Tja, na overleg met Maja van Porgy & Bess gaan we toch maar mijn 40 jarig jubileum vieren met de mooiste liedjes uit 40 jaar .
Ik had het me allemaal anders voorgesteld want 40 jaar is niet niks dacht ik zo, we zouden het groter vieren met liveband etc maar dat doen we gewoon een andere keer als ik nog tijd van leven heb , dit staat eigenlijk wel voor mijn carriere , er is altijd wel iets...........opgehemeld, neergesabeld, opgestaan, grote hoogtes, diepe dalen , bedrogen , weer opgehemeld om weer neergesabeld te worden  en maar weer opkrabbelen , nu weer Corona enz enz, maar ik ga niet klagen want waar je niet aan dood gaat maakt je sterker.
Nou ja, het is niet anders ,er zijn maar beperkte plaatsen dus wil je erbij zijn dan zou ik zeggen: bel zo snel mogelijk naar het 06 nummer of stuur een email en bespreek je plekjes.
Alles is natuurlijk absoluut coronaproof, vandaar dus de beperkte plaatsen , maar we gaan er een leuke avond van maken met de vaste kern van mijn muzikale leven Ellen en Peter die er zoals vanouds gewoon bij horen :-)