Babbels van Riezz persoonlijk voor de fans pagina 2


4 mei
Hallo allemaal,
En weer 10 dagen verder van de quarantaine , maar ik klaag nog niet (nou ja, niet heel erg ) dit is babbels pagina 2 want de eerste is vol, maar staat nog als subpagina hoor als je terug wil lezen..
Wat ik met blijdschap wilde melden aan jullie allemaal dat we speciale toestemming hebben gekregen om een clip te maken van de Hommage aan "Rita Hovink" de tijden van weleer.
Marco is met zijn camera en attesten over de grens mogen komen en in Porgy en Bess mochten we een simpele zittende clip opnemen zolang we maar afstand van elkaar hielden etc etc.
Gelukkig heeft het nummer niet veel blabla nodig en ik heb gisteren een grove versie gezien en ik ben er wel blij mee.
Wel een dingetje voor mij om over een kleine grens heen te gaan want het is op sommige momenten zo heel close up dat mijn rimpels etc duidelijk in beeld zijn en voor een ijdel ventje is dat even slikken haha, maar who cares, ik ben dichter bij de 60 dan bij de 50 dus het is wat het is.
Het is dromerig, roze, verdrietig en een verhaaltje over een liefde die weg is en je niet meer terug krijgt maar nooit meer zult vergeten en wie van ons heeft er niet zo een liefde?.

Hopelijk stemmen jullie dan weer massaal en wat ik echt echt wil vragen is , stem iedere dag bij de radio's die de single opnemen want in een tijd dat er geen werk is voor artiesten is het enige dat we hebben de radio's die zo goed en welwillend zijn om je werk op te nemen in de stemlijsten want nu is het een machtsspelletje hoor, ik sta te kijken van de weigeringen omdat ik ofwel een Óllander ben (maar betaal Vlaamse sabam want het produkt is Vlaams) ofwel denken ze in NL dat ik een Vlaming ben omdat ze niet weten dat Zeeuws Vlaanderen in Nederland ligt.
Twee landen die vroeger gewoon 1 waren kunnen toch niet zò met elkaar omgaan vind ik, maar ja ik geloof altijd in het goede van de mens en ik zal het nooit leren vrees ik.
Gelukkig heb ik in beide landen mijn vrienden , alhoewel ik mijn meer dan dierbare Vlaamse vrienden en fans nu niet kan zien door het Corona gedoe en ik vrees met grote vrezen dat wij artiesten de komende maanden niet meer zullen werken.
Maar laten we niet zo ver vooruit kijken en maar bij de maand leven en hopen dat er snel betere tijden komen want elkaar niet zien en wat allemaal zo normaal leek is ineens veranderd in een slechte B-film en ik hoop dat we allemaal als alles weer normaal is blijven beseffen hoe fragiel we eigenlijk zijn en dat we blij moeten zijn met wat we hebben.
Pfff nu wordt ik ook nog filosofisch op mijn oude dag hahaha.

Lieve schatten, hou jullie sterk, bel elkaar, chat met elkaar en vergeet elkaar niet.
Heel veel liefs
Jullie
Riezz