gewoon weer op 1 .
De mensen die mij volgen weten dat als ik op 1 sta ik live ga op FB en dit keer kon ik eigenlijk niet echt spreken van de emoties , de haatberichten, vrienden die ineens anders tegen me doen , de radiostations die zeggen dat ze geen "idiote 'Ollandse c-artiest in hun lijst willen (Vlaamse extra 15) , VBRO die alles weigeren te draaien van mij als zijnde dat ik troep lever en nog veel meer gedoe van nare mensen hebben hun tol intussen wel geëist , maar ik heb me nu voorgenomen dat als er weer zo een eikel een bericht stuurt ik het niet lees en meteen verwijder, blijkbaar is dit de manier waarop de muziekwereld werkt tegenwoordig, ik koester de mensen die het wel goed met mij voor hebben en dat zijn een handjevol collega's (denk ik toch) maar vooral jullie allemaal, jullie bewijzen dat ik een grotere fanbase heb dan de mensen die me willen breken.
Dat is mijn geluk want jullie maken het verschil ................... duizend maal dank voor jullie steun, jullie trouw, jullie honderden stemmen en vooral de liefde die ik van jullie krijg want weet je hoe het voelt als er zoveel mensen van je houden , sla je armen om je heen en vermenigvuldig dat gevoel x1000 dan krijg je een idee hoe omarmt ik mij door jullie voel.
---
Nog 9 dagen en dan gaan we de clip opnemen van de nieuwe Conny en Riezz single en volgende maand krijgen jullie die over jullie heen gestort en ik denk dat dat wat gaat worden hoor, de stijl is heel maar dan ook heel iets anders dan jullie van mij maar ook van Conny gewent zijn, maar ook eens leuk om te doen .

Verder begint mijn album te groeien en te groeien , Dan Ellery heeft weer een paar PRACHTIGE orkestbanden gearrangeerd voor mij , de teksten beginnen in mijn hoofd vorm aan te nemen en Peter de Krijger (Studio) en ik zijn bezig met zelf een orkestband te maken zodat deze helemaal naar mijn smaak is en ik heb natuurlijk mijn eigen Ellen Minderhoud he die de mooiste backings zingt van Nederland .
Dit album gaat zonder maar 1 concessie zijn, er komt alleen maar op dat wat ik wil al moet ik nog maanden sparen voor de muziek (ik wil nog een heus orkest voor een nummer denk ik als dat te doen is)
En natuuuuuuuuuuuuurlijk mijn promodame Tania, die werkt zich een slag in de rondte om iedereen te laten stemmen en zo veel meer ............... nou en dat in combi met jullie allemaal is gewoon een knalteam dat bijna niet te overtreffen is yeahhhhhhh, zelfs de Duitse en Spaanse fans stemmen mee en de vrienden vanuit Australië en Engeland doen dapper mee aan het stemmen iedere dag.
----
Tja en verder weet ik even niet zo wat ik moet schrijven, ik kan alleen maar vragen of jullie doorgaan met stemmen en me hooghouden in de hitparades en bewijzen dat ik er best mag zijn en dat zeker in Vlaanderen bij de radiostations die mij weigeren te draaien alleen maar omdat ik een Nederlander ben (gewoon verzoekjes aanvragen daar zodat ze wel moeten ! ) ........................ gelukkig zijn er eerlijke zenders zoals Radio de Vlaamse Ardennen , withyou TV en eigenlijk de stemlinks die hier op de website staan.
We gaan nog even duimen dat er nog meer goede resultaten bereikt worden voor De Mondscheinsonate en dan is het hop naar de nieuwe Conny en Riezz single.
En vergeten jullie niet in te schrijven voor het gratis  " Dankjewel concert" in Terneuzen 25 mei .

Zo lieve schatten,
Ik ga even bijkomen van alle emoties en zeg, tot snel allemaal
Jullie
Riezziebiezzie

Oja, vergeet mijn gastenboek niet he


De nummer 1 plaatsen TV oranje van De Mondscheinsonate en de plekken in de top 1000 van 2018


5 januari 2019
Hallo lieve mensen, mijn eerste babbel van 2019 haha.
Ik hoop dat jullie het nieuwe jaar allemaal zijn ingegaan in gepaste feeststemming en geen nare vuurwerkdingen is overkomen etc .
Ik zelf ben magistraal het nieuwe jaar in gegaan met een party van de Hippo 12 in Bredene waar ik werkelijk met open mond heb staan kijken van het spektakel dat deze mensen op de been hebben gezet en als bonus mocht ik deel uitmaken van dat spektakel en lekker zingen en 200 man of zo polonaise is wel een leuk begin van het nieuwe jaar hoor .
Bij tv oranje ben ik helaas gezakt naar de 4e plaats de eerste dag van uitzending, maar de nieuwkomers zijn ook ijzersterk als ik eerlijk ben (even een toevoeging , 6 januari stond ik dankzij jullie stemmen weer op 1 ) .
Gelukkig gaan de radiolijsten wel goed omhoog dus jullie stemmen echt geweldig en dat is natuurlijk een heel mooi kado voor mij , dankjulliewel (ik blijf bedanken he , maar ik ben ook zo blij met jullie).
Maar de stemrondes zijn nog lang niet gedaan want boven bij "help Riezz de hitparade in" staan alle stemlijsten op een rij dus als jullie die iedere dag een keer afgaan dan moet alles goed komen natuurlijk.
Morgen ben ik te gast bij Withyou TV en ik heb het vermoeden dat de fans er massaal aanwezig zullen zijn dus we gaan een feestje bouwen in de studio daar haha, helemaal leuk.
Het gratis concert dat ik heb beloofd kan ik nu al zeggen, gaat plaatsvinden 25 mei in Porgy en Bess in Terneuzen en inschrijvingen gaan via het concert contactformulier  via deze website, er kunnen maar 150 mensen binnen daar dussssssssssssssssss ik zou zeggen als je er bij wilt zijn, wees dan snel met het invullen van het formulier .
Verder zijn Conny Brooks en ik Meter en Peter (beschermvrouw en heer voor de Nederlanders) geworden van het Kinderkankerfonds dus dat is wel een heel mooi doel waar we ons voor in gaan zetten, mensen die mij prive kennen weten dat ik in mijn familie en Vriendenkring veel te veel met deze ziekte te maken heb gehad om de vraag om Beschermheer te worden te kunnen/mogen weigeren .
Bovendien kom ik origineel uit de verzorging en helaas ook kinderen moeten verzorgen met deze vreslekijke ziekte die ons allemaal zo maar kan overvallen , ik ben dus trots dat ik gevraagd ben als Peter van het Kinderkankerfonds!.
De nieuwe en tevens (voorlopig) laatste Conny en Riezz single komt er ook aan febr/maart en daarna gaat Conny een solo cd opnemen en ik ben natuurlijk al een tijdje bezig met mijn solo album in samenwerking met Dan Ellery, Peter de Krijger en Ellen Minderhoud .
Het gaat dus ook een roerig jaartje worden met 25 mei misschien wel een verrassende mededeling maar dat ben ik nog heel erg serieus aan het overdenken allemaal.
Nou lieve mensen jullie zijn weer even op de hoogte van mijn gedoetjes en hopelijk zien we elkaar snel he.
Kus kus
Riezziebiezzie


Mijn nieuwjaarswens en dankjewel aan jullie allemaal xxxxx


hallo lieve mensen,
Het is nu 26 december, de kerst is voorbij en ik heb mijn mooiste kerstkado  gekregen van jullie........., nu al 22 dagen op de eerste plaats bij TV Oranje (vanaf 3 jan kunnen jullie weer stemmen daar), 4 weken op 1 bij WithYou TV en in de andere lijsten stijg ik door jullie stemmen ook gestaag.
Blijven stemmen hoor ,klik hier en je hebt ze allemaal op 1 pagina (help Riezz de hitlijsten in).
Heel langzaam tussen alle euforie van het op 1 staan door maken wij ons op voor het oudjaarsfeest .
Ik wil jullie allemaal een prachtig en een super 2019 wensen waarin we allemaal veel liefde, vrede , gezondheid en geluk mogen ontvangen.
Ik heb nog verschillende jobs te doen en een stel van jullie zie ik op Oudjaar in Bredene (België) en de rest zie ik allemaal denk ik misschien wel in de studio van Withyou TV waar ik op 6 januari te gast ben.
De entree is gratis dus kijk even bij de openbare agenda voor het adres en kom gewoon allemaal naar de studio en dan zullen we daar een klein feestje bouwen want wat jullie mij dit jaar hebben laten zien is dat jullie goed zijn in feestjes bouwen hahaha.
Maar voor mij is 2018 een topjaar gebleken met 3 nummer 1 hits en vele vele optredens en natuurlijk een nieuwe woning in een andere plaats in Zeeuws Vlaanderen en ga zo maar door.
Dit was een jaar vol veranderingen en het einde van de veranderingen zijn nog lang niet in zicht en dat is goed zo...................... houd me jong hahahaha.
Nou lieve allemaal, mijn rest alleen nog om te zeggen: Stem alsjeblieft dapper door en we zien elkaar in 2019 .

Heel veel liefs en bedankt voor een top jaar
Jullie
Riezziebiezzie

Net binnen, in de top 1000 van het jaar van TV Oranje staan Conny en Riezz op 12 met echte vrienden en op 41 met Ode aan jou en wat schertst mijn verbazing...... 2 en halve week na de release staat "de Mondscheinsonate" al op plaats 20 in de top 1000 van 2018 (een heel jaar dus).
Dat betekend dat er duizenden individuele stemmen zijn geweest in een korte tijd, gewoonweg waanzinnig , ik ben zo ontzettend blij.
Maar we kunnen gewoon door blijven stemmen dus op de Mondscheinsonate want we zijn nog niet klaar met deze single en vergeet de radiozenders ook niet he mensen.

wij zijn HAPPYYYYYYYYYYYDEPEPPPYYYYYYYYYYYYYYYYYYY !!!!


Maandagmorgen 10 over 10 ben ik te gast Bij Elsa van Hermon bij Omroep Zeeland , luister live


13 december:
Hallo lieve mensen, we hebben intussen 11 dagen de eerste plek van TV ORANJE bezet met het prachtige Mondscheinsonate en dat hebben we te danken aan al jullie stemmen, daarvoor duizend maal dank (iedereen stemt nog door natuurlijk op alle links die hierboven in de link (help Riezz de hitlijsten in) staan want we zijn nog lang niet klaar met deze single).
4 dagen geleden won een carnavalsnummer het en zakten we naar de tweede plaats van de verzoekparade, maar ook met de tweede plaats waren we al blij want jullie geven allemaal jullie goedkeuring voor deze wending die ik even gemaakt heb voor een muziekstijl.
Nu blijft de feest-Riezz er ook gewoon hoor dus ik ga niet ineens de zware ballad kant op hahaha, maar deze moest even omdat ik zelf van Beethoven hou en dit nummer werkelijk tè mooi is om te laten liggen.
Zondag ook van nul op 1 gekomen in de hitlijst van WithyouTV dus wat een positieve flow waar ik inzit en ik ben van plan om alleen nog maar positief aan mijn dromen te gaan werken en me niet meer te laten beïnvloeden door mensen met andere ideeën, ik ga dit keer voor mijn eigen bubbel waar ik mezelf kan zijn (ja ja ik heb the secret gekeken hahahahaha).
Ik ben heel hard aan het schrijven en aan het werk voor nieuw materiaal en ook de uptempo nummers zullen weer goed vertegenwoordigt zijn op een nieuw album.
Dit weekend in de Ambiance gestaan en een geweldige diamond painting gekregen (zie nieuws) en een prachtige black queen anthurium plant gekregen, het leek mijn verjaardag dus wel , echt tof.
Nou lieve mensen, gaan we nog een tijdje door met stemmen? en we zien elkaar zondag denk ik in België .
Dikke kus
Riezziebiezzie xxxxxxxx

Dank Patricia en Nicole voor de prachtige black queen anthurium , ik hou zoooooooooo van deze plantensoort


Bezoekje aan TV ORANJE I.V.M De Kerstwens

en de kerstwens komt geregeld voorbij op TV Oranje, leuk weer dit.

                 Voor de beroemde Greenwand met een pak schmink waar je U tegen zegt hahaha
Voor de beroemde Greenwand met een pak schmink waar je U tegen zegt hahaha

5 december.
Hallo allemaal, nou nou dag 4 op de eerste plaats bij TV ORANJE door jullie stemmen, ik ben werkelijk dolgelukkig, dank dank dank (ik weet niet wat ik meer kan zeggen want jullie maken mij sprakeloos).
Eeristeren bij TV Oranje de kerst en nieuwjaarswens ingesproken en daar was het ook helemaal top en veel bekende collega's getroffen, dus helemaal top.
De radio stemlijsten lopen ook waanzinnig dus ik ben een gelukkig mens.
Ik hoorde van Dj Hans van Sas FM dat de B-kant van de single dus ook aanslaat en ik heb besloten om deze vrij te beluisteren op soundcloud te zetten dus wie de single niet heeft kan het 2e nummer hier gratis beluisteren (onderste nummer in de speellijst):
https://soundcloud.com/user-624306873?fbclid=IwAR2pObXFcHTJThZN7rTVm6lxYdC1BjIR6dClvI79WfqWrQOPfya1dFFRjZI
De Mondscheinsonate draait nu ook mee in de gewone roulatie bij TV Oranje dus ook dat is voor het eerst dat dat lukt.
Alleen bij de Vlaamse extra 15 zul je het nummer niet horen want de "DJ" Meneer Wim Mees wil geen 'Ollanders in zijn lijstje terwijl het een Vlaams product is met een Vlaams Sabam nummer en nadat ik zei dat hij discrimineerde hij mij uitschold voor Hollandse Idiote c-artiest was ik wel klaar met deze rare meneer eigenlijk en ook omdat ik hoorde dat hij dat meerdere mensen al had aangedaan (ook een Belg omdat deze met een Nederlandse vrouw is getrouwd)  en zelfs het adres en telefoonnummer van mijn collega J.Ricardo openbaar op FB had gezet om te bewijzen dat deze uit Oostburg komt en niet uit België of Sluis, ik persoonlijk vind dat soort gedrag ziek , maar wie ben ik ?
Hij heeft zelfs MIJN privacy geschonden door onze conversatie naar Conny Brooks te sturen , ten eerste wat heeft zij ermee te maken dat ik een Idiote "Ollander ben en ten tweede hoe kan hij als cipier (dat is hij van beroep) zo dom zijn om de privacywet te schenden, ik weet nog niet of ik aangifte ga doen maar aan de andere kant wat is dat lijstje van hem nu eigenlijk.................... de èchte stations hebben het nummer goed opgepikt dus ik ben alleen maar dankbaar.
Oja, ik wil ook iedereen bedanken voor de lieve berichtjes in mijn gastenboek want dat geeft een mens een steuntje in de rug :-) .
Dikke kus van jullie
Riezziebiezzie


2 december:
Zo zo lieve vrienden , fans ,geliefden etc wat een emoties vandaag.
De nieuwe single is door jullie vele stemmen van 0 op de eerste plaats binnengekomen bij TV Oranje .
Hopelijk stemmen jullie gewoon door (zie boven in het menu want daar staan de stemlijsten) , ik ben zo wat van blij en dankbaar dat ik zulke trouwe fans en vrienden heb die gewoon iedere dag even het rijtje afgaan en een stem geven op mijn liedje.
Ik kan niet eens onder woorden brengen wat dit met mij doet, ik kan alleen maar zeggen duizend maal dank en ik hou van jullie.


20 november:
Hallo lieve vrienden,
Wat wordt het al koud he , ik zit 's morgens al te bibberen achter mijn pc voordat de kachel de boel heeft opgewarmd hier.
Maar laten we maar niet klagen, we hebben heel erg lang mooi weer gehad dus als er dan even een lading sneeuw en zo komt is de natuur weer een beetje in balans en voor de sneeuwliefhebbers onder ons (ik dus niet) is dat dan ook weer zalig.
Morgen ben ik weer bij Peter in de studio te vinden om verder te werken aan mijn full cd en morgen is het tijd voor een hele bijzondere samenwerking voor op het album maar daar later meer over .
Intussen is er ook alweer een nieuw arrangement gemaakt door Dan Ellery voor een ander knalnummer voor de cd dus langzaam aan begint alles vorm te krijgen, maar nog wel wat te gaan hoor dus de full cd zal niet volgende week of zo verschijnen, we gaan eerst voor de single.
Vrijdag en woensdag gaan we de videoclip opnemen in Terneuzen in Porgy en Bess en een paar nacht buiten opnamen met fakkels en zo ,dus hopelijk valt de koude dan een beetje mee want een heel refrein in de bijtende kou geeft zo een rode loop neus haha.
Hopelijk gaan jullie allemaal als de single uit is weer massaal voor me stemmen om me de hitlijsten binnen te krijgen , maar ik vertrouw gewoon op jullie steun jullie hebben uiteindelijk allemaal al bewezen dat ik 100% op jullie kan rekenen als ik jullie ècht nodig heb en daar ben ik natuurlijk mega dankbaar voor.
Het wordt dus weer een druk weekje , maar ik heb er weer zin in .

Dikke kus allemaal
Riezziebiezzie


7 november:
Zo, vandaag mijn solo single opnieuw ingezongen want de toonsoort was tòch te laag voor mij en ik vond de hele single geweldig alleen jammer dat ik zelf mee zong haha.
Maar met de orkestband te verhogen (dank dank Dan Ellery) zingt het nummer heel gemakkelijk weg voor mij.
Dus nu mag Ellen de puntjes op de i zetten met de backings, mixje doen (Hoes is al een paar weken klaar) en dan kunnen we de clip opnemen .
Ik zal blij zijn als we aan de promotie kunnen beginnen want ik vind het een prachtig nummer .............
De B-kant voor de single hebben we ook meteen ingezongen en dat was dan weer heel snel en is heel mooi geworden dus ik denk dat we 2 sterke nummers op de single hebben staan.
Als de single in onze handen is zal de hoes en de titel etc hier geplaatst worden , maar voor nu is het even afwachten tot alles klaar is..23 okt:
Hallo allemaal, is alweer een maandje geleden dat ik iets tegen jullie gebabbeld heb maar ik ben intussen op welverdiende vakantie naar Londen en Frankrijk geweest en hard aan het werk gegaan voor nieuw materiaal.
Mijn solo single zal over een maand of zo het licht wel zien en ik vind het zooooooooooooo een mooie melodie , Dan Ellery heeft er weer een super arrangement van gemaakt en ik hoop dat jullie er natuurlijk nèt zo over denken en me weer massaal de hitlijsten instemmen.
Als de single er is kunnen we ook eindelijk de clip opnemen en tja dat zal koud worden want ik wil zowel buiten als binnen opnamen en zowel 'smorgens als 'savonds laat.
Verder ben ik ook aan het rondstruinen voor nieuwe melodieën en aan het schrijven van teksten want ik denk dat ik toch maar een Riezz Full Album ga maken (maar heel kalm aan hoor want ik heb geen haast).
Dan hebben we natuurlijk de Diner Chantants in de Thuishaven in Terneuzen en de eerste was werkelijk heel leuk, leuke sfeer en het eten natuurlijk weer waanzinnig lekker zoals altijd daar.
11 november sta ik er wederom en dit keer met mijn goede vriendin Ellen Minderhoud die jullie allemaal nog wel kennen van de cd presentatie van het Conny en Riezz album.
We gaan er weer een middag met leuke en mooie liedjes van maken.
Tja, en na de solo single is het natuurlijk tijd voor de single met Conny en met die single brengen we hopelijk een beetje vrolijkheid in de koude wintermaanden (zal voor jan/febr zijn want dan zitten we qua timing voor de Madeliefje optredens helemaal op schema) , zal een verrassende stijlkeuze zijn die Conny en ik gemaakt hebben dus maak jullie borst maar nat haha.
Nou lieve mensen, ik heb verder even geen nieuws dus ik zou zeggen.................. tot snel allemaal.
Dikke kus
Riezziebiezzie
xxx


23 sept:
Brr de winter staat duidelijk voor de deur, wat wordt het al koud he mensen na de bloedhete zomer die we gehad hebben, ik zit te bibberen achter mijn pc en de herfst is net een dag gestart hahaha.
Het is een zomer geweest vol leuk werk, leuk publiek en vele toffe contacten , topvakantie in Londen gehad en nu is het tijd om aan de nieuwe muzikale zaken te beginnen.
Nou ja, we zijn er natuurlijk al aan begonnen.
Mijn 2 solosingles zijn opgenomen en de backings worden er nu opgezet en dan afmixen en kijken of alles mooi in balans is.
De orkestbanden zijn in ieder geval zoals altijd weer prachtig gemaakt door Dan Ellery.
De nieuwe single met Conny is ook al bijna helemaal ingezongen op een paar dingetjes na maar dat wordt deze week opgelost en dan kunnen daar ook de backings achter gezongen worden, dat gaat iets meer werk zijn denk ik.
Verder zijn we natuurlijk druk op zoek naar locaties om de bijbehorende clips op te nemen zodat we 1 belletje hoeven te doen naar Marco en we meteen aan het opnemen kunnen slaan zodat alles deze winter uitkomt overal.
Ohja, we gaan natuurlijk ook nog met z'n allen naar de kerstmarkt in Aken natuurlijk (er zijn nog een paar plaatsen vrij dus als je mee wil kijk even bij agenda) , zal een topfeestje worden denk ik zo maar.

Nou lieve schatten, ik ga maar weer iets doen.
Dikke kus vanuit Zeeuws Vlaanderen
Rieziebiezie