Babbels van Riezz persoonlijk voor de vrienden en fans.23 -4-'20
Hallo lieve lieve vrienden,
En we zijn alweer 16 dagen verder en we zitten nog steeds binnen.
Eigenlijk gaat de tijd snel maar dat ligt natuurlijk ook aan het mooie weer en wij zijn in de gelukkige positie dat we de tuin in kunnen en zo het gevoel hebben dat we buiten de deur zijn, mijn hart is bij de mensen die in een flatje zitten en geen kant op kunnen.
Ik vrees ook voor de dagen dat het weer slechter wordt want dan komen de muren op je af en je kunt niet blijven knutselen, spelletjes doen, plantjes in de tuin zetten, tv hangen en maar door eten waardoor je dichtgroeit (hoe krijg ik in hemelsnaam de Corona kilo's er weer af ?).
Ik moet zeggen dat ik me voor had genomen om nieuwe teksten en zo te schrijven maar om eerlijk te zijn word ik door deze hele toestand een beetje gedemotiveerd en heb dus geen enkele inspiratie voor teksten en muziek.
Komt ook nog bij dat de volgende single "de tijden van weleer" zou zijn maar we kunnen geen clip maken in deze tijden en de opname die we hebben is niet goed genoeg voor TV Oranje vrees ik dus dit nummer gaat maar als extra naar de radio's en als we weer kunnen filmen maken we een clip van een ander nummer.
Tja het is niet anders en ik ga ook mijzelf niet in een depressie gooien, het is niet anders en ik ben dankbaar dat we nog gezond zijn .
Ik begin jullie allemaal wel heel erg te missen en zoals het er uit ziet zal ik dit jaar niet meer werken ,hoe we dat op moeten lossen weet ik nog even niet , maar tijd geeft raad zeg ik altijd maar.
Wat wel heel leuk is is dat Mondschein de afgelopen weken weer hoog bij tv oranje stond door jullie en dat jullie nu massaal de liefde verspreiden door te stemmen op "Een zee van liefde" bij Tv Oranje.
Daar ben ik natuurlijk echt megadankbaar voor want op deze manier vergeten de mensen me niet omdat jullie  de clip op tv houden en jullie stemmen ook nog via de stempagina hier op "Engel" bij verschillende radiostations ........dank dank dank.
Maar wat een rare wereld he mensen, ik heb soms het gevoel dat ik in een slechte B-film zit , de straten zijn leeg, het is stil overal om me heen, mijn kroegjes zijn gesloten, mag niet naar familie en vrienden toe (de meesten wonen in Vlaanderen en ik mag de grens niet over en weer).
Maar ik houd me vast aan de gedachte dat er een tijd komt dat we weer gewoon mogen doen wat we willen zonder bang te zijn om iemand te besmetten of besmet te worden.
Het zal nog lang duren denk ik en ja ook ik word er opstandig van, maar wat kunnen we doen?, thuis zitten is nog altijd beter dan op de IC liggen met een slang in je keel en dàt moeten we ons allemaal maar realiseren .
Vanmiddag komen de buuvjes een wijntje doen in de tuin op anderhalve meter afstand dus dan spreek je weer eens een ander en verder lees ik (bijna) alles op facebook en app & facetime met Tania en andere vrienden en familie.
Heel af en toe ga ik live op FB om met iedereen te praten maar op een gegeven moment ben je ook uitgeluld natuurlijk want er gebeurd hier niks en bij jullie ook niet neem ik aan haha, we proberen allemaal maar gewoon door te gaan zo goed en zo kwaad.
Nou , mensen als we vanmiddag rond 16.30 een drankje nemen en proost zeggen dan proosten we op elkaar en op het leven enneeee in gedachten ben ik bij jullie allemaal en hopelijk zijn er af en toe ook gedachtjes aan mij in jullie hoofd.
Zoals Marilyn Monroe zei: "Hold a good thought for me" (denk iets goeds over mij) zeg ik tegen jullie...... Denk iets goeds over mij en hopelijk vinden ze snel de oplossing voor dit alles en zien we elkaar snel.
Ik hou van jullie .
Dag lieve schatten
Jullie
Riezziebiezzie

Klik hier om te stemmen op "Een zee van liefde"
Klik hier om te stemmen op "Een zee van liefde"


7-4-'20
Hallo allemaal,
En weer 14 dagen verder van het binnenblijven.
Hopelijk zijn jullie allemaal nog gezond en veilig.
Ik zit nu meer dan 3 weken binnen op een bezoekje aan de supermarkt na 1x in de week.
Eigenlijk als ik heel eerlijk ben vind ik het nog niet zo dramatisch om thuis te zitten want ik heb altijd wel iets te doen.
Ik weet natuurlijk niet hoe dat over een tijdje is want dan kan ik mij indenken dat je tegen de muren vliegt , maar gelukkig hebben we een tuin en mooi weer dus dan heb je het gevoel dat je naar buiten kunt.
Ik kan mij voorstellen dat mensen die op een flatje zitten helemaal dol worden van deze verplichte opsluiting.
Er worden steeds meer optredens afgezegd en
verschoven naar latere data ook al is het helemaal niet zeker hoe lang deze ellende nog gaat duren, wat dat betreft wordt ik helemaal gestoord van alle nieuwsberichten op tv , radio en nog erger Facebook (iedereen schijnt ineens alle nieuwsberichten te moeten delen terwijl we zelf ook wel naar het nieuws kunnen kijken, ik vraag dus aan iedereen: Stop met fake hysterieberichten delen want je maakt mensen bang! ) .
Door al die tegenstrijdige berichten op het nieuws wordt een mens steeds nerveuzer want ze vertellen dat we voorzichtig hoopvol kunnen zijn om werkelijk 4 minuten later te vertellen dat de situatie vreselijk is en we ons echt zorgen moeten maken om alle besmettingen en ziekenhuisopname's.
Ja verdorie wat is het nu??? voorzichtig hoopvol of gaan we allemaal gewoon dood?.
Ik vraag mij af waarom er geen duidelijkheid is in de uitspraken of dat ze gewoon maar doorlullen om hun programma's vol te krijgen iedere dag, ik zeg stop met onzin en kom met de feiten!
Tja en dan iets waar ik me ook zorgen om maak is dat het virus dus op katten en zo kan overgaan............... ik denk dan meteen aan die arme dieren die massaal worden gedumpt omdat mensen denken dat hun beestje Corona aan hun doorgeeft.
Ik persoonlijk heb de mening dat: als je kind (God behoede je) ziek wordt, gooi je het dan ook over de schutting? nee toch.... zorg gewoon voor je diertjes want ook zij zijn slachtoffer en ik denk dat straks blijkt dat alle dieren gewoon besmet zijn net als wij en dat wij als levende aardbewoners moeten zien te overleven in deze moeilijke en verwarrende tijd en dat moeten we met elkaar zien te doen, mens EN dier.
Tja en dan hebben mensen met overgewicht ook meer kans ................. eh ik ken bijna niemand die geen paar kilo te veel heeft (ik dus ook) en we eten allemaal van verveling dus komen met z'n allen flink wat coronakilo's aan en tadaaaaaaa op tv zaaien ze ook weer paniek in deze groep mensen, ik zou willen dat er maar 1of 2x per dag Corona nieuws was op tv en verder een leuke film ter ontspanning of zo.
Maar ja wie ben ik , we zullen er doorheen moeten en er zijn altijd mensen die het zwaarder hebben, die alleen zitten thuis, die amper contact hebben met de buitenwereld , mijn hart gaat uit naar die mensen want ik moet er niet aan denken dat ik helemaal geen contact met de buitenwereld zou hebben.
Tja en verder kijk ik iedere dag wat Tv Oranje doet met de single "Jij moet een engel zijn" en de radio's , bij Oranje zakt hij nu flink maar is okay want ineens staan er alleen maar hele oude nummers in de top 5 en ach als jullie op alle links een stem geven iedere dag een paar keer dan telt het mee voor de eindjaarslijst van Oranje en de radio's doen het goed want daar stemmen jullie massaal gelukkig.
Hieronder staat een groene link en als je daar op klikt kom je bij de lijst van stemdingen die nog meetellen dus als jullie dat willen doen ben ik al blij hoor.
Nou lieve mensen, ik hoor met heel mijn hart dat het goed gaat met jullie, dat jullie gezond zijn, je veilig voelen en vooral nog hoopvol en positief zijn.

Hele dikke virtuele knuffel vanuit Terneuzen aan jullie allemaal.
Liefs
Riezziebiezzie.


24 maart 2020:
Goede dinsdagmorgen allemaal.
We zijn een week verder en mijn vrees is waar geworden , tot minstens 1 juni alles afgelast .
Ik ga daar niet over klagen en zeiken, het is zoals het is en ik ben al blij als we gezond blijven allemaal want dat is belangrijker dan een beetje zingen denk ik dan maar.
Ik heb een tuin en het zonnetje schijnt dus alles kan erger en als ik eerlijk ben zit ik normaal ook uren achter de pc dus waarom zou ik nu ineens willen gaan wandelen of zwemmen oid ?
Laten we wel stil staan bij alle mensen die alleen zijn , alle mensen die de boel draaiende houden , alle mensen die ziek zijn en ga zo maar door.
Gebruik je telefoon om je familie en vrienden te bellen, je whatsapp om elkaar te zien en hou je aan alle voorschriften, blijf binnen !!!
Wij zelf komen alleen maar buiten om boodschappen te doen en dan snel weer naar binnen in onze eigen omgeving waar we niemand aan kunnen steken of iemand ons .
Het zijn rare tijden nu en het voelt denk ik voor ons allen alsof we in de verkeerde film zitten , de wereld staat op zijn kop en we moeten er mee dealen , zo simpel is het.
Laten we hopen dat de virologen snel een remmer of vaccin hebben tegen dit nieuwe virus en zolang dat er niet is moeten we hopen en zorgen dat we niet ziek worden.
En voor nu is het even tijd voor andere dingen die er normaal altijd bij inschieten en proberen het positieve er ook van in te zien : quality time met Peter en mijn diertjes .
We zien elkaar wel weer na 1 juni als alles goed is en anders misschien iets later , we gaan het allemaal wel zien.
Lieverds ik zal hier blijven babbelen en af en toe kom ik wel live op facebook om tegen mijn schermpje te praten hahaha.

Pas allemaal op elkaar, hou jezelf aan de regels en dikke virtuele knuffel van mij
Kus kus
Riezzebiezzie


16 maart 2020
Goedemorgen op een zwarte maandag lieve vrienden,
Europa is op slot, veel winkels dicht, horeca dicht, alle optredens afgezegd tot minstens 4 april (ik denk dat het wel tot eind mei zal zijn) .
Het Coronavirus grijpt snel om zich heen en de wereld leeft in angst en ja ook ik zit binnen en kom niet meer buiten als het niet hoeft.
Waar ik erg van ben geschrokken zijn de hamsteraars hier in de Zeeuwse Supermarkten en de agressieve sfeer die er heerst om een pak pasta (tot vechten aan toe) , ik vraag me dan af of er geen greintje menselijkheid meer bestaat onder de mensen zelf.
Ik heb zoals de meeste mensen wel weten een partner met COPD dus het is hier een linke toestand , maar wij zijn niet de enigen er zijn honderden bejaarden en mensen die verzwakt zijn door ik zeg maar iets: chemokuren etc .
Waar ik wel heel blij van wordt is dat ik groepen jonge mensen om ons heen zie die boodschappen gaan doen voor de hulpbehoevende mens , dus hoe mooi kan iets zijn?.
Natuurlijk heerst er nu een soort van wanhoop bij alle collega's zonder inkomen en de zaaleigenaren die niet meer open mogen , de regering komt wel met een compensatie las ik maar dat kan nooit de gaten vullen die nu al vallen.
De artiesten en alle verdere ZZPers zitten met hun handen in het haar want kom maar eens rond met een gezin , huur etc zonder inkomen en we zijn allemaal 1 maand salaris van de armoede verwijderd .
Waar gaat dit allemaal eindigen ? .
Verder heb ik zo een verschrikkelijk veel respect voor alle mensen in de zorg die met gevaar voor eigen leven de burger proberen te helpen met overleven , hulde hulde en hopelijk ziet de regering nà deze vreselijke epidemie dat de mensen in de zorg toch echt onmisbaar zijn en dat deze dan ook eindelijk hun loonsverhoging krijgen.
En natuurlijk zijn er heel veel mensen die niet thuis mogen of kunnen blijven en door moeten werken , ook aan hen natuurlijk Hulde en laten we deze mensen die bv zorgen dat alles schoon blijft in de ziekenhuizen en die de voorraden brengen naar de supermarkt en het winkelpersoneel en ga zo maar door , een hart onder de riem steken want ZIJ houden ons land draaiende , het zijn DIE mensen die zorgen dat we eten en drinken en niet ten onder gaan .

Jee, wat is alles ineens onbelangrijk als de ernst van deze situatie ineens tot je door dringt , we hebben een crisis zoals in 1347-1351 de zwarte pest die een derde deel van alle Europeanen de das om deed.
Laten we dus allemaal oppassen en dit serieus nemen, laten we omkijken naar onze medemens en vooral dankbaar zijn met alle hulp die we krijgen van iedereen.
Lieve mensen , hopelijk spreken we elkaar snel in levende lijve maar voorlopig zal het via FB en via deze website zijn.
Misschien zal ik een keer live gaan op Facebook maar eerst maar even rust op de plaats voor iedereen want ik ben niet te beschaamd om toe te geven dat ik bang ben ....erg bang, voor mijzelf, mijn vrienden, mijn familie en voor de hele mensheid eigenlijk , maar ik denk dat velen met mij deze angst delen nu.

Dikke kus en pas op jezelf want ik wil niemand van jullie missen.
Liefs
Riezz24 januari 2020.
Hallo allemaal, hoe is het daar achter jullie schermpje?.
Hier gaat alles wel zijn gangetje , ik heb niet veel te klagen eigenlijk.
De single "Jij moet een engel zijn" gaat gewoon okay en vooral de radio's pikken hem lekker op dus daar ben ik heel blij mee.
Natuurlijk begint daarmee ook het geëtter weer op youtube met reacties onder de clip die werkelijk alleen maar bedoeld zijn om te kwetsen (weten jullie nog de doodsbedreigingen die ik kreeg?, dit is net weer zoiets doms)
Gelukkig heb ik alles zo ingesteld dat ik iedere reactie moet goedkeuren dus als jullie iets leuks willen schrijven onder de clip is dat natuurlijk geweldig , maar het liefst  geen bericht dat ik een kogel krijg of zo hahaha, jeetje wat een een sneue mensjes als je er serieus over nadenkt, maar ik denk verder maar niet aan die onzin want dit is zò kinderachtig en hersenloos en wat hylarisch is is dat we exact weten uit welke hoek het komt , nou ja lekker laten gaan en positief denken zou ik zo zeggen.
Ik heb het de afgelopen weken heel druk gehad met interviews bij radiostations dus ik ben wel een beetje sufgeluld de afgelopen weken hahaha, maar ook daar ben ik natuurlijk dankbaar voor want alle aandacht die er aan de single besteed wordt is natuurlijk geweldig.
Verder voor de mensen die mij beter kennen weten dat ik tamme ratjes fok en ik het mega druk heb om 2 nestjes groot te brengen en dat geeft mij zoooooooooooveel plezier en heel veel innerlijke rust, uiteindelijk blijkt toch iedere keer weer dat een dier meer liefde geeft dan de mens .
Maar nog een weekje en dan zijn die ukkies groot en mogen de meeste naar hun nieuwe baasjes en de rest blijft gezellig bij mij wonen.
Morgen heb ik de eerste carnavals optredens in Sittard en zondag een verjaardagsshow in Vlaanderen dus wordt weer een lekker druk weekend.
We zijn ook nog steeds bezig om de ontbrekende schakels van het live combo dinges te formeren want we willen dus echt proberen om met live begeleiding in november een concert te doen, maar jee wat is het moeilijk om goede muzikanten te vinden (in de buurt van Zeeuws Vlaanderen dan he) .
Tja, wat ga ik verder nog doen de komende tijd.................. eerst nog maar even "Engel" laten draaien en dat was dan voorlopig wel even mijn laatste single , ik wil gewoon zingen , teksten schrijven etc en me niet druk te moeten/hoeven te maken wat mensen onder mijn clips schrijven en meer van dat soort dingen want daar gaat het volgens mij niet over, in mijn beleving gaat het over muziek en niet over dat je mijn kop niet moet haha.

En dan heb ik natuurlijk nog mijn samenwerking met JohnD dat ook nog een staartje krijgt ergens dit jaar , maar daarover later meer.
En we gaan ook met z'n allen op vakantie naar Benidorm he (zie mijn openbare agenda) , we hoorden dat het goed vol loopt dus wil je nog mee, haast je dan en neem contact op met de organisatie.
2 febr 'smorgens heeeeeeeeeeel vroeg bij radio Lichtaart en dan snel naar radio Valencia voor interviews , dus die zondag is het weer geen uitslapen voor Riezzie hahaha.

Nou, lieverds, heel veel liefs en hopelijk tot snel ergens.

Dikke kus
Riezz xxxx
enne blijven jullie stemmen op "Jij moet een engel zijn" ?4 januari 2020,

Hallo lieve fans, hopelijk zijn jullie allemaal de feestdagen een beetje vredig doorgekomen (ik ook zeeeeer vredig 9 kilo zwaarder pfff,dus zwaar op dat ellendige dieet , the story of my life).
Nou ja er zijn mensen die het zwaarder hebben he dan ik met mijn beetje overgewicht zullen we maar zeggen.
De nieuwe single "Jij moet een engel zijn" vind zijn weg naar alle radiostations en bij sommige radio's staat hij al in de stemlijst.
TV Oranje gaat 7 januari pas beginnen met sorteren van de nieuwe clips en daarna zal hij pas verkiesbaar zijn daar en de dag dat hij dààr verkiesbaar is, komt hij ook online op youtube etc .
We hebben de clip vrij eenvoudig gehouden en bij de snerpende gitaarsolo is gewoon Peter de Krijger gefilmd die de solo's ook ingespeeld heeft dus dit keer sta ik niet moeilijk te doen met een instrument dat ik helemaal niet bespeel maar is de echte muzikant in beeld.
We hebben alles opgenomen in "de Pit" in Terneuzen want zoals jullie weten laat ik het liefst stukjes van Zeeland zien in mijn clips en deze poptempel is weer eens iets anders dan het eeuwige strand haha.
Wij zijn het nieuwe jaar heel kalm ingegaan, voor het eerst in ik denk 34 jaar geen optreden aangenomen en samen met de voetjes op de bank met oliebollen en Netflix genoten van de rust.
Maar al met al is het een rollercoaster van een jaar geweest, muzikaal WAANZINNIG met een nummer 3 notering in de TV Oranje top 1000 , daar kun je als lulletje uit Amsterdam Oost alleen maar van dromen toch?  .
Ik heb prachtige optredens mogen doen in 2019 en dan is de nieuwe cd ook nog een super ontvangen.
Alle ellende die er helaas ook is geweest nadert nu toch wel het einde dus dat gaan we gewoon achter ons laten en gewoon vooruit kijken.
Het laatste optreden van het jaar hebben we gedaan in "de Blide" (verzorgingscentrum)  samen met Guanita en wat een mooie afsluiting, de mensen zo blij , lief en dankbaar dat je je eigen sorus gewoon vergeet .
Tja en zo kan ik wel doorgaan met het beschrijven van het oude jaar en de liefde die ik heb mogen ontvangen maar dan moet ik weer 1000 mensen gaan bedanken en als ik er 1 niet noem heb ik meteen weer kwade gezichten, ik zeg gewoon: 
LIEVE FANS , DANK JULLIE ALLEMAAL VOOR EEN TOPJAAR en WE GAAN VAN 2020 EEN FEEST MAKEN MET Z'N ALLEN !!!
Ojah we gaan natuurlijk ook een mega mooie artiestenreis maken met een heel stel van jullie, wie nog mee wil , kijk even bij openbare agenda want daar staat het inschrijvingsformulier en de info.


Lieve mensen, hou van elkaar
Dikke kus
Riezziebiezzie


26 november
Hallo luitjes allemaal,
Hoe gaat het met iedereen , hier alles okay hoor.
Ik dacht ik zal zelf maar weer eens iets schrijven aan jullie omdat ik op de FB chat zelf eigenlijk heel weinig kom .


Er zijn weer leuke dingen, Gisteren zijn we de locatie wezen bekijken voor de nieuwe videoclip die we 11 december op gaan nemen en in januari zal deze het daglicht zien.
Het is een leuke rockerige locatie in Terneuzen , echt even iets anders dan zon , zee , strand of piano's hahaha , maar moet wel even want anders denkt iedereen dat ik alleen maar klassieke bewerkingen zing en dat is dus niet zo zoals de meesten van jullie wel weten.
We roepen dit jaar nog heel veel op voor de Mondscheinsonate omdat we die graag in de top 1000 willen hebben aan het eind van het jaar en daarna gaan we oproepen voor de nieuwe single natuurlijk en gaat Mondschein voor Oranje de kast in want oproepen voor nummers die jaren oud zijn gaat me écht te ver en heeft niks meer met muzikant zijn te maken en bovendien komt straks dan mijn eigen repertoire mij en jullie de strot uit en dat is niet de bedoeling natuurlijk haha.
Vrijdag heb ik de laatste kaakoperatie(tje) en dan zal dat ook wel achter de rug zijn gaan we maar van uit en ga ik straks 2020 met frisse moed beginnen en er staan leuke dingen op het programma waaronder waarschijnlijk een artiestenreis naar Benidorm met een lading leuke collega's , maar daar horen jullie nog wel meer over.
De cd is echt mega ontvangen dus ook daar ben ik megablij mee , kortom ook al is het koud buiten, het zonnetje komt hier door na een bewogen jaartje.
We blijven bv ook dit jaar vol bezinning bewust samen thuis met oudjaar want na zeg maar 39 jaar werken op oudjaarsavond lijkt het ons zalig om ons gewoon lekker vol te proppen op de bank met Netflix aan.
November 2019 was ook de maand waar ik 40 jaar op de Bühne stond , maar niks aan gedaan en braaf over heb gezwegen , ik denk dat ik dat misschien volgend jaar als thema in Porgy en Bess erdoor gooi want 40 jaar is niet niks natuurlijk, dat had ik als jochie ook niet kunnen denken (en eigenlijk kan ik het me nog steeds niet voorstellen haha), ik voel me helemaal niet zo oud, ook al zegt mijn skelet soms wel eens "dit gaan we niet meer doen he manneke".
Nou ja, we gaan gewoon lekker door met alles enneeeeeeeee jullie blijven zwaar stemmen op  De Mondscheinsonate  he bij Tv Oranje zodat de top 1000 een feestje wordt dit jaar.

Dag kanjers en tot snel allemaal
Riezziebiezzie


11 november 2019
Hellowwwwwwwwwwwwwwwwww,
Zo de cd is erdoor , en God zij dank zijn de reacties allemaal tè gek .
Heel blij mee want er zit toch wel veel van mijzelf in de teksten , in Januari komt de nieuwe single en tja dat is in samenspraak met de fans dus ik heb niets in te brengen de single is bepaalt en de single erna weet ik zelf al , maar we gaan eerst voor "Engel", december clippie maken en dan gaan met die banaan.
Het is een druk weekend , eerst de benefiet van het kinderkankerfonds waar Conny en ik eigenlijk te veel hebben geschreeuwd om ons verstaanbaar te maken met het harde geluid dus dat was de dag er op hees en schor op het feest van Patricia en Nicolle en de cd presentatie, nu nog steeds eigenlijk en een verkoudheid eroverheen en straks moet ik zingen in onze geliefde Parasol in Velzeke , dus zal nog even met een schraapje in de keel zijn maar dan heb ik een paar dagen rust tot het volgende weekend .
Ik ben in ieder geval blij met alle positieve reacties , daarvoor 1000x dank.
De cd gaat vanaf nu mee naar alle optredens en is te koop à 15,00  en wil je hem per post dan komt daar de porto bij maar dan moet je maar even een mailtje sturen via contact want dat regel ikzelf niet.

Nou lieve schatten, ik ga me klaar maken om te vertrekken naar de Parasol en misschien tot straks enneeee wie niet komt vanmiddag blijf stemmen op "De Mondscheinsonate" bij TV Oranje (kan 5x per half uur dus zet  je wekker hahahhaa) en wie weet sta ik er vanavond dan weer in, gewoon op de gele lettertjes drukken hier of via mijn FB pagina natuurlijk.

Hele dikke kus en tot snel
Riezziebiezzie xxxxx


31 oktober 2019
Hallo lieve mensen,
Brr de herfst is nu echt begonnen, bah het is koud en vroeg donker (maar dat is met kaarsjes aan wel weer gezellig), de kou mag alleen wegblijven van mij maar helaas we zullen het er de komende maanden mee moeten doen haha.
Hier gaat het met de gezondheid eindelijk de goede kant op dus duimen dat dat zo door blijft gaan.
Vorige week voor het eerst weer gezongen bij de show van Conny en mensen wat een verademing om de strot weer te laten werken.
Èn zoals het er uit ziet gaan we de deadline van 10 november redden en is de nieuwe cd er , wat een ei om te leggen deze keer met weken er tussenuit door de kaakellende en daarna Peter van de studio geopereerd zodat een paar gitaarpartijen moesten wachten.
Ik geloof dat alleen Ellepel fit was om prachtige backings in te zingen hahaha en dat heeft ze dan ook gedaan .
Vanmiddag hebben we de master en het hoesontwerp weggebracht en donderdag of vrijdag kunnen we ze halen, dus duimen dat er geen vertraging of iets dergerlijks gebeurd.
Volgende week wordt het een druk weekje - zaterdag benefiet Kinderkankerfonds - zondag in Aalst en maandagmiddag in de Parasol  (zie openbare agenda).
Maar de cd wordt voorgesteld 10 november in Aalst en daar gaat hij ook voor het eerst de verkoop in (alsook de usb kaart van het album voor op de pc).
De titel is...................................... ja vertel ik volgende week wel hahahaha.
Maar het is een mix geworden van een paar stijlen, jullie kennen allemaal de 2 singels "De Mondscheinsonate en Een zee van liefde" en verder staan er mooie ballads op en 2 snerpende gitaren nummers en zelfs een nummer dat neigt naar een gospelsoundje.
Ach, we gaan het wel zien wat jullie er van vinden , maar ik denk dat het wel goed komt .
In januari komt de nieuwe single van dit album maar er zijn al mensen die het gehoord hebben bij de show van Conny want daar heb ik het gewoon even tegen alle verwachtingen in even snel in het programma gegooid om uit te testen en iedereen klapte lekker mee dus hoppa dat geeft meteen een goed gevoel.
Voor nu ga ik trouw mijn toonladdertjes doen om weer bij stem te komen zoals het hoort en vooral de nieuwe teksten leren want pffffffffffffff waar laat je al die woorden in je kop haha.

Nou lieve mensen misschien tot volgende week 9-10 of 11 november.

Dikke kus
Riezziebiezzie


11 oktober,
Hallo allemaal, hier ben ik weer zelf even.
Eerst en vooral heel veel dank voor alle steun die ik van vrienden en vooral fans heb gekregen na mijn operatie.
Het is een rottige periode geweest en is nog niet over natuurlijk want nu moet ik maar afwachten of het getransplanteerde bot vast gaat groeien.
Maar in ieder geval denk ik/hoop ik dat er nu licht aan het eind van de tunnel is en  ergens in december weten we of ik mijn normale leven weer terug heb dus we duimen gewoon nog even door.
Ik ben wel alweer begonnen met de zangoefeningen en zo want 20 oktober beginnen we gewoon weer en moet ik gewoon weer zingen (zie openbare agenda) en na 5 weken totaal geen oefening of zo gedaan te hebben merk ik wel dat ik er even aan moet trekken, maar is niet anders, komt wel weer goed allemaal.
Vorige week kon ik voor het eerst weer eten als ik het kaakbot niet te veel zou belasten en het eerste dat ik heb gedaan is naar Tania en Alexander gegaan en mij in hun frituur volgestopt met frikandellen en wat een traktatie om iets vast te eten en geen soep, pap, vla, kwark en andere slappe bende omdat er geen druk op mijn kaak mocht komen.
Je wordt trouwens moddervet van pap, vla en al die ellende dus straks maar weer 1000 calorieën per dag , want ook ik vecht al mijn hele leven tegen de overtollige kilo's zoals de meesten van ons.
Nou ja, genoeg gezeurd en nu weet iedereen dat het weer beter gaat en we gaan duimen dat alles helemaal goed komt.
Na mijn frikandellen vreetfestijn meteen mezelf beloont met een nieuwe Blondie tattoo op mijn kuit dus na 42 jaar fan zijn staat  Debbie Harry op mijn lichaam geïnkt en ik ben er megablij mee.
Dinsdag gaan we naar de studio om het 1 en ander af te mixen van het album en voor 1 nummer nog wat kleine koortjes in te zingen en dan flink controle luisteren en klaar is het album denk ik dan en kan hij de persen door.
Dus 10 november is dan de cd presentatie in Aalst bij de show van Patricia, wie nog geen kaarten heeft , gewoon even reserveren (zie openbare agenda) .
De hoes is al een paar maanden klaar en is een mix met videoclip foto's van de trekker van het album :  "De Mondscheinsonate" en van de fotosessie van "Een Zee van Liefde" , dus mooie plaatjes.
De Mondscheinfoto van de cover hebben we bewust maanden vastgehouden dus de cover is een onbekende foto uit deze serie .
In januari 2020 komt pas de nieuwe single en gaat een uptempo nummer zijn , maaaaaaaaaar jullie kunnen tot dan wel iedere dag even op Mondschein blijven stemmen bij Oranje voor de eindlijst waar ik dit nummer waar ik zo trots op ben wel hoog in zou willen hebben  , de oranje stemlijsten staan op de site in het menu) .
Tja verder weet ik niet zo goed wat ik moet melden want na 5 weken binnen zitten is er natuurlijk niets te vertellen .
Ik heb me beziggehouden met het bijhouden van mijn rattery website en een nieuwe Liz' website gemaakt en verder vooral veel geslapen en Netflix gekeken.
Nu ga ik me dus weer gewoon onder de mensen begeven en het leven weer oppakken en natuurlijk de nieuwe teksten uit mijn hoofd leren want die moeten er wel ingestampt worden natuurlijk en 29 november de vooralsnog hopelijk laatste operatie en God geeft het dat het dan klaar is met scalpels in mijn mond .
Dit jaar ga ik dan ook alleen kerstavond vieren bij Tania en Alexander en familie en oudjaar blijven we lekker thuis voor het eerst sinds jaren en vooral genieten en bijkomen van een vreselijk jaar (qua gezondheid, de rest was wel super, maar daar denk je niet aan als er ellende is natuurlijk), 2020 ga ik er gewoon weer vol in en laten we alle k..dingen voor dat wat ze zijn ............

Lieve schatten, ik zie jullie allemaal snel hoop ik.
Dikke smakkerd allemaal
Liefs
Riezziebiezzie


16 september:
Even een snelle update , het gaat allemaal niet zo heel lekker met de bot-transplantatie qua vastgroeien en zo en dat heeft lichamelijk maar zeer zeker geestelijk een flinke invloed op me dus dat ga ik ook maar niet bagatelliseren om me flinker voor te doen dan ik me voel.
Dus na veel pijn en slapeloze pieker nachten heb ik me dan ook even helemaal teruggetrokken om bij te komen en alles rustig te laten helen.
Mijn hele social media gebeuren heb ik uit handen gegeven aan Tania en aan Peter dus die plaatsen berichten uit mijn naam (waarvoor meeeeer dan mijn hartelijke dank )
Als ik me beter voel ga ik jullie vast allemaal weer spammen met mijn verhaaltjes en berichtjes , maar nu effe niet.
Ik wil iedereen die de moeite heeft gedaan om me te feliciteren met mijn verjaardag bedanken , echt tof van jullie en ook voor alle beterschapswensen/kaartjes/bloemen etc  natuurlijk .
Verder zijn er een paar vage zaken met mijn facebook gebeurd, zo'n 200 mensen weg (die nadat ik ze aanschreef er ook niets van snapten en weer terug zijn , dus zal wel weer iets van FB of een hack zijn geweest want ik hoorde dit probleem van meerdere mensen).
Verder ook vanuit het niets geblokkeerd door de mensen van Radio de Vlaamse Ardennen en als we ze bellen voor opheldering wordt meteen opgehangen  dus er zal wel weer iets aan de hand zijn wat waarschijnlijk samenhangt met een hack of zo  ,ik ga me er ook niet meer druk om maken .

Ik wil gewoon weer beter worden en zingen voor mijn allerliefste fans en tot het zover is zeg ik:

Dag lieve vrienden, tot snel allemaal.
Thanxxx allemaal voor de support .8 september 2018:

Hallo lieve vrienden,
Het wordt even tijd dat ik van mezelf laat horen want ik ben niet zo heel veel op facebook en zo.
Deze week dus de kaakoperatie gehad en eigenlijk valt het een beetje tegen voor mijzelf maar zal wel weer overgaan met de juiste hoeveelheid pijnstillers.
Dinsdag moet ik naar de kaakchirurg terug om te controleren of de wonden goed genezen en het getransplanteerde bot aanstalten maakt om vast te groeien,
Ik vind het allemaal een beetje spannend maar het ergste heb ik gehad denk ik dan maar, het bot is verplaatst en de implantaten zitten in de kaak dus als die allemaal vastgroeien is er niet zo veel meer aan de hand denk ik.
De revalidatie wordt iets langer hebben we al gehoord dan dat we dachten dus ik hou mij heel braaf zodat ik snel weer kan zingen want nu pas merk ik dat ik mijn grootste plezier uit mijn muziek haal en tja als ik nu mijn scheur opentrek scheuren mijn hechtingen, dus effe niet doen maar haha.
We hebben ook heel erg snel alle vocalen voor de cd opgenomen vorige week zodat ik niets meer hoef in te zingen en wat een nare bijkomstigheid is, is dat de schouderpees van Peter de Krijger (mijn gitarist en studio steun en toeverlaat) is afgescheurd en ook hij is net geopereerd maar we hebben dus de gitaarpartijen ook vorige week nog erop gezet en dus nu alleen nog een paar backings , tot in den treure afmixen en klaar is alles.
Ik heb de onafgemixte versie hier al thuis en ik vind het een mooi album met werkelijk topnummers naar mijn inzien.
De operatie bij Peter is intussen ook geslaagd dus ook hij kan nu gaan helen en revalideren.............gaat echt lekker met het Riezz team haha.
Intussen hebben we het steeds serieuzer om met een soort combo te gaan werken en gewoon alles live te gaan doen en het zou zo maar kunnen dat ik volgend jaar Porgy en Bess in Terneuzen  doe met orkestje in plaats van tape, wat is er mooier om met muzikanten muziek te maken dus dat is wel even een dingetje waar ik me op kan verheugen.
De kerstreis met Conny gaat niet door want de restaurants rondom Center Oberhausen hebben het zò druk dat ze geen zaal vrij willen maken , maar is niet anders , dit jaar dus geen fanreis naar de kerstmarkt .
Vanavond stond ik trouwens op plek 2 bij tv oranje met "een zee van liefde" , jullie houden het echt geweldig vol en ik ben mega dankbaar natuurlijk dat jullie iedere dag jullie kostbare secondes besteden aan stemmen op mij bij TV Oranje.............
Ik zou helemaal niet meer oproepen omdat ik bang ben dat ik jullie tot last ben maar ik zet hier nog maar even de link en jullie kunnen 5x per half uur stemmen, dus willen jullie me op de eerste plek dat zeg ik: kom maar op en stem je gek (maar 1 zal wel niet lukken hoor want dan moet iedereen heel fanatiek stemmen en dat kan ik niet van jullie verwachten).
Maar via deze balk kun je dus stemmen 5x per half uur.

Tja verder heb ik niet zo heel veel te melden, ik lig in bed, kijk wat tv en ben een beetje groggy van de pijnstillers, maar ik ga niet klagen , hoera we leven nog zeggen we maar he.
Ik wil wel alle fans bedanken voor alle berichtjes om me sterkte te wensen, de bloemen die werden bezorgd en ga zo maar door.
Dank jullie wel allemaal , ik hou van jullie.
Zo het is tijd om plat te gaan en ik hou jullie wel op de hoogte als de kaakchirurg zijn mening heeft gegeven brrrrrrrrrrrrr griezelige mensen zijn dat hahaha.

Allemaal een dikke kus en nogmaals dankjulliewel
Riezziebiezzie


12 aug 2019

Hellowwwwwwwwww everybody ,
Hoe is het er mee.
Hier alles gewoon lekker zijn gangetje hoor, het mooie weer is een beetje weggetrokken dus hier in Zeeland kunnen de tuinmeubelen de schuur in anders liggen ze bij de buren in de tuin van alle zeewind die we hier hebben.
Maar de zomer zal vast nog wel een lekker warm staartje hebben.
Vorige week heb ik een beetje gerepeteerd met Tommy een muzikant die we al jaren kennen om even te kijken of het klikte als we samen zouden spelen en ja eigenlijk was het meteen okay dus het zou inderdaad wel eens kunnen gebeuren dat ik mijn oude vertrouwde liefde "het kleine theater" oppak en gewoon lekker live muziek ga maken samen met deze muzikant, maar dat staat nog in de kinderschoenen hoor dus ga niet meteen om datums en kaarten vragen whahahaha.
Tja , de full cd zit er nog steeds aan te komen, ik heb het niet in de hand , het wachten is nu op andere mensen die ik nodig heb om de boel klaar te krijgen , maar dat zal wel goed komen allemaal.
De meeste fans/vrienden hebben mijn live filmpje bekeken op Facebook waarin ik zeg dat ik stop met oproepen voor tv oranje en de reden is dat het mijn hele leven ging beheersen en het is ook een beetje een oorlog geworden allemaal daar en ik heb daar geen zin in, ik wil muziek maken en geen oorlog voeren .
Nu blijkt dat jullie als fans gewoon door stemmen en ik ineens weer in de top 10 stond gisteren (kan vandaag weer anders zijn natuurlijk) maar ik was werkelijk helemaal verbaast , ik zat bij de kapper en ting ting mijn telefoon ging en iemand schreef " heej makker je staat op 7 in de verzoekparade" .
Ik ben natuurlijk mega dankbaar dat jullie allemaal zo trouw blijven stemmen en Tania en anderen voor het massaal  blijven oproepen en delen , echt de max en dat geeft mij wel een gevoel van "Wow, ik doe het niet voor niets allemaal" , want dat had ik wel een beetje door het oorlogje voeren eigenlijk.
Maar ik zet op deze pagina natuurlijk wel gewoon de link waar jullie op mij kunnen stemmen bij tv oranje en sta ik er niet in dan is het altijd mooi voor de top 1000 aan het eind van het jaar .
Als je er te lang in staat gaan ze ook gillen dat je de hele dag op jezelf zit te stemmen en zo , dus ze denken dat ik niets anders te doen heb zeker hahaha maar dat zegt meer over degene die zulke onzin roepen dan over mij en verder is dìè case closed.
Maar hier is wel de link nog effe whahahahaha (sorry ik kan het niet laten )

Verder is het deze week even een gebroken weekje , midden in de week 2x naar Vlaanderen om op te treden en wat afspraken bij radio's , maar dat hoort er allemaal bij natuurlijk.
Ik zit dus niet stil als iemand dat zou denken hier , nee ik ben eigenlijk altijd wel ergens mee bezig , is het niet met muziek zijn het wel mijn dieren waar ik tijd aan moet/wil besteden ............... mijn leven is dus lekker gevuld en zou er een avond zijn dat er niks is dan hebben we altijd nog, een bed, paprika chips en Netflix, zàlig haha.
Ook leuk dat ik bij Radio de Putter ineens op 4 in hun top 10 stond, heel leuk eigenlijk en vorige week stond bij Withyou TV ineens De Mondscheinsonate weer in hun top........... dat nummer blijft nog steeds meegaan en het is natuurlijk straks de trekker van de full cd en dat nummer verdiend het om de trekker te zijn, 5 maanden lang in diverse hitparades en tv oranje de top 10 gehad is natuurlijk leuk en dan kun je flink gillen dat het je niks kan schelen dat je nummer er zo lang bij Oranje in staat,  nou ik gil dat niet , ik was/ben er mega trots op en klaar!.

Tja, 30 aug heb ik het laatste jobje op een artiestenbeurs en dan moet ik me klaarmaken voor mijn kaakoperatie 2 september , als ik er aan denk wordt ik al niet goed , dus de gedachte schuif ik zo lang mogelijk voor me uit.
Er worden stukjes bot verplaatst en geïmplanteerd van achter naar voren en dan gaan er implantaten in of zoiets brrrrrrrrrrrrr en ik zal blauw zijn tot aan mijn voorhoofd als het even tegenzit, nou ook een mooie kleur hahaha.
Alles ligt dus even stil tot half oktober dan en laten we hopen dan dat alles gewoon weer okay is en zo niet ligt alles stil tot Sint Juttemis zullen we maar zeggen.

Nou lieve schatten.
Dikke kus en misschien tot snel.
Jullie
Riezziebiezzie


28 juli 2019
Hoi allemaal,
Hoe is het daar?, wat hebben we het warm gehad he de afgelopen week.
Ik had een paar buitenoptredens dus ik hoef niet te vertellen hoe ik er uit zag naderhand hahaha.
Op de fotopagina staat een map van het optreden in Luxemburg en daar was het zo heet dat ik af en toe duizelig was van het springen.
Maar "the show must go on" en wat was het een GEWELDIGE avond op Camping Im Aal met megatop publiek .
Volgend jaar sta ik daar op 5 augustus en er zijn al een heel stel vlaamse fans die willen komen, maar wees snel om een caravan of hotel te boeken daar want het is een populaire streek.
Als je een caravan wil boeken voor die datum stuur dan (of beter bel dan) gewoon naar Silvia van de camping Im Aal , ze spreken gewoon Nederlands daar via www.campingaal.lu  .
Nou met een dagje rust ertussen hadden we natuurlijk de geweldige Pink friday van de Megakermis in Uden (velen hebben mijn reclamespotje op tv Oranje gezien dagelijks) en ook daar was het weer zo heet dat je uit je boxershort zweette .
Maar het blijft een top kermis met zalige attracties en geweldig gezellige mensen waar het voor mij al jaren "thuiskomen" is.
Volgend jaar 25 juli is de nieuwe editie 2020 van de Pink Friday en natuurlijk ben ik er weer gewoon bij .
Tja wat heb ik verder te vertellen................. niet zo heel veel nieuws onder de zon, de single gaat nog steeds leuk bij TV Oranje dankzij jullie lieve stemmen iedere dag via TV ORANJE , waarvoor natuurlijk nog steeds mega veel dank , echt te gek van jullie dat jullie dat voor mij over hebben.
De agenda voor 2020 begint vol te lopen , zowel openbaar als privè feesten en dan denk ik euh 2020..... eerst maar zorgen dat ik in leven blijf tot die tijd haha.
Vanaf begin september tot half oktober ligt alles stil hier omdat ik een kaakoperatie krijg en dus bont en blauw zal zijn , maar geen zorgen het is niet iets heel ergs, ze gaan twee stukken kaak verplaatsen van achter naar voren en implantaten zetten op die plekken (het gevolg van een beul van een tandarts) , maar duim met me mee dat na jaren eindelijk alles okay zal zijn nadien want ik heb nu wel genoeg van 4 jaar tandartspraktijk-kaakchirurg etc in en uit lopen.
Nou ja we gaan er gewoon vanuit dat alles goed komt en klaar .
Dit houd wel in dat de clip van de nieuwe single net vòòr de operatie of gewoon na het helen wordt opgenomen.
Nou ja, de nieuwe single is toch voor het najaar bedoeld als de full cd uit komt.
En we zijn ook stiekem aan het kijken wat we kunnen gaan doen op theatergebied met een live combo of zo, want dat begint te kriebelen en we hebben een megatop muzikant ontmoet (nou ja we kennen hem al jaren haha) en we gaan in bespreking dus, maar daarover later meer want de ervaring leert dat je ergens heel happy aan kunt beginnen en na de besprekingen blijft er van het plan niks over dus dat komt later wel in de nieuwere babbels hahaha.
Eerst en vooral is al mijn aandacht voor de full cd , die moet gewoon geweldig klinken en dan zien we wel weer.
Nou mensen , ik ga even verder kijken naar Tv oranje wat het vandaag heeft gebracht enneeeeeeeeee jullie blijven gewoon doorstemmen voor Riezzie he.

Dikke smakkerd en tot snel bij een optreden
Riezziebiezzie


Perry Zuidam- Rita Young-Riezz
Perry Zuidam- Rita Young-Riezz

Hallo allemaal,

Hoe is het aan de andere kant van het scherm ?.
Hier alles heel vermoeiend geweest , een week vol met vroege interviews (nou ja sommige niet zo vroeg maar wel 300 kilometer rijden dus om half 6 mijn bedje uit en dat is voor een nachtbraker niet zo een lekkere tijd).
Het begon allemaal bij in Sneek RadioNL , in het programma op volle kracht met Hessel en ik moet zeggen dat was lekker gezellig, maar wel zakelijk natuurlijk.
Daarna snel door naar Assen voor een interview voor het blad Lucky Joe in hotel Van der Valk , lekker ontspannen en hopelijk maken ze er iets leuks van (in september of zo is het blad gratis te verkrijgen in muziekwinkels of via hun website).
Vrijdag een interview bij radio Vlaardingen bij/met Rita Young en dat was boven verwachting wel heeeeeeeeel gezellig en Perry Zuidam zat in dezelfde uitzending dus drie TV Oranje verzoekparade "concurrenten" bij elkaar en we kunnen dus zeggen , zonder haat en nijd maar gewoon leuk onder elkaar (wat een verademing dat het ook nog zò kan).
Meteen afgesproken dat ik meedraai in de kerstshow van Rita (zie agenda) dus dat zal ook wel een feessie worden haha.
Dan zou het laatste interview zijn bijn Radio Lichtaart in Vlaanderen en dan sta je wederom om half zes op om op tijd op de ontbijtshow te zijn en dan hebben ze vergeten je af te bellen en dat kan de voorzitter niets schelen dus (en dat zegt hij ook gewoon ), tot zover minachting voor artiesten , nou is niet anders, dat ze maar ontploffen daar hahaha.
Tja , dan gaat de single "Een zee van liefde" nog redelijk goed bij TV Oranje dank zij al jullie stemmen waar ik meer dan dankbaar voor ben want wie heeft er zulke fans die iedere dag zorgen dat ik in de verzoekparade sta met eerlijke stemmen.

De vocalen voor de full cd zijn ook klaar, tòt ik goed ging luisteren en we zaten al een tijdje te klooien met een nummer waar eerst de gitaren vals meespeelden en nu de gitaren overnieuw zijn gespeeld blijkt dat de hele band gewoon vals jengelt dus Dan Ellery mag hem overnieuw maken want dit kan en mag natuurlijk niet gebeuren (is inmiddels gebeurd en Peter de Krijger gaat de gitaarpartijen maar live inspelen in de studio) en ik ga dat nummer maar weer opnieuw inzingen.......... en misschien bouwen aan dit nummer om als volgende single een uptempo nummer uit te brengen want mensen schijnen te denken dat ik alleen maar ballads zing hahahaha, toevallig 2 rustige nummers als single en je zit in een hokje.
Dat is wel een beetje vermoeiend hoor dat mensen het verschil tussen een live optreden en de singlekeuze niet los kunnen zien van elkaar , dus eigenlijk wordt je gedwongen om hoempa singles uit te brengen hahaha .
Dan is het nog aan Ellen om een lading backings er op te knallen en aan Peter om alle gitaarpartijen er mooi op te krijgen maar dat gaat wel lukken hahaha.
Er is een extra nummer bijgekomen dat ik al blèrde toen ik 16 of zo was , een Rita Hovink cover dus voor mij is het album nu klaar qua nummers .
Verder heb ik het drukkies met nieuwe huisdiertjes (jonge ratjes zoals de meesten wel weten) en die hebben ook even alle zorg nodig , Riezz is dus weer een bezig bijtje en eigenlijk een beetje een moe bijtje hahaha.

Nou lieve mensen, de groetjes en tot snel
Dikke kus Riezziebiezzie


24 juni 2019

hallo lieve vrienden,
Daaaaar ben ik weeeeeeeeeeeeeer haha.
Hoe is het met jullie allemaal?.
Hier kan het eigenlijk niet beter gaan denk ik .
Een paar leuke optredens gehad en een paar megaleuke in het vooruitzicht en dan is de laatste orkestband ook eindelijk klaar dus we kunnen de laatste dingen gaan afwerken van het nieuwe album.
Er moeten nog 2 nummers ingezongen worden door mij, nog veel backingvocals door Ellen en een nummer of 4 moeten nog de gitaarpartijen ingespeeld worden door Peter de Krijger en dan kunnen we afmixen en eventueel nog wat dingen veranderen, overzingen , muggeziften etc etc.
Het is dus al met al nog steeds redelijk druk in huize Riezz en dat met de warmte hahaha.
"Een zee van liefde" gaat ook nog steeds lekker bij TV Oranje door jullie stemmen iedere dag, waar ik natuurlijk mega maar dan ook mega dankbaar voor ben.

Vanaf juli gaat de single groot mee op RADIO NL en 12 juli heb ik daar een interview en daarna een interview met het blad "Lucky Joe Magazine" , hopen dus op een goede afloop allemaal.
Wel leuk allemaal dus wat er te gebeuren staat allemaal.

Tja wat heb ik verder te vertellen??? eigenlijk niet zo veel , ik heb heel veel al live verteld op facebook haha.
Oja, er zijn mensen die denken dat als ze een filmpje van 19.00u kijken om 22.00u dat ik ze dan zie , nee dus haha.
Deze week begon een mevrouw Carine ?? die ik helemaal niet ken onder de video te schrijven dat ze stopt met stemmen omdat Belgen zeker niet meetellen voor mij want ik antwoord niet en blabla................ eh ik lag al in bed whahahaha.
En iedereen die mij kent weet dat 70% van mijn fans Vlaams zijn dus hoezo zouden Vlamingen niet meetellen voor mij? , maar als je kijkt naar een oud live filmpje zie ik je dus niet en zwaai ik ook niet naar je haha.
Wel vermoeiend hoor en eigenlijk suf dat mensen meteen nare opmerkingen beginnen neer te pennen op je Facebookpagina die anderen weer kunnen lezen als waarheid.
Bij deze: IK HOU VAN AL MIJN FANS ! BELGEN< DUITSERS< NEDERLANDERS< SPANJAARDEN en ga zo maar door hahaha, wat erg eigenlijk dat ik me moet verantwoorden voor zoiets doms pffffffffff.

maar Riezzie blijft vrolijk verder hoor, jullie stemmen voor mij, jullie steunen mij en het is mooi weer dus wat wil een mens nog meer.

Dag lieve schatten en pas op met deze warmte he, veel drinken en geen uren bakken in de zon.
Dikke kus
Riezziebiezzie


28 mei 2019,

Hallo lieve mensen,
Daar ben ik weer even tussen alle drukke bedrijven door, want wat is het druk met optredens en promozaken.
Eerst en vooral wil ik echt iedereen bedanken voor de geweldige avond die ik heb gehad tijdens het DANKJEWEL concert, wat heb ik mij geliefd gevoeld (ik spreek mede namens Ellen en JohnD denk ik) , wat een avond hebben we gehad.
Dit was weer een avond dat een verwarmd plekje in mijn hart heeft achtergelaten , dus nogmaals dankjulliewel allemaal voor het massaal komen naar Terneuzen.
Heel fijn ook om een stel nieuwe liedjes uit te proberen en tja, die komen dus op het album want jullie hebben ze lekker ontvangen.
Natuurlijk deden de oudere klassiekers het ook gewoon goed en zongen jullie ze massaal mee en dat was voor mij dan wel weer leuk hahaha.
De nieuwe single "een zee van liefde" is door jullie en de radio stations ook helemaal top ontvangen en inderdaad iedereen blèrt het nanananana goed mee hahaha.
Bij Tv Oranje ben ik op 2 binnen gekomen dankzij jullie stemmen iedere dag en nu maar hopen dat jullie zo veel stemmen, delen en oproepen bij jullie vrienden dat we heel misschien de nummer 1 bereiken , dat zou een kers op de taart zijn natuurlijk.

Verder is de single al bij verschillende stations paradeplaat, kneiterschijf topper van de week etc etc bij de NIET omkoopbare internetradio's dus helemaal leuk .
Afgelopen zondag zou de single bij WITHYOU TV nieuwkomer zijn maar helaas dus niet , nou ja is niet anders zal wel komen nog denk ik.
Ik zou dus wel aan jullie allemaal willen vragen om de single overal aan te vragen bij de radio's want de meeste radio's hebben de single gekregen dus hop hop draaien dan zeg ik dan hahahaha.
Maar ik weet dat ik op jullie allemaal kan rekenen en dat jullie er alles aan doen om van "EEN ZEE VAN LIEFDE" een kneiter van een hit te maken, uiteindelijk zijn jullie het ook geweest die de Mondscheinsonate 5 maanden bij TV Oranje in de top 10 hebben gestemd en daar ben ik zooooooooooooooooooooo dankbaar voor, dat is niet te beschrijven gewoon.

Nou lieve mensen,
Tot snel allemaal op 1 van de optredens.
Dikke kus
Riezziebiezzie


7 mei 2019,

Hallo allemaal,
Hoe is'tie ?
Hier alles helemaal naar mijn kleine zinnetje haha.
De nieuwe single is nu definitief gekozen en we gaan voor een zomerse melodie .
Zaterdag gaan we hem helemaal afmixen en een paar vocale dingetjes bekijken die niet zo lekker klinken naar mijn zin, maar zijn maar kleine dingetjes (paar beetje plat Amsterdams uitgesproken woorden en dat is niet echt de bedoeling want dan verstaan ze mij in Vlaanderen niet haha).
Ellen Minderhoud heeft weer prachtige koortjes ingezongen en Peter de Krijger zijn reggea-achtige gitaar geluidjes zijn ook heel relaxed in het nummer.
Nou dan is het wachten op nog 1 orkestband die nu ingespeeld wordt en als we die hebben ingezongen dan kan de boel afgemixt worden en is het nieuwe album eindelijk klaar yeahhhh, op 2,5 nummer na allemaal mijn teksten dus dit album ligt mij heel na aan het hart en op sommige melodieën geef ik mij best wel bloot eigenlijk want of je het wil of niet, vaak zijn teksten/bewerkingen tòch wel autobiografisch ook al zijn de gevoelens van heel lang geleden en zo.
Ik denk dat ik wel tevreden ben tot nu toe haha en meestal ben ik dat dus niet want ik ben een controlefreak /mierenne.... over iedere toon of effectje.
Als de single werkelijk zaterdag klaar is dan kunnen we in de komende week de videoclip op gaan nemen en dan kan de single 25 mei gezongen worden in Porgy en Bess , dus even passen en meten allemaal.
En zo blijf ik bezig en bezig.
De cd zal uitkomen als download op de verschillende download portals , gewone cd en natuurlijk de mooie usb kaart zoals ook de best off is nu.

Natuurlijk ook hard teksten aan het stampen voor 25 mei want een heleboel "oude" nummers zing ik eigenlijk nooit meer en al zeker niet de luisterliedjes want in het feestcircuit waar ik het meest werk is het meest rustige nummer "De Mondscheinsonate" en de rest is party.
Maar 25 mei heb ik dus eindelijk de kans om de rustige nummers te zingen waar ik zelf zo van hou , ook al betekend dat dat ik echt alle teksten er weer in moet rammen want ik ben geen jukebox dus ik kan geen plaatje opzetten haha en teksten oplezen weiger ik zolang het niet hoeft want dat vind ik zooooo bellemerend in het optreden , maar dat is persoonlijk natuurlijk.

Tja en wat ook prachtig is , is dat "De Mondscheinsonate" nog steeds in de lijst van TV ORANJE staat dankzij jullie stemmetjes iedere dag.
Ik ben daar zoooooo ontzettend blij mee, jullie doen dat toch maar voor mij , echt de max !!
Eigenlijk hoop ik dat de twee singles elkaar aflossen in de lijst en dat jullie gewoon door gaan met een paar keer een stem geven aan mijn mooie "Mondscheinsonate", maar ik denk dat jullie dat wel doen .
Stemmen kan dus nog steeds een paar keer per dag op deze link : TV ORANJE-MONDSCHEINSONATE


Nou lieve schatten, ik ga even aan het werk.
Dikke kus en tot 25 mei
xxxxx
Riezziebiezzie


21 april:
Hallo allemaal, Hoe is het met jullie daar aan de andere kant van het scherm?.
Hier gaat het allemaal gewoon goed, ik klaag helemaal niet :-) .
Het is op deze paasmorgen prachtig weer , de vogeltjes in de tuin fluiten en hier binnen is het om deze tijd nog rustig...........dus ik geniet met mijn kopje koffie van mijn rust.
Wat hebben we de afgelopen weken weer leuke optredens gehad , zeer gezellig en met top publiek.
Deze komende week donderdag nog een leuk optreden  in de Floreal Blankenberge , dat vind ik zelf altijd erg leuk om te toen.
Woensdag weer de studio in en ik denk dat we dan de nieuwe single definitief op gaan nemen, na wat heen en weer geschuif van ballad naar zomersong en twijfel hier en twijfel daar , gaan we woensdag met instrumenten en koortjes knutselen en kijken of we tòch de zomersong doen .
Ik hoop dus dat ik een beetje bij stem ben woensdag want meestal als de zon gaat schijnen begin ik te niezen en te snotteren hahaha , maar zal allemaal wel goed komen.
We gaan als we het "knutsel" nummer nemen voor een zomerse melodie die iedereen eigenlijk wel kent uit zijn/haar jeugd en dat gegoten in een loom Tropisch jasje .
Als alles afgemixt is dan weten we dus welk nummer het gaat worden, de ballad of de zomermelodie hahaha en zo blijf ik maar dubben .
Maar gaat vast helemaal goed komen hoor en als Peter de Krijger de akoestische gitaar er bij speelt dan krijgen beide nummers meteen een andere klank en tja dan gaat Riezzie nog meer twijfelen hahaha.
En dan is het wonder boven wonder nog steeds zo dat "De mondscheinsonate" nog STEEDS in de hoogste regionen van TV Oranje hangt met zelfs af en toe een nummer 1 notering omdat jullie zoooo geweldig stemmen iedere dag en mij gewoon die plek gunnen.
Ik ben ook werkelijk echt blij dat jullie dit voor mij doen zonder omkoperij etc , maar gewòòn voor mìj, jullie zijn mega toppers met z'n allen.
Sommige fans zetten zelfs een wekker om ieder half uur te kunnen stemmen, hoe geweldig is dat ............. super super super.
Wel heel mooi natuurlijk dat de "oude" single straks overloopt in de nieuwe single ,alhoewel ik dat de vorige keer ook zei en toen dreef Mondschein weer gewoon terug na 3 weken , dus dat nummer valt bij iedereen wel echt in de smaak (gelukkig).
Nou lieve schatten, ik ga nog een kopje koffie nemen , wat internet hangen, douchen en me klaar maken voor een nieuwe dag.
Geniet van jullie Paasweekend enneeeeeeeeeee als jullie tijd hebben vergeet dan niet te stemmen he als je lekker in het zonnetje ligt hahaha.
Dikke kus
Riezziebiezzie
https://www.tvoranje.nl/verzoekparade/stem/7f4g


6 april 2019,

Hallo lieve vrienden, hoe gaat het met jullie allemaal?.
Hier gaat alles eigenlijk echt lekker , leuke optredens, werken met leuke collega's , toffe aanvragen enz enz.
De Madeliefje shows zijn allemaal weer voorbij en we hebben een megatoffe tijd gehad met z'n allen (Conny, John ,ikke en onze aanhang).
Het was wel heel leuk afwisselend de ene dag in de Parasol en de andere dag in De Toerist, beide leuke zaken en wat was het publiek zalig dit jaar.
Volgend jaar maart zijn we in dezelfde bezetting teruggeboekt dus dat is heel positief natuurlijk.
Toevallig kreeg ik vandaag de afgemixte versie van (waarschijnlijk want ik twijfel weer eens haha) de nieuwe single die over een week of 9 zou moeten uitkomen , kan ook nog iets langer duren hoor want we willen het allemaal tip top in orde hebben qua clip en promo activiteiten.
En om eerlijk te zijn ben ik een mens zoals ieder ander en voor de clipopname moet ik effe een kilo of 5 kwijt want ik snap niet meer waarom ik nog eet , ik kan het beter meteen op mijn buik smeren want daar komt het tòch terecht haha.
Maar in ieder geval dit nummer is weer een liedje met mijn eigen tekst en waar ik 100% achter sta , maar dat doe ik ook bij nog een stel andere nummers pffffffffffffff dit keer is het mega moeilijk omdat er op het nieuwe album gewoon alleen maar pareltjes komen te staan.
Ik moet nog 2 teksten schrijven dan kunnen we die gaan opnemen en is het allemaal klaar,.
En waar ik nog steeds zoooo dankbaar voor ben is dat "de Mondscheinsonate" nog steeds in de top 3 van Tv Oranje staat, wat zijn jullie lieve , trouwe kanjers van fans met al jullie stemmen iedere dag , echt waanzinnig.
Hopelijk houden we tot de nieuwe single komt "Mondschein" gewoon nog hoog en dan knallen we de nieuwe er in .
Jullie kunnen nog steeds ieder half uur stemmen op TV ORANJE  dus ik zeg geef alles en stemmen maar hahaha.
Verder hebben we natuurlijk de voorbereidingen van het "dankjewel concert" , voornamelijk teksten leren voor mij want er zitten nummers bij die ik jaren niet gezongen heb, maar is wel weer eens leuk om de rustige nummers te zingen.
Ik denk dat ik ook een stel nummers van de nieuwe najaars cd in premiere laat gaan deze avond en daarna zing ik ze niet meer tot het album er is dus de mensen die erbij zijn hebben een voorproefje van het voor mij zo belangrijke project.

Nou schatten ,veel liefs en tot snel bij de optredens.
Jullie
Riezziebiezzie

https://www.tvoranje.nl/verzoekparade/stem/7f4g


19 maart 2019
Hallo allemaal, hoe is het met iedereen?.
Wat is er weer veel gebeurd hier dat ik niet verwacht had.
Ten eerste is "Hoera we leven nog" .helaas niet zo een langdurig succes geweest als we gehoopt hadden, maar soms gebeurd dat gewoon en moeten we dat accepteren (wel 4x op 1 gestaan bij TV Oranje hoor dus geen flop) ,maar vanuit het niets stond "De Mondscheinsonate" weer in de lijst van TV Oranje dus tja dan ga ik natuurlijk voor dàt nummer en ook al zijn er nu mensen die wederom vals beginnen te lullen omdat ik op 1, ja ja 18 maart èn 24 maart ,31 maart ,8 april , 13 april en 19 april stond ik weer op 1 bij tv Oranje door eerlijke stemmen en geen omgekochte onzin of stem machines (hoe dat werkt weet ik niet maar blijkbaar staan sommige mensen door dit soort praktijken 8 maanden met hetzelfde nummer in de top 5 , bah bah bah) .
Maar in ieder geval als mensen op je stemmen krijg je meteen wèèr de strontkar over je heen en dàt terwijl ik NIET groot heb opgeroepen voor Mondschein maar me scheel heb gedeeld en getagt voor "Hoera we leven nog" (sterker nog op de dag dat we er uit lagen was ik geblokt door Facebook omdat ik te veel had gedeeld haha) , maar de fans en buitenstaanders kiezen dus duidelijk voor "de Mondscheinsonate" en ik ben daar dankbaar voor .
Maar ja de Mondscheinsonate is dus gewoon weer een hit in return zullen we maar zeggen (of doordat er zo weinig gestemd kan worden bij TV Oranje gaat het nu misschien wèl eerlijk omdat de valse stemmen er niet meer doorkomen...................wie zal het zeggen ).
Bij Withyou TV stond ik zondag voor week 15 op de eerste plaats en daar kun je echt ook alleen maar 1x per 24 uur stemmen dus ook daar is het mijn eigen eerlijke zege , 1000x dank allemaal voor het stemmen daar.
Pfff eigenlijk is het heel triest dat ik mij steeds verdedigen moet , maar ik vind het wel best en vind ik de haters en nietgunners eigenlijk triester dan ik mezelf vind .
Zo, en nu weer op vrolijk want ik ben een zeeeeeeeeeer vrolijk positief mens verder hoor hahahaha.
Ik ben begonnen aan de dagelijkse optredens bij het Madeliefje samen met Conny Brooks en JohnD en we hebben topdagen, de mensen vinden het leuk, wij vinden het leuk en wat heel belangrijk is , is dat de organisatie van deze dagtrips helemaal tevreden is .
We hebben er nu nog maar 2 te gaan en dat zit het Madeliefje er weer op voor dit jaar , veel te snel eigenlijk.
Maar er komen nog zo veel leuke dingen aan (zie de openbare agenda hier op de site) en ook het dankjewel concert verheug ik me op , zal mij benieuwen hoe dat feestje gaat zijn hoor , in ieder geval gezellig.
Nou mensen, ik moet douchen en inpakken want het is weer Madeliefje dag enneeeeeeeee om de haters te pesten, hier is nog even de link om te stemmen bij TV Oranje 5x per half uur of zo hahahahaha.
https://www.tvoranje.nl/verzoekparade/stem/7f4g
Nou lieverds, dikke kus en tot snel
Riezziebiezzie
xxxx


nummer 7 voor de cd ingezongen dus het krijgt vorm allemaal


6 febr 2019.
Hellowwwwwwwwwwwwww allemaal, Hoe gaat het met jullie?.
Met mij gaat het super eigenlijk, we bezetten nog steeds de top 3 van TV Oranje, op 1 bij de Vlaamse Super 15, week 9 op de eerste plek bij Withyou TV dus het gaat zalig in mijn kleine leventje.
Verder ben ik nog steeds druk aan het schrijven aan mijn album en druk aan het opnemen etc etc dus eigenlijk denk ik soms dat mijn kop niet weet dat mijn kont leeft , zo druk heb ik het met van alles.
Nog een maandje en dan beginnen de Madeliefje shows ook dus dan wordt het nòg drukker , maar zingen is zalig dus ik klaag niet haha.

Zo, mensen , ik weet even niks meer maar jullie weten in ieder geval dat het goed gaat met me haha.
Enneeeeeeeee vergeet vooral niet door te gaan met stemmen he allemaal want anders wordt het niks meer.

Dag allemaal en tot snel
Riezziebiezzie


21 januari 2019:
Hallo lieve schatten, we zijn weer een week verder en wat een bewogen weekje is het weer geweest.
Alweer dagen op de eerste plaats bij TV Oranje in de verzoekparade  waar ik jullie natuurlijk VRESELIJK DANKBAAR voor ben want we zitten aan dag 34  en dat is echt wel ongewoon hoor daar , dan natuurlijk voor week 7 op 1 bij WithYou TV en de kroning voor mij natuurlijk de eerste plaats bij Radio Vlaamse Ardennen , wat was dat een feest hier in huize Riezz, deze hitlijst wilde ik echt hebben omdat ze mij hier niet discrimineren omdat ik toevallig aan de verkeerde kant van de grens geboren ben (voor sommige platendraaiertjes aan de verkeerde kant dus he , ik voel me goed in zowel Vlaanderen als in Nederland en wat heeft muziek te maken met de plek waar je geboren bent pfffffffffffff wat een debiele onzin als je erover nadenkt ).
Nu hebben we nog maar een paar hitlijsten waar ik een kans krijg en die staan in de menubalk bovenaan allemaal op een rij en als jullie die gewoon iedere dag doen dan zou zelfs de Vlaamse Super 15 kunnen lukken en de Top 40, maar dat zal wel heel zwaar zijn hoor mensen , daat heb ik honderden stemmen nodig denk ik.
Maar ja jullie stemmen met z'n allen honderden keren iedere dag op TV Oranje dus eigenlijk verbaast mij niets meer  want jullie zijn een megafanbase en dat vanuit Vlaanderen-Nederland-Spanje-Engeland-Australië- Oostenrijk en ga zo maar door.
Ik denk dat er veel artiesten zouden wensen dat ze zo een promoteam achter zich hebben staan zoals ik nu, maar we love eachother dan ook oprecht he .
Ik denk dat jullie nog wel een tijdje doorgaan met stemmen op de Mondscheinsonate want jullie zijn niet te stoppen, zàlig vind ik het allemaal.
Ik was deze week bij radio Baarle en die hadden het erover dat ik door moet gaan met de klassieke thema's en een dag later begon een andere mevrouw van een radiostation er ook over en ja natuurlijk vind ik dat prachtig, maar ik wil ook werken natuurlijk en als ik alleen maar klassieke thema's ga gebruiken dan komt er in het feestcircuit geen job meer uit en ook de orkestbanden moeten dan ingespeeld worden door een orkest en daar heb ik geen centjes voor, ik doe alles in eigen beheer zonder ook maar 1 sponsor en moet echt sparen om een orkest de muziek te laten spelen voor klassieke bewerkingen (vandaar dat ik ook dolblij ben met het succes van de Mondscheidsonate) en ik verdien er ook geen stuiver aan want de centjes gaan naar de originele componist etc etc.
Dus om brood op de plank te krijgen moet er ook commerciële muziek gemaakt worden natuurlijk zodat ik kan zingen op feesten, seniorenmiddagen en ga zo maar door en er heeft zich ook nog geen platenmaatschappij gemeld dus ik zal het echt even zelf moeten betalen allemaal hahahaha, maar met liefde hoor, ik wil tòch maar 1 ding en dat is muziek maken.
Tot zo dus even waarom ik geen compleet klassiek album maak, hopelijk is het nu duidelijk voor mensen die het niet snappen dat ik dat niet doe (maar er komen nog wel klassieke bewerkingen aan , alleen gedoseerd zal ik maar zeggen haha).
Waar ik ook blij om ben is dat de dreig en doodsberichten ook eindelijk gestopt zijn , dus ik denk dat degene die dat deed om mij bij TV Oranje van 1 af te krijgen (een agressief ingehuurd promoteam of zo) nu thuis zijn/haar schoen opvreet en dat hebben jullie gedaan , ik wordt beschermd door een bende toffe fans en dààr hadden ze even niet op gerekend denk ik.
Volgende week of zo , ik weet het niet precies zit ik als gast bij Dan Ellery (de arrangeur van het meeste van mijn werk en van o.a de Melando's ) in een programma over zijn carriere bij Radio Minerva om te spreken over de Mondscheinsonate en over de al ik denk 15 jaar muzikale vriendschap die we met elkaar hebben.
Dus dat gaat ook weer gezellig zijn denk ik , want met den Dan erbij zit je gewoon lekker over muziek te praten en dat is nu net waar ik van hou (ik ben geloof ik getrouwd met mijn werk haha).

Nou................. wat moet ik jullie nog meer vertellen?, privè wordt het ook even druk want de boel wordt verbouwd hier, isolatie dak, muren en vloer , zonnepanelen, nieuwe vensters .....................kortom troep en drukte.
Hopelijk spammen jullie Facebook dan vol voor me want ik heb het dan druk met schoonmaken van de stofbende, mijn diertjes uit de tocht houden en ik weet niet wat, pfffffffffffffffffff ik zie er als een berg tegenop maar de wet is nu overal zo he, er moet geïsoleerd worden en dan doen we dat maar.
Woensdag het eerste gedeelte van de clip van Conny en Riezz opnemen en daar zwijg ik verder over want anders verraad ik te veel want  in de live uitzendingen steeds bijt ik al op mijn tong omdat ik de titel er dan bijna uitfloep.
NEE, jullie zullen het wel horen de tweede helft van februari hahahaha.


Nou lieve vrienden, stemmen jullie nog gewoon flink door voor me en hopelijk zien we elkaar heel snel weer voor een gezellige avond en een warme knuffel.
Oja, het gratis dankjewel concert loopt ook lekker dus niet vergeten je in te schrijven hoor als je erbij wil zijn en mensen uit Vlaanderen, het is niet zo ver van de Vlaamse grens , ongeveer 15 minuutjes van Zelzate dus niet diep Nederland in en het is vanaf Zelzate 1 rechte baan dus niet bang zijn dat je verdwaald , ik zeg.................kom allemaal gezellig 25 mei naar "Het jazz cafe van Zeeuws Vlaanderen - Porgy en Bess" in Terneuzen.

Dikke kus
Riezziebiezzieeeeeeeeeeeeeeeeee.

Oja, nogmaals vergeet het gastenboek niet he
en een "vind ik leuk" op de Riezz pagina op facebook


14 januari 2019:
Lieve lieve lieve mensen , vandaag was een emotionele dag.
Gisteren was ik van de eerste plek af bij TV Oranje nadat ik een mail had gekregen van onbekende komaf (geen IP meer te vinden via Facebook) met de vreselijkste dingen erin waar zelfs de doorgewinterde collega's van schrokken toen ik het liet lezen dus dat hakte er bij mij even in.
Zelfs iemand als Henk Damen wordt geslacht op sommige pagina's , die man maakt al jaren muziek dus wat willen de haters nu eigenlijk ? (ik heb hem het bericht laten lezen en ook hij vind het ronduit idioot).
En dan zegt iedereen je moet je dat niet aantrekken maar dat doe je toch onbewust en dan slaap je gewoon niet omdat je je afvraagt waarom mensen zoiets doen, we maken allemaal toch alleen maar muziek en muziek moet verbroederen dacht ik altijd.
Nou, vandaag dus de nieuwe TV Oranje en ik had nergens meer op gerekend en door jullie fanatieke stemmen stond ik vandaag gewoon weer op 1 .
De mensen die mij volgen weten dat als ik op 1 sta ik live ga op FB en dit keer kon ik eigenlijk niet echt spreken van de emoties , de haatberichten, vrienden die ineens anders tegen me doen , de radiostations die zeggen dat ze geen "idiote 'Ollandse c-artiest in hun lijst willen (Vlaamse extra 15) en nog veel meer gedoe van nare mensen hebben hun tol intussen wel geëist , maar ik heb me nu voorgenomen dat als er weer zo een eikel een bericht stuurt ik het niet lees en meteen verwijder, blijkbaar is dit de manier waarop de muziekwereld werkt tegenwoordig, ik koester de mensen die het wel goed met mij voor hebben en dat zijn een handjevol collega's (denk ik toch) maar vooral jullie allemaal, jullie bewijzen dat ik een grotere fanbase heb dan de mensen die me willen breken.
Dat is mijn geluk want jullie maken het verschil ................... duizend maal dank voor jullie steun, jullie trouw, jullie honderden stemmen en vooral de liefde die ik van jullie krijg want weet je hoe het voelt als er zoveel mensen van je houden , sla je armen om je heen en vermenigvuldig dat gevoel x1000 dan krijg je een idee hoe omarmt ik mij door jullie voel.
---
Verder begint het album te groeien en te groeien , Dan Ellery heeft weer een paar PRACHTIGE orkestbanden gearrangeerd voor mij , de teksten beginnen in mijn hoofd vorm aan te nemen en Peter de Krijger (Studio) en ik zijn bezig met zelf een orkestband te maken zodat deze helemaal naar mijn smaak is en ik heb natuurlijk mijn eigen Ellen Minderhoud he die de mooiste backings zingt van Nederland .
Dit album gaat zonder maar 1 concessie zijn, er komt alleen maar op dat wat ik wil al moet ik nog maanden sparen voor de muziek (ik wil nog een heus orkest voor een nummer denk ik als dat te doen is)
En natuuuuuuuuuuuuurlijk mijn promodame Tania, die werkt zich een slag in de rondte om iedereen te laten stemmen en zo veel meer ............... nou en dat in combi met jullie allemaal is gewoon een knalteam dat bijna niet te overtreffen is yeahhhhhhh, zelfs de Duitse en Spaanse fans stemmen mee en de vrienden vanuit Australië en Engeland doen dapper mee aan het stemmen iedere dag.
----

Zo lieve schatten,
Ik ga even bijkomen van alle emoties en zeg, tot snel allemaal
Jullie
Riezziebiezzie

Oja, vergeet mijn gastenboek niet he


5 januari 2019
Hallo lieve mensen, mijn eerste babbel van 2019 haha.
Ik hoop dat jullie het nieuwe jaar allemaal zijn ingegaan in gepaste feeststemming en geen nare vuurwerkdingen is overkomen etc .
Ik zelf ben magistraal het nieuwe jaar in gegaan met een party van de Hippo 12 in Bredene waar ik werkelijk met open mond heb staan kijken van het spektakel dat deze mensen op de been hebben gezet en als bonus mocht ik deel uitmaken van dat spektakel en lekker zingen en 200 man of zo polonaise is wel een leuk begin van het nieuwe jaar hoor .
Bij tv oranje ben ik helaas gezakt naar de 4e plaats de eerste dag van uitzending, maar de nieuwkomers zijn ook ijzersterk als ik eerlijk ben (even een toevoeging , 6 januari stond ik dankzij jullie stemmen weer op 1 ) .
Gelukkig gaan de radiolijsten wel goed omhoog dus jullie stemmen echt geweldig en dat is natuurlijk een heel mooi kado voor mij , dankjulliewel (ik blijf bedanken he , maar ik ben ook zo blij met jullie).
Maar de stemrondes zijn nog lang niet gedaan want boven bij "help Riezz de hitparade in" staan alle stemlijsten op een rij dus als jullie die iedere dag een keer afgaan dan moet alles goed komen natuurlijk.
Morgen ben ik te gast bij Withyou TV en ik heb het vermoeden dat de fans er massaal aanwezig zullen zijn dus we gaan een feestje bouwen in de studio daar haha, helemaal leuk.
Het gratis concert dat ik heb beloofd kan ik nu al zeggen, gaat plaatsvinden 25 mei in Porgy en Bess in Terneuzen en inschrijvingen gaan via het concert contactformulier  via deze website, er kunnen maar 150 mensen binnen daar dussssssssssssssssss ik zou zeggen als je er bij wilt zijn, wees dan snel met het invullen van het formulier .
Verder ben ik Peter (beschermheer voor de Nederlanders) geworden van het Kinderkankerfonds dus dat is wel een heel mooi doel waar ik mij voor in ga zetten, mensen die mij prive kennen weten dat ik in mijn familie en Vriendenkring veel te veel met deze ziekte te maken heb gehad om de vraag om Beschermheer te worden te kunnen/mogen weigeren .
Bovendien kom ik origineel uit de verzorging en helaas ook kinderen moeten verzorgen met deze vreselijke ziekte die ons allemaal zo maar kan overvallen , ik ben dus trots dat ik gevraagd ben als Peter van het Kinderkankerfonds!.
De nieuwe en tevens allerlaatste Conny en Riezz single komt er ook aan febr/maart en ik ben natuurlijk al een tijdje bezig met mijn solo album in samenwerking met Dan Ellery, Peter de Krijger en Ellen Minderhoud .
Het gaat dus ook een roerig jaartje worden met 25 mei misschien wel een verrassende mededeling maar dat ben ik nog heel erg serieus aan het overdenken allemaal.
Nou lieve mensen jullie zijn weer even op de hoogte van mijn gedoetjes en hopelijk zien we elkaar snel he.
Kus kus
Riezziebiezziehallo lieve mensen,
Het is nu 26 december, de kerst is voorbij en ik heb mijn mooiste kerstkado  gekregen van jullie........., nu al 22 dagen op de eerste plaats bij TV Oranje (vanaf 3 jan kunnen jullie weer stemmen daar), 4 weken op 1 bij WithYou TV en in de andere lijsten stijg ik door jullie stemmen ook gestaag.
Blijven stemmen hoor ,klik hier en je hebt ze allemaal op 1 pagina (help Riezz de hitlijsten in).
Heel langzaam tussen alle euforie van het op 1 staan door maken wij ons op voor het oudjaarsfeest .
Ik wil jullie allemaal een prachtig en een super 2019 wensen waarin we allemaal veel liefde, vrede , gezondheid en geluk mogen ontvangen.
Ik heb nog verschillende jobs te doen en een stel van jullie zie ik op Oudjaar in Bredene (België) en de rest zie ik allemaal denk ik misschien wel in de studio van Withyou TV waar ik op 6 januari te gast ben.
De entree is gratis dus kijk even bij de openbare agenda voor het adres en kom gewoon allemaal naar de studio en dan zullen we daar een klein feestje bouwen want wat jullie mij dit jaar hebben laten zien is dat jullie goed zijn in feestjes bouwen hahaha.
Maar voor mij is 2018 een topjaar gebleken met 3 nummer 1 hits en vele vele optredens en natuurlijk een nieuwe woning in een andere plaats in Zeeuws Vlaanderen en ga zo maar door.
Dit was een jaar vol veranderingen en het einde van de veranderingen zijn nog lang niet in zicht en dat is goed zo...................... houd me jong hahahaha.
Nou lieve allemaal, mijn rest alleen nog om te zeggen: Stem alsjeblieft dapper door en we zien elkaar in 2019 .

Heel veel liefs en bedankt voor een top jaar
Jullie
Riezziebiezzie

Net binnen, de top 1000 van het jaar van TV Oranje en wat schertst mijn verbazing...... 2 en halve week na de release staat "de Mondscheinsonate" al op plaats 20 in de top 1000 van 2018 (een heel jaar dus).
Dat betekend dat er duizenden individuele stemmen zijn geweest in een korte tijd, gewoonweg waanzinnig , ik ben zo ontzettend blij.
Maar we kunnen gewoon door blijven stemmen dus op de Mondscheinsonate want we zijn nog niet klaar met deze single en vergeet de radiozenders ook niet he mensen.

wij zijn HAPPYYYYYYYYYYYDEPEPPPYYYYYYYYYYYYYYYYYYY !!!!


13 december:
Hallo lieve mensen, we hebben intussen 11 dagen de eerste plek van TV ORANJE bezet met het prachtige Mondscheinsonate en dat hebben we te danken aan al jullie stemmen, daarvoor duizend maal dank (iedereen stemt nog door natuurlijk op alle links die hierboven in de link (help Riezz de hitlijsten in) staan want we zijn nog lang niet klaar met deze single).
4 dagen geleden won een carnavalsnummer het en zakten we naar de tweede plaats van de verzoekparade, maar ook met de tweede plaats waren we al blij want jullie geven allemaal jullie goedkeuring voor deze wending die ik even gemaakt heb voor een muziekstijl.
Nu blijft de feest-Riezz er ook gewoon hoor dus ik ga niet ineens de zware ballad kant op hahaha, maar deze moest even omdat ik zelf van Beethoven hou en dit nummer werkelijk tè mooi is om te laten liggen.
Zondag ook van nul op 1 gekomen in de hitlijst van WithyouTV dus wat een positieve flow waar ik inzit en ik ben van plan om alleen nog maar positief aan mijn dromen te gaan werken en me niet meer te laten beïnvloeden door mensen met andere ideeën, ik ga dit keer voor mijn eigen bubbel waar ik mezelf kan zijn (ja ja ik heb the secret gekeken hahahahaha).
Ik ben heel hard aan het schrijven en aan het werk voor nieuw materiaal en ook de uptempo nummers zullen weer goed vertegenwoordigt zijn op een nieuw album.
Dit weekend in de Ambiance gestaan en een geweldige diamond painting gekregen (zie nieuws) en een prachtige black queen anthurium plant gekregen, het leek mijn verjaardag dus wel , echt tof.
Nou lieve mensen, gaan we nog een tijdje door met stemmen? en we zien elkaar zondag denk ik in België .
Dikke kus
Riezziebiezzie xxxxxxxx

Dank Patricia en Nicole voor de prachtige black queen anthurium , ik hou zoooooooooo van deze plantensoort


Bezoekje aan TV ORANJE I.V.M De Kerstwens


5 december.
Hallo allemaal, nou nou dag 4 op de eerste plaats bij TV ORANJE door jullie stemmen, ik ben werkelijk dolgelukkig, dank dank dank (ik weet niet wat ik meer kan zeggen want jullie maken mij sprakeloos).
Eeristeren bij TV Oranje de kerst en nieuwjaarswens ingesproken en daar was het ook helemaal top en veel bekende collega's getroffen, dus helemaal top.
De radio stemlijsten lopen ook waanzinnig dus ik ben een gelukkig mens.
Ik hoorde van Dj Hans van Sas FM dat de B-kant van de single dus ook aanslaat en ik heb besloten om deze vrij te beluisteren op soundcloud te zetten dus wie de single niet heeft kan het 2e nummer hier gratis beluisteren (onderste nummer in de speellijst):
https://soundcloud.com/user-624306873?fbclid=IwAR2pObXFcHTJThZN7rTVm6lxYdC1BjIR6dClvI79WfqWrQOPfya1dFFRjZI
De Mondscheinsonate draait nu ook mee in de gewone roulatie bij TV Oranje dus ook dat is voor het eerst dat dat lukt.
Alleen bij de Vlaamse extra 15 zul je het nummer niet horen want de "DJ" Meneer Wim Mees wil geen 'Ollanders in zijn lijstje terwijl het een Vlaams product is met een Vlaams Sabam nummer en nadat ik zei dat hij discrimineerde hij mij uitschold voor Hollandse Idiote c-artiest was ik wel klaar met deze rare meneer eigenlijk en ook omdat ik hoorde dat hij dat meerdere mensen al had aangedaan (ook een Belg omdat deze met een Nederlandse vrouw is getrouwd)  en zelfs het adres en telefoonnummer van mijn collega J.Ricardo openbaar op FB had gezet om te bewijzen dat deze uit Oostburg komt en niet uit België of Sluis, ik persoonlijk vind dat soort gedrag ziek , maar wie ben ik ?
Hij heeft zelfs MIJN privacy geschonden door onze conversatie naar Conny Brooks te sturen , ten eerste wat heeft zij ermee te maken dat ik een Idiote "Ollander ben en ten tweede hoe kan hij als cipier (dat is hij van beroep) zo dom zijn om de privacywet te schenden, ik weet nog niet of ik aangifte ga doen maar aan de andere kant wat is dat lijstje van hem nu eigenlijk.................... de èchte stations hebben het nummer goed opgepikt dus ik ben alleen maar dankbaar.
Oja, ik wil ook iedereen bedanken voor de lieve berichtjes in mijn gastenboek want dat geeft een mens een steuntje in de rug :-) .
Dikke kus van jullie
Riezziebiezzie


2 december:
Zo zo lieve vrienden , fans ,geliefden etc wat een emoties vandaag.
De nieuwe single is door jullie vele stemmen van 0 op de eerste plaats binnengekomen bij TV Oranje .
Hopelijk stemmen jullie gewoon door (zie boven in het menu want daar staan de stemlijsten) , ik ben zo wat van blij en dankbaar dat ik zulke trouwe fans en vrienden heb die gewoon iedere dag even het rijtje afgaan en een stem geven op mijn liedje.
Ik kan niet eens onder woorden brengen wat dit met mij doet, ik kan alleen maar zeggen duizend maal dank en ik hou van jullie.


20 november:
Hallo lieve vrienden,
Wat wordt het al koud he , ik zit 's morgens al te bibberen achter mijn pc voordat de kachel de boel heeft opgewarmd hier.
Maar laten we maar niet klagen, we hebben heel erg lang mooi weer gehad dus als er dan even een lading sneeuw en zo komt is de natuur weer een beetje in balans en voor de sneeuwliefhebbers onder ons (ik dus niet) is dat dan ook weer zalig.
Morgen ben ik weer bij Peter in de studio te vinden om verder te werken aan mijn full cd en morgen is het tijd voor een hele bijzondere samenwerking voor op het album maar daar later meer over .
Intussen is er ook alweer een nieuw arrangement gemaakt door Dan Ellery voor een ander knalnummer voor de cd dus langzaam aan begint alles vorm te krijgen, maar nog wel wat te gaan hoor dus de full cd zal niet volgende week of zo verschijnen, we gaan eerst voor de single.
Vrijdag en woensdag gaan we de videoclip opnemen in Terneuzen in Porgy en Bess en een paar nacht buiten opnamen met fakkels en zo ,dus hopelijk valt de koude dan een beetje mee want een heel refrein in de bijtende kou geeft zo een rode loop neus haha.
Hopelijk gaan jullie allemaal als de single uit is weer massaal voor me stemmen om me de hitlijsten binnen te krijgen , maar ik vertrouw gewoon op jullie steun jullie hebben uiteindelijk allemaal al bewezen dat ik 100% op jullie kan rekenen als ik jullie ècht nodig heb en daar ben ik natuurlijk mega dankbaar voor.
Het wordt dus weer een druk weekje , maar ik heb er weer zin in .

Dikke kus allemaal
Riezziebiezzie


7 november:
Zo, vandaag mijn solo single opnieuw ingezongen want de toonsoort was tòch te laag voor mij en ik vond de hele single geweldig alleen jammer dat ik zelf mee zong haha.
Maar met de orkestband te verhogen (dank dank Dan Ellery) zingt het nummer heel gemakkelijk weg voor mij.
Dus nu mag Ellen de puntjes op de i zetten met de backings, mixje doen (Hoes is al een paar weken klaar) en dan kunnen we de clip opnemen .
Ik zal blij zijn als we aan de promotie kunnen beginnen want ik vind het een prachtig nummer .............
De B-kant voor de single hebben we ook meteen ingezongen en dat was dan weer heel snel en is heel mooi geworden dus ik denk dat we 2 sterke nummers op de single hebben staan.
Als de single in onze handen is zal de hoes en de titel etc hier geplaatst worden , maar voor nu is het even afwachten tot alles klaar is..

23 okt:
Hallo allemaal, is alweer een maandje geleden dat ik iets tegen jullie gebabbeld heb maar ik ben intussen op welverdiende vakantie naar Londen en Frankrijk geweest en hard aan het werk gegaan voor nieuw materiaal.
Mijn solo single zal over een maand of zo het licht wel zien en ik vind het zooooooooooooo een mooie melodie , Dan Ellery heeft er weer een super arrangement van gemaakt en ik hoop dat jullie er natuurlijk nèt zo over denken en me weer massaal de hitlijsten instemmen.
Als de single er is kunnen we ook eindelijk de clip opnemen en tja dat zal koud worden want ik wil zowel buiten als binnen opnamen en zowel 'smorgens als 'savonds laat.
Verder ben ik ook aan het rondstruinen voor nieuwe melodieën en aan het schrijven van teksten want ik denk dat ik toch maar een Riezz Full Album ga maken (maar heel kalm aan hoor want ik heb geen haast).
Dan hebben we natuurlijk de Diner Chantants in de Thuishaven in Terneuzen en de eerste was werkelijk heel leuk, leuke sfeer en het eten natuurlijk weer waanzinnig lekker zoals altijd daar.
11 november sta ik er wederom en dit keer met mijn goede vriendin Ellen Minderhoud die jullie allemaal nog wel kennen van de cd presentatie van het Conny en Riezz album.
We gaan er weer een middag met leuke en mooie liedjes van maken.
Tja, en na de solo single is het natuurlijk tijd voor de single met Conny en met die single brengen we hopelijk een beetje vrolijkheid in de koude wintermaanden (zal voor jan/febr zijn want dan zitten we qua timing voor de Madeliefje optredens helemaal op schema) , zal een verrassende stijlkeuze zijn die Conny en ik gemaakt hebben dus maak jullie borst maar nat haha.
Nou lieve mensen, ik heb verder even geen nieuws dus ik zou zeggen.................. tot snel allemaal.
Dikke kus
Riezziebiezzie
xxx